ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری در نوشتن به برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان کسی میتونه آقایی کنه به من کمک کنه من ترم آخرم این درس برنامه نویسی پیشرفته 1 را 2 بار برداشتم موندم این بار سوم هم که ترم آخر میشه برداشتم باز میترسم استاد یه پرو|ه گفته گفته هر کی اینو بنویسه 7 نمره بهش میدم کسی از دوستان میتونه کمک کنه یعنی آقایی میکنه تا اینو بنویسم که به زبان C++ هست برنامه اینه:
برنامه ای بنویسید که یک دستگاه حداکثر 50 معادله 50 مجهولی را حل کند؟
تورو خدا اگه میتونین کمک کنین؟
الگریتم برنامت باید این باشه

1- تعداد مجهولات رو بگیره (بین صفر و 50) و بریزه توی n

2-یه درایه n در n ایجاد کنه و این درایه به عنوان ماتریس ضرایب مجهولات باشه

3- یه درایه n در یک هم ایجاد کنه و این درایه به عنوان ماتریس معلومات باشه

4- یه تابع بنویس که دترمینان را حساب کنه.

5- با استفاده از تابع دترمینان و ماتریس ضرایب و ماتریس معلومات میتونی مقداره هر مجهول را حساب کنی

چطوری؟؟؟؟؟؟؟ اینطوری.

به مثال توجه کن.

2x +3y=5
x-5y=8

این دو معادله را داریم. می خواهیم مقدار ایس و وای را بدست بیاریم.

ماتریس ضرایب

3 2
-5 1

ماتریس معلومات

5
8

می خواهیم مقدار ایکس را حساب کنیم

1- دترمینان ماتریس ضرایب را حساب می کنیم و در متغیر r میریزیم
2- دترمینان ماتریس زیر را حساب می کنیم و در متغیر w می ریزیم

3 5
-5 8

3- مقدار آر را بر مقدار دبلیو تقسیم می کنیم. مقدار مجهول ایکس محاسبه می شود.

برای وای هم همین روش را انجام می دهیم. با این تفاوت که اون بار ماتریس معلومات را به جای 2 و 1 گذاشتیم، این بار به جای 3 و -5 می ذاریم.

این روش را برای 50 متغیر بسط بده.

موفق باشید
دوست عزیز تشکر ولی گفته اینو به صورت زبان سی پلاس پلاس ++C بنویسید کسی میتونه کمکم کنه یه استاد داریم از اون استاداس که باید بنویسیم اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه آقایی کنه
مهندس من الگوریتمش رو برات گفتم که باید چیکار کنی، خودت دیگه برانمشو بنویس و اگه مشکلی هم برخوردی بپرس.

اینجا کسی براتون برنامه نمی نویسه.
(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۰۲:۰۷:۲۸)mahdi20 نوشته است: [ -> ]مهندس من الگوریتمش رو برات گفتم که باید چیکار کنی، خودت دیگه برانمشو بنویس و اگه مشکلی هم برخوردی بپرس.

اینجا کسی براتون برنامه نمی نویسه.

مهندس آقایی کردی مسئله نوشتن همین برنامه هست دیگه چجوری بنویسم یعنی هیشکی نمیتونه اینو برام بنویسه یا بگه دارم دیوونه میشم باز باید تو این کتاب بمونیم مردیم به خدا از نگرانی
تو رو خدا کمک کنین چی میشه آقایی کنین یکی این برنامه را برام بنویسه ییعنی کد هاشو بنویسه تو این تاپیک
کسی نبود به ما کمک کنه خواهششششش
کجایی مدیر تو عمرمون یه بار کارمون افتاد به شما سرور گرامی ولی هیچی نشد حداقل برای شروع یه کمکی بکنین
تا کی وقت نداری؟؟؟؟؟

نهایتش را بگو.

کی باید تحویل بدی؟؟؟؟
دوست عزیز آقایی میکنی اگه کمک کنی تحویل پروژه 88/11/12 هست یعنی صبح ساعت 9 باید تحویل بدیم اگه میشه تورو خدا کمک کنین دیگه این ترم آخر نمونیم آقایی کنین
خبری نشد دوستان
هیشکی واسه ما کمک نکرد عیبی نداره اینم سایت پ طرفداره ایران ویچ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدی پ.خ دیر دیدم دیگه وقت تمومه تا فردا صبح ما که موندیم کسی کمک نکرد نمی تونین تا فردا صبح کمک کنین