(۲۶-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۳۶:۲۸)__Genius__ نوشته است: [ -> ] (۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۵۹:۴۶)dreamvbfox نوشته است: [ -> ] (۲۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۵۱:۴۷)Sp!d3rm4n نوشته است: [ -> ]چرا شما با استاندارد قدیم کار می کنین!!
کامپایلر جدید بگیرین.
خوبه تاپیک بالا اومد دیدم... ادامه بدیم ...
والا من با turbo c كار ميكنم !!! تو لينوكس اين مسخره بازيا ندارم. اگه واسه ويندوز كامپايلري مناسب داريد لطف كنيد لينك بزاريد
تشكر
بهترین گزینه Microsoft Visual C++ 6.0 هست ، البته برای تولید Visual C++ 2008 توصیه میشه چون Lib های بسیار قویتری داره .
++DevC هم کامپایلر و IDE قدرتمندی هست ولی عموماً VC 6.0 استفاده میشه .
اصلا vc++ 6 توصیه نمیشه!!! از استاندارهای جدید پشتیبانی نمی کنه!! خیلی قدیمیه! وقت خودتون رو با 6 تلف نکنین. از ما گفتن بود...
VC 6.0 یکی از قوی ترین کامپایلرها برای زبان C و ++C هست ، استانداردهای جدید برای تولید نرم افزارهای حرفه ای باید بکار گرفته بشه ، برای نوشتن برنامه های کوچک / تمرین و مواردی که امنیت نرم افزار و استانداردهای روز اهمیت چندانی نداره مطمئناً VC 6.0 میتونه جوابگو باشه ، در صورتی که قصد تولید نرم افزارهای حرفه ای با زبان ++C/C رو دارید مطمئناً VC 2008 گزینه بسیار خوبی هست چون کتابخانه های بسیار قوی و گسترده ای داره ... .
سلام آقا ممد حالت چطور با معرفت دلم برات تنگ شده یه تکی پیامی چیزی بده...
تاپیک خوبی باز کردی ، فقط امیدوارم باعث ارتقا سطح علم دانش کسانی بشه که از این برنامه ها استفاده می کنن بجای اینکه از روی تنبلی از این برنامه ها استفاده کنند...
بگذریم...
منم یه تعدادی برنامه دارم امیدوارم بدرد دوستانم بخوره که براتون همینجا قرار میدهم.
برنامه اولی شبیه ساز حرکت اسب شطرنج در خونه های شطرنج به طوری که بتونه داخل همه ی خونه ای بره و در خونه تکراری هم بر نگرده بصورت خیلی زیبا و گرافیکی (حتما ببینید)
اینو داخل توربو سی پلاس پلاس نوشتم برای درس ساختمان داده ها
یک برنامه دیگه برای ساختمان داده ها ، این برنامه تمام تکالیف ساختمان داده ها (البته بخش کار با رشته ها و کار با آرایه ها) رو در خودش جمع کرده ، یعنی همشونو در غالب یه برنامه نوشتم ، دارای منوی زیبا (تحت داس) و بسیار گرافیکی که برنامه مورد نظرتو انتخاب و اجرا میکنی ، واسه خروج هم که یه مسیج باکس واسش طراحی کردم ... حتما ببینید.
برنامه هایی که داره: (این برنامه ها چون برای دری سختمان داده هاست در اون از توابع موجود در سی استفاده نشده و برای هر کار کوچکی خودم یه تابع نوشتم...)
1 ) تابع دریافت رشته (شبیه ساز توابع سی)
2)نمایش رشته (شبیه ساز توابع سی)
3) محاسبه طول رشته (شبیه ساز توابع سی)
4) جستجوی یک کاراکتر در رشته
5) حذف کاراکتر از رشته
6) درج کاراکتر در رشته
7) جستجوی یک رشته در رشته
8) مقایسه دو رشته
9) جدا سازی رشته ها (مثل تابع ام آی دی در ویژوال بیسیک)
10) الحاق رشته ها
11) درج رشته درون رشته دیگر
12) بر عکس کردن رشته
13) تبدیل به حروف بزرگ یا کوچک
14) جستجو و جای گزینی در رشته fine and replace…
15) مرتب سازی آرایه ها در زمان درج بصورت گرافیکی....
16) حذف از آرایه
17) جستجو
18) الحاق دو آرایه با حفظ مرتب بودن آن ها
•
توضیح : در برنامه های فوق از توابع سی استفاده نشده حتی نحوه ذخیره سازی رشته ها هم تغییر دادم ...
یه نمونه کوچک از شبیه سازی منوی های توربو سی که میتونی یه new بسازی و یا از برنامه خارج بشی
در این برنامه از حافظه تصویری استفاده کردم...
برای یادگیری حافظه تصویری مناسبه
فعلا همینارو داشته باشید تا ببینم دیگه چیا دارم...
سلام حسين جان
سورس هايي كه گذاستي واقعا عاليه!!!!!!!!!!!!!
از تمام بچه هايي كه تو اين تاپيك فعاليت دارن به خصوص Sp!d3rm4n عزيز تشكر ميكنيم.
دست همگي درد نكنه
موفق باشيد
سلام داش حسین!! کجایی! هنوزم همسایه ای؟؟ خیلی بی معرفتی اگه بی خداحافظی رفته باشی!!
سورس هایی که گذاشتی حرف نداره. ممنون. ادامه بده... (ولی تو دیگه چرا استاندارد کار نمی کنی؟! یادش بخیر چقدر با استاد پیشرفته مون سر این استانداردها جروبحث می کردیم! اومده c++ سال 1990 بهمون یاد میده! هر جلسه گیس و گیس کشی ...!! البته ولی چون تاپیک برای تمرین های درسی همینا خوبه)
همسایه که نه ولی می گن دل به دل راه داره
نرفتم هنوز دو واحد تکدرس دارم 9 اسفند میام امتحان میدم بعدش ،.... هنوز کارای فارغ التحصیلیم مونده...
محمد راجع به کامپایلر هم باید بگم که چون من از C++ استفاده ای نمی کنم و صرفا پروژه های درسیمو انجام می دم و در مراکز آموزشی هم از همین کامپایلر های قدیمی استفاده میشود من هم بدنبال کامپایلر های جدید تر نرفتم.
حالا واسه این که پستم اسپم نباشه یه برنامه دیگه هم میزارم
کار با درخت دودویی binary
جستجو
درج
پیمایش inorder
سلام
یه برنامه دیگه...
مرتب سازی به روشه هیپ HeepSort
که در آن از اشاره گر ، و درخت ، جستجو ، پیمایش inorder،درج استفاده شده
سلام دوستان
کسی میتونه یه آیتم مثل Writeدر پاسکال برای زبان C++پیاده سازی کنه که تعداد آرگومان های آن نامحدود باشه و ترتیب آن مشخص نباشه؟؟؟؟؟
یا کسی بتونه بگه که آیتم Write در پاسکال با چه اصول و قواعدی نوشته اینم خوبه