ايران ويج

نسخه‌ی کامل: به دانشجوهای رشته های اقتصاد، حسابداری و مدیریت چی پیشنهاد می کنید؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام، خسته نباشید.
دیروز رییس دانشکده اقتصاد، حسابداری و مدیریت بهم گفت برای ترم بعد بیا به دانشجوهامون برنامه نویسی یاد بده! حالا می خواستم از شما بپرسم برا این دانشجوها که معمولا فقط بلدند با ویندوز و نهایتاً برنامه های کاربردیش کار کنند مثل اکسل و ورد ... چی پیشنهاد می کنید؟

نظر خود اینه که اینجوری براشون شروع کنم:
1) الگوریتم یادشون بدم و ذهنشون رو الگوریتمی کنم
2) C++ یادشنون بدم, در حقیقت پیاده سازی الگوریتم تو این محیط
3) C# یادشون بدم، چون بیشتر می خوان برنامه ویندوز بنویسند

یا اینکه بعد از الگوریتم، بهشون مستقیما VB.NET یاد بدم چون راحت تره و قدرتش با C# یکیه.

نظر شما چیه؟ چی پیشنهاد می کنید؟
سلام
زیان برنامه نویسی رو من میگم دلفی یاد بده اگه بلدی
(۱۷-دى-۱۳۸۸, ۲۲:۵۸:۲۴)babyy نوشته است: [ -> ]سلام
زیان برنامه نویسی رو من میگم دلفی یاد بده اگه بلدی

ممنون از راهنمایی، اما نه دلفی رو خوب خوب بلد نیستم، جمعا روش یکی دوماه بیشتر کار نکردم. زبان هایی که مسلطم ایناست:

C++
C#.NET
VB.NET
PHP
قدرت زبان برنامه نویسی مهم هست.اما امنیت هم مهمه.یه برنامه ی عالی بنویسی اما امنیتش نتونه حفظ بشه چه فایده داره؟
شاید بهتره از C++شروع کنید.
نقل قول: دانشجوهای رشته های اقتصاد، حسابداری و مدیریت
توجه نکردید. دانشجوهای رشته های اقتصاد، حسابداری و مدیریت "امنیت" چیکارش دارن؟
فک کنم اول باید ببینید برای چی میخوان برنامه نویسی رو. اگه بدون دلیل میخوان یاد بگیرن و روی ویندوز، من میگم C#.NET یا VB.NET رو مستقیم یادشون بده. چون راحت ترن برای برنامه ساختن. البته به نظر من VB.NET راحت تره.
(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۰۰:۵۶:۴۵)اشک نوشته است: [ -> ]قدرت زبان برنامه نویسی مهم هست.اما امنیت هم مهمه.یه برنامه ی عالی بنویسی اما امنیتش نتونه حفظ بشه چه فایده داره؟
امنیت رو برنامه نویس به وجود میاره و میزان امنیت هم به دانش برنامه نویس بستگی داره تو c++ هم چونمحدودیتی وجود نداره برنامه نویس باید همه چی رو در نظر بگیره

تو دانشگاه ها معمولا c++ اموزش میدن اون هم فقط تا ارایه ها خب طرف مثلا میخواهد با این چیزهای گنگی که یاد گرفته چه کاری انجام بده؟
اونهایی که رشتشون نرم افزار هست تو c++ میمونن و ترجیح میدن با یه چیز ساده تر کار کنن چه برسه به اینها

بهشون زبانهای سطح بالا Vb.net یا C#.net رو یاد بده برنامه نویسی ویندوز و اینکه چطور برنامه رو تحلیل و پیاده سازی کنن و ترجیحا برنامه نویسی دیتابیسی که حداقل به کارشون بیاد
(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۱۰:۴۷:۲۹)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]
نقل قول: دانشجوهای رشته های اقتصاد، حسابداری و مدیریت
توجه نکردید. دانشجوهای رشته های اقتصاد، حسابداری و مدیریت "امنیت" چیکارش دارن؟
فک کنم اول باید ببینید برای چی میخوان برنامه نویسی رو. اگه بدون دلیل میخوان یاد بگیرن و روی ویندوز، من میگم C#.NET یا VB.NET رو مستقیم یادشون بده. چون راحت ترن برای برنامه ساختن. البته به نظر من VB.NET راحت تره.
شما به مهم ترین نکته توجه کردی! اونم کسایی که قصد یادگیری دارند.

