به دانشجوهای رشته های اقتصاد، حسابداری و مدیریت چی پیشنهاد می کنید؟
پیشنهاد می کنم الان که اسم خودشون رو گذاشته دانشجو، لااقل عنوان انجمن رو بخونن و سوالشون رو توو برد صحیح بپرسن، چون مشکل این دانشجو ها مشکل انجمن نیست
نقل قول: پیشنهاد می کنم الان که اسم خودشون رو گذاشته دانشجو، لااقل عنوان انجمن رو بخونن و سوالشون رو توو برد صحیح بپرسن، چون مشکل این دانشجو ها مشکل انجمن نیست
منظورت رو متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی! اینکه تودرخواست ها و پیش نهاد ها گذاشتم برد صحیحی نیست؟ خب عزیزم اگه یه بار عنوان سوالم رو بخونی متوجه میشی موضوع درخواست و پیشنهادم چیه!
(۱۹-دى-۱۳۸۸, ۰۹:۲۵:۰۷)SayyedAli نوشته است: [ -> ]نقل قول: پیشنهاد می کنم الان که اسم خودشون رو گذاشته دانشجو، لااقل عنوان انجمن رو بخونن و سوالشون رو توو برد صحیح بپرسن، چون مشکل این دانشجو ها مشکل انجمن نیست
منظورت رو متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی! اینکه تودرخواست ها و پیش نهاد ها گذاشتم برد صحیحی نیست؟ خب عزیزم اگه یه بار عنوان سوالم رو بخونی متوجه میشی موضوع درخواست و پیشنهادم چیه!
عزیز محیط های عمومی همونطور که بارها گفتم دیگه برام مهم نیست که بخوام سرش بحث کنم ! اما در کل عنوان انجمنی که من می خونم اینه :
مسایل مربوط به فوروم » درخواست ها و پیشنهاد ها
نه :
درخواست ها و پیشنهاد ها
پس اینجا نمیایم مشکلات زندگیمونو مطرح کنیم بهمون راه حل پیشنهاد بدن ! میان مشکل انجمن رو مطرح می کنن یا برای حل مشکلی از انجمن، پیشنهاد می دیم !
باز هم می گم ها، به من ربطی، دیگه به مرور از خدامه مردم سر هیچ و پوچ و عدم رعایت قوانین، بیان توو سر و کول همم بزنن
-----
مراعات کنید
من نظرم عوض شد
الان فکرش کردم میبینم اینا که نمیخوان برنامه نویس شن. بعید هم بدونم چیز آدم واری بخوان بسازن. توی محیط های آکادمیک هم که عموما زبون c++ کار میکنن. فک کنم C++ یاد بدید بهتر باشه. نرمافزار های مهندسی هم که یا زبون C++ دارن یا اسکریپت های شبیه اون. نیاز به یادگیری محیط هم ندارن.
سلام ب نظر من که رشتم حسابداری هم هستش بهتره دانشجویان آشنایی به نرم افزار EXLداشته باشند
سلام ب نظر من که رشتم حسابداری هم هستش بهتره دانشجویان آشنایی به نرم افزار EXLداشته باشند