(۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۲۰:۳۰)اهورا منش نوشته است: [ -> ]فدات شم این بنده خدا اول باید خود برنامه نویسی روبفهمه بعد بسته به احتیاجش یه زبان خاص رو دنبال کنه.زبانc هم به نظر من برای شروع بهتره.
زبان سی خیلی سخت هست کسی که برنامه نویسی کرده را هم خسته میکنه وای به تازه کار ها!
اول باید انتظراش را مشخص کنه بعد.....
البته اول باید الگریتم نوشتن یاد بگیره بعد دیگه فرقی نمیکنه زبانش!
شما برای انجام کاری باید هدف داشته باشی بدون هدف و انگیزه که نمیشه کاری انجام داد
مثلا شما میخواهی سواری کنی نمیری مزدا 2 کابین نمیخری چون هم 5 نفر میتونه سوار کنه هم پشتش کلی بار حمل میکنه میبینی یه رنو جواب کارتو میده پس رنو میخری اگه برای حمل بار بخواهی به همون حجم یا وانت یا نیسان یا ماشینی برابر با انتظاری که ازش دارین میگیرین زبان برنامه نویسی هم همینه
اگه بخواهید تحت وب کار کنید اصلا چه نیازی به c دارید باید از بین زبانهای تحت وب مثل php-perl-ruby-asp.net یکی رو انتخاب کنید
اگه بخواهید برای موبایل برنامه بنویسین python - java گزینه های مناسبی هستن
اگه بخواهید برنامه های سیستمی بنویسین خانواده c و اسمبلی گزینه های مناسبی هستن
شما برای نوشتن یک برنامه کار با دیتابیس تو c باید حدود 50 خط کد بنویسین در صورتی که این کار تو دلفی با انتخاب چند کامپوننت و تنظیم چند خاصیت بدون 1 خط کد امکانپذیره هر چه ساده تر فهمش راحتر
اگه بخواهد برنامه نویسی رو بفهمه پس مثل دانشگاه ها باید بره توربو پاسکال کار کنه
برای شروع c و c++ سنگین هست یک زبان سطح بالاتر مثل دلفی یا c#.net خیلی بهتره
تازه کارها زود خسته و زده میشن اگه به اونچه که تصورشو دارن نرسن
درگیر شدن با پیچیدگیهایی که تو زبانهای سطح متوسط هست اونها رو زده میکنه
موفق باشید
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۳:۵۹:۳۸)lord_viper نوشته است: [ -> ]برای شروع c و c++ سنگین هست یک زبان سطح بالاتر مثل دلفی یا c#.net خیلی بهتره
حتی ساده تر مثل ویژال بیسیک که کد زدنش مثل حرف زدن معمولیه!
for d=1:50
r=4*rand
(i=ceil(r
end
سلام دوستان. چطور می تونم مقادیر i بدست اومده تو برنامه بالا رو تو یه بردار (1*50) قرار بدم؟؟ :at:
سلام
خوب هستید
ببخشید کسی برنامه ای یا اموزشی از بسکام برای روبات مسیریاب با 5 سنسور رو داره و میتونه لطف کنه و برام بفرسته
):
(۰۱-شهریور-۱۳۹۵, ۰۸:۴۲:۴۲)SAEEDRASOULI نوشته است: [ -> ]سلام
خوب هستید
ببخشید کسی برنامه ای یا اموزشی از بسکام برای روبات مسیریاب با 5 سنسور رو داره و میتونه لطف کنه و برام بفرسته ):
سلام
سرچ کنید اموزش هست تو انجمن
با سلام و عرض خسته نباشید
من نموداری رسم کردم تو متلب که حالا میخوام label نمودار رو نامگذاری کنم. عبارتی که میخوام تو label نوشته بشه حرف H با اندیس بینهایت هستش. الان برای اینکه نماد کلمه بینهایت تو اندیس نشون داده بشه باید چیکار کنم؟ {???}_H