(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۱۰:۵۷:۱۶)lord_viper نوشته است: [ -> ]
(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۰۰:۵۶:۴۵)اشک نوشته است: [ -> ]قدرت زبان برنامه نویسی مهم هست.اما امنیت هم مهمه.یه برنامه ی عالی بنویسی اما امنیتش نتونه حفظ بشه چه فایده داره؟
امنیت رو برنامه نویس به وجود میاره و میزان امنیت هم به دانش برنامه نویس بستگی داره تو c++ هم چونمحدودیتی وجود نداره برنامه نویس باید همه چی رو در نظر بگیره

تو دانشگاه ها معمولا c++ اموزش میدن اون هم فقط تا ارایه ها خب طرف مثلا میخواهد با این چیزهای گنگی که یاد گرفته چه کاری انجام بده؟
اونهایی که رشتشون نرم افزار هست تو c++ میمونن و ترجیح میدن با یه چیز ساده تر کار کنن چه برسه به اینها

بهشون زبانهای سطح بالا Vb.net یا C#.net رو یاد بده برنامه نویسی ویندوز و اینکه چطور برنامه رو تحلیل و پیاده سازی کنن و ترجیحا برنامه نویسی دیتابیسی که حداقل به کارشون بیاد

جواب شما هم خیلی کامل بود. اما همون طور که گفتم میخوام C++ رو به خاطر آشنایی با خود برنامه نویسی و کد زدون و الگوریتم یاد گرفتن و پیاده سازی یاد بدم. علت C++ فقط فهمدین الگوریتم و ... هست تا ذهنشون باز بشه. چون فکر نمی کنم اینا نیاز باشه مسایلی مثل انواع الگوریتم مثل سورت حبابی، TRIE، BFS و ... یا order الگوریتم ها رو یاد بگیرند. برنامه نویسی ویندوز برا اینا خوبه.
به احتمال زیاد هم فقط چیزایی رو تو C++ میگم که تو C#.NET هم وجو داره و کاربرد داره. با صحبتایی که کردم می تونم بچه ها رو دو گروه می کنم، اونایی که همراه با C#.NET می خوان C++ رو هم ادامه بدن، با اونایی که فقط C#.NET.
نظرتون چیه؟
دوست عزیز

دانشجویانی که تا حالا از نظر کار با کامپیوتر مبتدی محسوب می شن رو نمی شه به یکباره وارد دنیای برنامه نویسی

کرد اگر شما بخواهید برای قدم اول از زبانی مثل C++ شروع کنید مطمئنا دانشجویان قبل از اینکه مفهوم برنامه نویسی

رو یاد بگیرن درگیر کار در محیط برنامه نویسی می شن که البته این محیط برای اونها کاملا گنگ و سنگین هست

و در نهایت دانشجویان شما در آخر ترم تنها چیزی که متوجه خواهند شد اینه که برای برنامه نویسی اصلا مناسب

نیستند! و بهتره اون رو به اهلش واگذار کنن.

به نظر من اگه بیشتر وقت کلاس رو صرف توضیح مفهوم برنامه نویسی و ایجاد انگیزه برای یاد گیری کنید و در کنارش

با آموزش یک زبان ساده تر مثل VB.NET به دانشجویان اجازه بدید به دور از پیچیده گی های زبان های دیگه به گشت

و گذار در محیط برنامه نویسی بپردازن تا در نهایت این اعتماد به نفس و باور در اونها به وجود بیاد که می تونن برنامه

بنویسن شما به تمام اونچه که باید در طول یک ترم به اون می رسیدید دست پیدا کردید و حالا می تونید

دانشحویانتون رو برای پیشرفت در برنامه نویسی به سمت زبان های قدرتمندتر راهنمائی کنید.

مطمئنا کسی که مفهوم برنامه نویسی رو یادگرفته به سادگی می تونه وارد هر زبانی بشه و کدهای اون رو یاد بگیره
(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۱۳:۰۷:۵۷)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست عزیز
دانشجویانی که تا حالا از نظر کار با کامپیوتر مبتدی محسوب می شن رو نمی شه به یکباره وارد دنیای برنامه نویسی
کرد اگر شما بخواهید برای قدم اول از زبانی مثل C++ شروع کنید مطمئنا دانشجویان قبل از اینکه مفهوم برنامه نویسی
رو یاد بگیرن درگیر کار در محیط برنامه نویسی می شن که البته این محیط برای اونها کاملا گنگ و سنگین هست
و در نهایت دانشجویان شما در آخر ترم تنها چیزی که متوجه خواهند شد اینه که برای برنامه نویسی اصلا مناسب
نیستند! و بهتره اون رو به اهلش واگذار کنن.

