سلام دوستان !
سال نو مبارک
چند سوال داشتم :
1. من خیلی وقته که با وی بی 6 کار می کنم و تقریبا باهاش عادت کرده بودم ، اما خوب به خیلی دلایل تصمیم گرفتم که بیام سراغ دات نت ها .
اما بد بختی اینه که به هیچ وجه دات نت ها به اندازه ی وی بی 6 سورس برای آموزش ندارن (فارسی که اصلا حرفش رو نزن!) می خوام ببینم اگر کسی از دوستان پی دی اف یا حتی کتابی برای آموزش وی بی دات نت یا ای اس پی دات نت می شناسه لطف کنه و ما رو هم بی نصیب نذاره .
2. برای سرچ در اینترنت از چه کلید واژه ای استفاده کنم ؟ مثلا من برای وی بی همیشه اولش می نوشتم vb6 و بعد مطلب مورد نظرم رو می نوشتم که در 99 درصد موارد جواب مطلوبم رو پیدا می کردم .
3. چه طور می تونم یک برنامه ای رو که نوشتم در فضای واقعی اینترنت استفاده کنم ؟ من برنامه رو نوشتم فایل های حاوی دیزاین برنامه ، ایکس ام ال و وی بی سورسش رو در یک هاست ۀپ کردم اما همش اررور می داد ! آیا اشکال از هاست بوده ؟ اگر بله می شه یک هاست فیری معرفی کنید که دات نت رو ساپورت بکنه ؟ و اگر اشکال از هاست نبوده من باید چه کنم ؟
آدرس هاست
4. چه طور می تونم یه برنامه ای بنویسم که یک فایل رو دان کنه رو روی هاستم بریزه ؟
5 و در آخر من هنوز با دات نت شروع به کار نکردم ، آیا با وی بی ادامه بدم یا دنبال خانواده ی سی برم ؟ با توجه به اینکه وی بی کار بودم .
خیلی ممنونم.
(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۴۳:۱۷)Agary نوشته است: [ -> ]1. من خیلی وقته که با وی بی 6 کار می کنم و تقریبا باهاش عادت کرده بودم ، اما خوب به خیلی دلایل تصمیم گرفتم که بیام سراغ دات نت ها .
اما بد بختی اینه که به هیچ وجه دات نت ها به اندازه ی وی بی 6 سورس برای آموزش ندارن (فارسی که اصلا حرفش رو نزن!) می خوام ببینم اگر کسی از دوستان پی دی اف یا حتی کتابی برای آموزش وی بی دات نت یا ای اس پی دات نت می شناسه لطف کنه و ما رو هم بی نصیب نذاره .
pdf فارسی من دیدم. یه کم بسرچی بیدا میکنی.
زبان رو هم باید کم کم تقویت کنید دیگه.
(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۴۳:۱۷)Agary نوشته است: [ -> ]2. برای سرچ در اینترنت از چه کلید واژه ای استفاده کنم ؟ مثلا من برای وی بی همیشه اولش می نوشتم vb6 و بعد مطلب مورد نظرم رو می نوشتم که در 99 درصد موارد جواب مطلوبم رو پیدا می کردم .
vb.net
البته من فقط .net میزنم که اگه C# هم بود بیاد.
(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۴۳:۱۷)Agary نوشته است: [ -> ]4. چه طور می تونم یه برنامه ای بنویسم که یک فایل رو دان کنه رو روی هاستم بریزه ؟
با کلاس webclient نمیشه؟
(۱۸-فروردین-۱۳۸۹, ۰۱:۴۳:۱۷)Agary نوشته است: [ -> ]5 و در آخر من هنوز با دات نت شروع به کار نکردم ، آیا با وی بی ادامه بدم یا دنبال خانواده ی سی برم ؟ با توجه به اینکه وی بی کار بودم .
خیلی ممنونم.
بسته به این داره که چکار بخوای بکنی. ولی اگه بین vb.net و C# میخوای انتخاب کنی همون VB عالیه.
سلام خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
یه کمی راه افتادم.
بازم ممنونم
سلام مجدد یک سوال دیگه داشتم :
چطور می تونم برنامه هام رو روی سرور ران کنم ؟
یعنی در واقع خودم برنامه رو که نوشتم با لوکال ران می کنم و مشکلی نیست . اما می خوام روی یک هاست مجانی آپ کنم :
1. می شه یک هاست مجانی برای دات نت معرفی کنین ؟ ( یعنی خودم یکی پیدا کردم ولی نمی دونم چرا جواب نمی ده شاید اشکال از برنامم باشه شایدم اصلا اشتباه فهمیدم که برای دات نت ها است)
2. من باید چه فایل هایی رو در این هاست آپ کنم تا برنامم اجرا بشه ؟
3. آیا هاست ها می تونن محدودیتی برای برنامه ها ایجاد کنن ؟
ممنونم
در ضمن من در برنامم از ریفرنس های مختلفی هم استفاده بردم
ممنون می شم زحمت بکشید سریع تر جواب بدید.
ميخواهيم يه نرم افزار طراحي كنيم شبيه به فتوشاپ تو فاز گرافيك مي خوام بدونم شما اطلاعاتي تو اين فاز دارين يا نه اگه دارين الگوريتمي رو كه بشه با اون شكلي رو رسم كرد و اون شكل با صفحه مرج نشه بگيد ممنون
سلام مجدد دوستان :
من وقتی برنامم رو روی هاست آپ می کنم یک اررور می ده :
کد:
Server Error in '/Agary' Application.
Parser Error
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.
Parser Error Message: Could not load type 'WebApplication1._Default'.
Source Error:
Line 1: <%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" CodeBehind="Default.aspx.vb" Inherits="WebApplication1._Default" %>
Line 2:
Line 3: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
Source File: /Agary/WebApplication1/default.aspx Line: 1
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.21006; ASP.NET Version:4.0.21006.1
من اسم فولدرم همون webapp...1 هست و ورژن دات نتم که نوشتم 0.2 هست .
ممنون می شم راهنمایی کنین
آقا من سوالم رو مطرح كردم گفتم ديگه تا الان جواب ميدي كلا يه جواب كوچولو هم نداديد كه آخه نوشته بودين هركي هر سوالي داره بپرسه منم اونو ميخواستم بدونم حالا ميشه لطف كنيد يه كمكي بكنيد؟؟؟؟؟؟
شما که سوالاتونو توی یه تاپیک دیگه مطرح کردید.
اگر بخواهیم سیستم آزمون انلاین بعد از مثلا20 دقیقه دیکه کار نکنه و همون اطلاهاتو به عنوان نتیجه بگیره با سی شارپ دات نت باید چی بنویسیم؟
اگر سایت دو زبانه بخواهیم رو هم توضیح بدین لطفا
با سلام
یک پوشه با نام ccc0905d540188d355e2733fc2در درایوG سیستم ايجاد شده است كه شامل دو پوشه بنام amd64 و i386 است كه حاوي فايل هايي بنام: filterpipelineprintproc.dll و msxpsdrv.cat وmsxpsdrv.cat و msxpsdrv.cat و msxpsinc.ppd وmxdwdrv.dll و mxdwdrv.dll مي باشد. اين پوشه و فايل هاي درون آن چيست؟ آیا می توان آنها را حذف كرد؟هر گونه راهنمايي در اين مورد بفرماييد ممنون ميشوم.
با تشكر