ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد linq
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چطور میشه با linq که شامل یه صفحه ویندوزی که توش :
یه grid که به database متصل شده و table مورد نظر از اون database رو توش نمایش دادم
و 2 تا کنترل textbox است
حالا میخوان بدونم با چه کدی تو linq میشه با اشاره به یک رکورد اطلاعات هر فیلد اون رکورد رو تو textbox ها نمایش داد.
مثلا در table ام 3 تا فیلد دارم به نام های nameو familyوgender
حالا می خوام با اشاره موس روی یک رکورد هر یک از اطلاعات مربوط به نام و فامیل وجنسیت رو به طور جداگانه در textbox ها نمایش بده
من میدونم که کد اون تو C#‎ به این شکل :

private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
{
object f = dataGridView1.BindingContext[dataGridView1.DataSource].Current;
txtFairstName.Text = ((DataRowView)f)[0].ToString();
txtLastName.Text = ((DataRowView)f)[1].ToString();
txtGendeer.Text = ((DataRowView)f)[3].ToString();
lbl.Text = ((DataRowView)f)[2].ToString();

}
حالا میحوام بدونم در linq این کدش چیه؟
سلام
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه دوتا جدولو در linq ارتباط داد به طوری که مثلا وقتی تو اضافه کردن رکورد فقط pk یکی از جداولو زدی خوکار فیلد های اون جدولو بر اساس اطلاعات جدول قبلی پر کنه ؟؟
مثلا من یه فرم اصلی دارم که توش ورود و خروج رو توش یادداشت میکنم و به جدول اصلی میبرم حالا میخوام بدونم میشه مثلا فقط با وارد کردن شماره عضویت فیلدهای دیگه مثل نام نام خانوادگی رو از فیلد های جدول مشتریم پر کنه؟؟؟؟

سلام
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه دوتا جدولو در linq ارتباط داد به طوری که مثلا وقتی تو اضافه کردن رکورد فقط pk یکی از جداولو زدی خوکار فیلد های اون جدولو بر اساس اطلاعات جدول قبلی پر کنه ؟؟
مثلا من یه فرم اصلی دارم که توش ورود و خروج رو توش یادداشت میکنم و به جدول اصلی میبرم حالا میخوام بدونم میشه مثلا فقط با وارد کردن شماره عضویت فیلدهای دیگه مثل نام نام خانوادگی رو از فیلد های جدول مشتریم پر کنه؟؟؟؟

[quote='zahra_m_alipoor' pid='112928' dateline='1263329172']
چطور میشه با linq که شامل یه صفحه ویندوزی که توش :
یه grid که به database متصل شده و table مورد نظر از اون database رو توش نمایش دادم
و 2 تا کنترل textbox است
حالا میخوان بدونم با چه کدی تو linq میشه با اشاره به یک رکورد اطلاعات هر فیلد اون رکورد رو تو textbox ها نمایش داد.
مثلا در table ام 3 تا فیلد دارم به نام های nameو familyوgender
حالا می خوام با اشاره موس روی یک رکورد هر یک از اطلاعات مربوط به نام و فامیل وجنسیت رو به طور جداگانه در textbox ها نمایش بده

>>>>>
بهتره تو کد کلیک دیتا گریدتون به این روش عمل کنید

private void gvTable1_DoubleClick(object sender, EventArgs e)
{
if (gvTable1.RowCount > 0)
{
var f = new frEdit();
f.txRow.Text = gvTable1.CurrentRow.Cells["Row"].Value.ToString();
f.txName.Text = gvTable1.CurrentRow.Cells["Name"].Value.ToString();
f.txFamily.Text = gvTable1.CurrentRow.Cells["Family"].Value.ToString();
f.ShowDialog();
var db = new LINQDataContext();
gvTable1.DataSource = db.Table1s; //Refresh Grid After Edit
}
}