ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سنسور زاويه سنج - فرستنده گيره و GPS
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

ما در حال ساخت يک ماشين اسباب بازي (!) با ناوبري خودکار هستيم. خواهش دارم به چند سوالم جواب بديد.

1- ماژول جي پي اس (که حدود پنجاه هزار تومان قيمت داشته باشه) وزنش چند گرمه؟ مي خوام بدونم که آيا ميشه اين ماژول را بر روي ماشين نصب کنم يا بايد دنبال سبکترش برم؟

2- آنتن اين ماژول جي پي اس طولش چقده؟وزنش چطور؟

3- مدلي از سنسور زاويه سنج مي شناسيد که به لرزش حساس نباشد؟ چون ژايروسکوپ به لرزش بسيار حساس است و نمي تواند تکان هاي ماشين را تحمل کند. حالا من نمي خواهم که سنسورم در سه جهت زاويه را بدهد و فقط در يک جهت هم بدهد کافييست فقط مي خواهم که به لرزش حساس نباشد و البته وزنش هم کم باشد.

4- فرستنده-گيرنده هاي موجود در بازار آيا پروتکل هاي تشخيص نويز را هم دارند يا بايد تشخيص نويز به عهده خودمان باشد؟

سپاسگذارم
نقل قول: با ناوبري خودکار

در این مورد میشه یه مقدار توضیح بدین؟؟؟؟؟؟ منم بهش نیاز دارم.
سلام
خوب حداقل شما جواب يکي از سوالاتم رو مي داديد نه!

من يک سيستم کنترل فازي طراحي کردم و آن را در شبيه ساز تست کردم. حالا مي خواهم اين سيستم کنترل را بر روي وسيله واقعي تست کنم که به اين مسائل برخورد کردم.
راستش کنترل فازي چيزي نيست که بخوام اينجا جواب بدم ما در مقطع فوق ليسانس هوش مصنوعي يک درسي داشتيم به نام سيستم هاي فازي که اونجا اين مطالب رو ياد گرفتيم.
حالا اگر مشخصا سوال خاصي داريد من در خدمتم.
(۲۲-دى-۱۳۸۸, ۱۴:۲۲:۱۷)kimia نوشته است: [ -> ]سلام
خوب حداقل شما جواب يکي از سوالاتم رو مي داديد نه!

من يک سيستم کنترل فازي طراحي کردم و آن را در شبيه ساز تست کردم. حالا مي خواهم اين سيستم کنترل را بر روي وسيله واقعي تست کنم که به اين مسائل برخورد کردم.
راستش کنترل فازي چيزي نيست که بخوام اينجا جواب بدم ما در مقطع فوق ليسانس هوش مصنوعي يک درسي داشتيم به نام سيستم هاي فازي که اونجا اين مطالب رو ياد گرفتيم.
حالا اگر مشخصا سوال خاصي داريد من در خدمتم.

سیستمهای غیرنظامی GPS تلورانس خطای زیادی داره ، بدرد ماشین اسباب بازی نمیخوره Whistle
دستگاههای موجود و آماده که دیتای خروجی text بهتون بدن قیمتی حدود 200هزارتومن دارند ، منتها خوبیش اینه که دیتای GPS را بر اساس استاندارد
NMEA به راحتی و با سرعت خوب در دسترس دارید ( وزنشون حدود 500گرم هست الی 1 کیلوگرم ) که البته وزن زیادشون به خاطر پک ضد آب و ضربه و باطریشون هست ( باز هم اگر اصفهان هستید میتونید یک نمونه شو از فروشگاه لوازم شکار اقای سمسارزاده (4باغ جنب سینما سپاهان) تهیه کنید
سلام عزیز
از پاسختون سپاسگذارم

ولی واقعیت اینه که وضعیت بهتر از این حرف هاست.
یعنی با قیمت های ارزان تر هم می شه جی پی اس های قابل قبولی پیدا کرد پیدا کرد .
راستی این اسباب بازی ما قرار نیست توی یک اتاق باشه ها؟ شاید کیلومترها راه بره. منظورم از اسباب بازی (وسیله بازی) نیست.
اینم امروز توی کویرالکترونیک دیدم : توضیحات کاملی بود در مورد کار با ماژول GPS
http://iranmicro.ir/forum/showpost.php?p...ostcount=9
جوکر جون به فرستنده اش هم یه نگاهی می کردی !!!

دستورات سریال رو فقط گفته !
(۳۰-دى-۱۳۸۸, ۱۸:۳۸:۵۰)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]جوکر جون به فرستنده اش هم یه نگاهی می کردی !!!

دستورات سریال رو فقط گفته !

دیدم کار راه بندازه دیگه :)