تبدیل عدد به حروف
خیلی وقت پیش نوشتمش. حتما بهتر از اینم میشه نوشت. ممکنه ایراد گرامری هم داشته باشه ! :d
سلام.با تشکر از برنامه هاتون.این آخری رو ران کردین؟
بله همین الان دوباره امتحان کردم. مشکلی نداره!
کامپایل نمیشه؟
نه.کمی با سینتکس برنامه مشکل داشتم.ممنون از برنامه هاتون و معذرت که دیر جواب دادم.
(۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۸:۵۹:۳۹)اشک نوشته است: [ -> ]نه.کمی با سینتکس برنامه مشکل داشتم.ممنون از برنامه هاتون و معذرت که دیر جواب دادم.
كامپايلر من به include گير ميده !! پسوند .h رو اضافه كردم مشكلش حل شد!! شايد شما هم اينجوري شده باشد.
با تشکر.بله.دقیقا.رفع شد.
(۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۲۳:۵۶)اشک نوشته است: [ -> ]با تشکر.بله.دقیقا.رفع شد.
دوست عزيز مشكل ما ايروني ها اكثرا اينه كه زبان انگليسي مون ضعيفه و اصلا دنبالش نيستيم!!! منم خودم زدم تو خطش !!! شما هم همين كار رو بكنيد. اگر زبان انگليسي تون قوي باشه اكثر مشكلاتتون تو كامپيوتر و نرم افزار حل ميشه !
موفق باشيد.
چرا شما با استاندارد قدیم کار می کنین!!
کامپایلر جدید بگیرین.
خوبه تاپیک بالا اومد دیدم... ادامه بدیم ...
(۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۵۱:۴۷)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]چرا شما با استاندارد قدیم کار می کنین!!
کامپایلر جدید بگیرین.
والا من با turbo c كار ميكنم !!! تو لينوكس اين مسخره بازيا ندارم. اگه واسه ويندوز كامپايلري مناسب داريد لطف كنيد لينك بزاريد
تشكر
eclipse هم برای لینوکس و هم ویندوز
visual studio 2008 هم آخرین استاندارد ها رو اکثرا رعایت کرده ...
(۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۵۹:۴۶)dreamvbfox نوشته است: [ -> ] (۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۵۱:۴۷)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]چرا شما با استاندارد قدیم کار می کنین!!
کامپایلر جدید بگیرین.
والا من با turbo c كار ميكنم !!! تو لينوكس اين مسخره بازيا ندارم. اگه واسه ويندوز كامپايلري مناسب داريد لطف كنيد لينك بزاريد
تشكر
بهترین گزینه Microsoft Visual C++ 6.0 هست ، البته برای تولید Visual C++ 2008 توصیه میشه چون Lib های بسیار قویتری داره .
++DevC هم کامپایلر و IDE قدرتمندی هست ولی عموماً VC 6.0 استفاده میشه .