دوستان عزیز جهت افرادی مثل بنده که به برنامه نویسی علاقه دارند ولی نمیدانند از کجا شروع کنند راهنمایی کنید.
زکات العلم نشره
زکات علم آموختن آن به دیگران است
خوب اول شرایط تون رو بگید. مقطع تحصیلی؟ هدفت از یاد گرفتن برنامه نویسی؟ چقدر بلدی؟ چی میخوای یاد بگیری؟ ...
نزدیک ترین دوست برنانه نویسی که داری کیه ؟ برو سراغش
با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتند وپاسخ دادند
بنده دیپلم دارم-رشته ام کامپیوتر نیست-برنامه نویسی فقط درحد تئوری والفبا آنهم اجبارا بخاطر کارم که برق هست وجهت آشنایی با آی سی های AVRوبرنامه نویسی آنها بود دنبال کردم
توی شهرستان کوچک ومحرومی زندگی میکنم وکسی هم سراغ ندارم که کمکم کند
شما چه پیشنهاد میکنید؟
بسیار عالی بود
نمیتوانم با کلمات از شما تشکر کنم
اگه منبع دیگری هم سراغ داشتید لطفا دریغ نفرمایید
(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۱۰:۳۷:۴۹)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]خوب اول شرایط تون رو بگید. مقطع تحصیلی؟ هدفت از یاد گرفتن برنامه نویسی؟ چقدر بلدی؟ چی میخوای یاد بگیری؟ ...
با سلام بنده فقط دیپلم دارم البته مدت 7 ساله کامپیوتر دارم . اما راجع به برنامه نویسی هیجی نمیدونم اما خیلی علاقه دارم که یاد بگیرم شما بنده را راهنمایی بفرمایید از کجا باید شروع کنم . با تشکر
من از همین مقاله های توی سایت ها شرو کردم رسیدم بازم به همین مقاله های توی سایت دلیل نداره اگه کسی از دوستات برنامه نویسی نمیدونن شما هم دنبالش نباشی
مقاله بخون
عکس سرچ کن
مشکلات برتامه نویس هارو سرچ کن و بخون
به نظرمن مادر همه برنامه نویسی ها زبانc هستش.ازcشروع کن .
(۲۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۰:۵۷:۲۷)اهورا منش نوشته است: [ -> ]به نظرمن مادر همه برنامه نویسی ها زبانc هستش.ازcشروع کن .
خیر
اول کاربدی که از زبان انتظار دارین رو مشخص کنید مثلا وب-الکترونیک-نرم افزار بعد بسته به اون یک زبان سطح بالا که برای شروع و یادگیری راحت و برای خودتون قابل درک هست رو انتخاب کنید
مثلا برای نرم افزار میتونین از سی شارپ و دلفی استفاده کنید
فدات شم این بنده خدا اول باید خود برنامه نویسی روبفهمه بعد بسته به احتیاجش یه زبان خاص رو دنبال کنه.زبانc هم به نظر من برای شروع بهتره.