ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كسي سوال داره مي تونه بپرسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سوال تون رو مطرح كنيد سريع جواب بگيريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
یه سوال داشتم دیگه داشت یادم میرفت.
یه کلاس داریم مثلا اسمش A که از کلاس form ارث میبره.
سه تا فرم داریم به اسم B1 و B2 و B3 که از کلاس A ارث میبرن.
یه تابع میخوام که یه متغیر از نوع سری کلاس های B یا خود کلاس رو بهش بدیم و اون یه متغیر جدید از اون فرم بسازه و بهم بده.
چطوری میشه اینکارو کرد؟
الانه من با select این کارو میکنم که چند تا مشکل داره: 1- اصولی نیست 2- برای هر پروژه و هر فرمی که بسازم باید تابع رو بازنویسی کنم. نمیخوام تابع وابسته باشه.
ممنون.
من سوالتون رو متوجه نمي شم . بيشتر توضيح بده ؟!
یه تابع میخوام. به طوری که
یه چند تا کلاس داریم که البته همهشون از یه کلاس دیگه به اسم A ارث میبرن.
من میخوام که یه تابع داشته باشم که یکی از اون کلاس ها رو براش مشخص کنم. اون یه متغیر از نوع اون کلاس برای بسازه و بهم بده. یعنی این کارو برای بکنه : dim varx as new classx . که classx رو من براش مشخص کنم و اون varx رو بهم بده.
کلاس ها در زمان نوشتن تابع مشخص نیستن. در زمان اجرا مشخص میشن. بنابراین نمیشه برای تابع کلاس ها رو مشخص کرد. سازنده کلاس ها هم ورودی نمی گیره.
؟
سلام مخواستم بدونم توابعی در c#وجود داره که بتونه وقتی با تلفن به کامپیوتر (مودم)زنگ میزنیم
حالا میخوام کامپیوتر این کار ها رو انجام بده:
شماره تلفن رو نشون بده (ایدی کالر)
بعد از برداشتن تلفن به وسیله کامپیوتر هر شماره ای که (تلفن )وارد میکنه حتی اگه ستاره و مربع هم وارد کنه تو کامپیوتر نشون بده
نه همچین توابعی وجود نداره ولی ......

شما منظورتون همون تلفن گویا است .
ابزاری برای این کار وجود داره که می تونه تمامی کار های تلفن گویا رو انجام بده .
زنگ زدن
جواب دادن
ارسال و دریافت DTMF یا شماره
پیامگیر صوتی
پخش تمامی فایل های Wav
و ...

اگه دوست داری بیشتر بدونی می تونی با ایمیل من در تماس باشی تا تمامی اطلاعات رو به تو بدم .
(۱۹-دى-۱۳۸۸, ۲۱:۱۵:۵۹)dgmuhammad نوشته است: [ -> ]سلام مخواستم بدونم توابعی در c#وجود داره که بتونه وقتی با تلفن به کامپیوتر (مودم)زنگ میزنیم
حالا میخوام کامپیوتر این کار ها رو انجام بده:
شماره تلفن رو نشون بده (ایدی کالر)
بعد از برداشتن تلفن به وسیله کامپیوتر هر شماره ای که (تلفن )وارد میکنه حتی اگه ستاره و مربع هم وارد کنه تو کامپیوتر نشون بده

با استفاده از کامپوننت KDTELE ميتونی کارهايی که ميخوای رو انجام بدی, کافيه تو گوگول سرچ کنی خود کامپوننت همراه با مثال پيدا ميکنيد.
بستگی به مودم شما هم داره
چطور میشه یه برنامه خارجی رو اجرا کرد (مثلا ali.exe) و وقتی برنامه بسته شد و به کار خودش خاتمه داد، یه تابع تو برنامه ام (مثل myfunc9) اجرا بشه؟ اگر هم برنامه بعد از مدتی (مثلا 30 ثانیه )بسته نشد، خودم ببندمش بعد اون تابع رو فراخوانی کنم؟
(۲۳-دى-۱۳۸۸, ۱۵:۳۹:۰۶)SayyedAli نوشته است: [ -> ]چطور میشه یه برنامه خارجی رو اجرا کرد (مثلا ali.exe) و وقتی برنامه بسته شد و به کار خودش خاتمه داد، یه تابع تو برنامه ام (مثل myfunc9) اجرا بشه؟ اگر هم برنامه بعد از مدتی (مثلا 30 ثانیه )بسته نشد، خودم ببندمش بعد اون تابع رو فراخوانی کنم؟

شما از تابع Shell مي تونيد براي Run كردن برنامه هاي خارجي استفاده نماييد

Shell("all.exe", AppWinStyle.NormalFocus, True, 100)
------------------------------------------------------
Shell (URL, StartMode , Wait , TimeOut)

URL = آدرس فايل >> String
StartMode = نوع نمايش و شورع برنامه >> Min - Max - Nor
Wait = انتظار براي پايان رسيدن >> T / F
TimeOut = ميزان زمان انتظار >> Int
و بستنش.
با process باید ببندید اگه بسته نشده بود.
وقتی wait رو برای shell میزارید true بعد مدت زمانی که توی TimeOut ( به میلی ثانیه ) مشخص میکنید. اگه برنامه بسته بشه خودش shell مقدار صفر وگرنه کد پروسه اون برنامه رو برمیگردونه.
پس همچین کدی باید بنویسید :
کد:
Dim i As Integer = Shell("anim.exe", AppWinStyle.NormalFocus, True, 5000)
If i Then Process.GetProcessById(i).Kill()
myfunc()
سلام دوست عزیز من Visual Studio 2005 رو نصب کردم ولی وقتی می خواهم در C# یه پروژه WebApplicationنیو کنم گزینهWebApplication نداره اولین بار که نصب کرده بودم داشت بعد اومدمVisual Studio 2008 رو نصب کردم خوشم نیومد دوباره Visual Studio 2005 رو نصب کردم حالا گزینه WebApplication نداره چند بار برنامه رو نصب کردم ولی بازهم نداشت
صفحه‌ها: 1 2 3