من دقيقا همين مشكل رو داشتم
من كه اصلا با كامپيوتر آشنا نبودم و نميدونستم الگوريتم چيه و....
ترم يك كار شناسي ناپيوسته درس برنامه نويسي رايانه ارائه دادند و استادمون اومد گفت كه توي چارت درسي شما بايد سي رو بگم.
نصف كلاس با برنامه نويسي آشنايي هاي داشتند و نصفه ديگه نه.استاد هم اومد ازنصفه رو به بالا شروع كردو خيلي وارد بحث هاي ابتدايي نشد .طوري كه نه گفت چرا بايد از printf و.... استفاده كرد.(البته از الگوريتم هم يه حرفايي زد ولي خيلي وارد بحث نشد)
نتيجه اين شد يه نفر بالاترين نمره كلاس رو گرفت(اونم همين علي خودمون بود19.75 شد و قبلا كاملا به بيسيك آشنا بود)نصف كلاس افتادند. بقيه هم كه پاس كردند نمره ها ناپلئوني (درست نوشتم؟؟)بود.
ترم بعد كه استاد عوض شد و از پايه گفت فهميدم كه برنامه نويسي چقدر شيرين و سخته!!(اون ترم 15شدم)

حالا شما هم اگه ميخايين كه كلاس خسته كننده نباشه و بچه ها چرت نزنند و با ميل و رقبت بيان سركلاس از پايه شروع كنيد .مهم نيست كه يه زبان خاص رو ياد بگيرند مهم اينه كه با مفهوم برنامه نويسي آشنا بشوند.و بتونند الگوريتم يه برنامه رو بنويسند اينكه الگوريتم رو به كد تبديل كني خيلي مهم نيست چون وقتي كه نميتوني يه مسئله رو واسش راه حل پيدا كني چه فرقي ميكنه كه شما بلد باشي كه printf ,scanf ,....ساختارشون چيه(البته اين يه نظر كسي كه رشتش تا كارداني قدرت بوده و كارشناسي الكترونيك ميخونه)!!!
خب این مسلمه که اول مفهوم برنامه نویسی رو بهشون یاد میدم! چی هست، چه کارهایی باید انجام داد، به چه دردی می خوره و ... جلسات اول فقط اونا رو مجذوب و علاقه مند می کنم و برای شروع هم از پایه شروع می کنم.

در ضمن من محدودیتی توی یک ترم ندارم! می تونم تا پایان فارغ التحصیلی و حتی بعد از اون براشون کلاس بذارم و اونا هم از خداشونه.

نقل قول: به نظر من اگه بیشتر وقت کلاس رو صرف توضیح مفهوم برنامه نویسی و ایجاد انگیزه برای یاد گیری کنید و در کنارش با آموزش یک زبان ساده تر مثل VB.NET به دانشجویان اجازه بدید به دور از پیچیده گی های زبان های دیگه به گشت و گذار در محیط برنامه نویسی بپردازن تا در نهایت این اعتماد به نفس و باور در اونها به وجود بیاد که می تونن برنامه بنویسن شما به تمام اونچه که باید در طول یک ترم به اون می رسیدید دست پیدا کردید و حالا می تونید
دانشحویانتون رو برای پیشرفت در برنامه نویسی به سمت زبان های قدرتمندتر راهنمائی کنید. مطمئنا کسی که مفهوم برنامه نویسی رو یادگرفته به سادگی می تونه وارد هر زبانی بشه و کدهای اون رو یاد بگیره

یعنی شروع کار با همون VB.NET باشه بعد اونا رو راهنمایی کنم به C#.NET؟ به نظرت یکم سخت نیست براشون که بخوان سینتکس جدید یاد بگیرند؟ من بیشتر به خاطر سینتکس و قدرت مانور زبان های خانواده C شراغ این دو تا زبان رفتم! و مطمئن باش تا اینا کامل با مفاهیمی مثل شیء گرایی و آشنا نشند نمیرم سراغ C#.NET. حتی اگه قرار باشه یک ترم کامل یا بیشتر روشون کار کنم!
به نظرت اشتباه می کنم؟ باز فکر می کنید همون VB.NET برای شروع خوبه؟
(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۱۰:۵۷:۱۶)lord_viper نوشته است: [ -> ]

درسته.اما یه چیزایی از دست برنامه نویس کاملا خارجه.و اینکه درمورد تدریس تو دانشگاهها همه جا اینطور نیست.اما موضوع این نیست .بهرحال واقعا اگر کسی منطق برنامه نویسیش و پیاده سازیش خوب باشه.هر زبانی رو براحتی یاد میگیره.بقیه syntaxکه براحتی قابل حله.حق با Di Di عزیزه.
صفحه‌ها: 1 2