نقل قول: تمام مسابقات کشور شده مسیر یاب ، مین یاب ، آتش نشان ، میکروماوس ، جنگجو
بابا دمت گرم ديگه!!! غير بابل بقيه جاها آتشنشان اولين بارشونه!!
راستي! اگه قرار باشه به AVR هم امتياز فني تعلق بگيره، به ATtiny15L داده بشه بهتر نيست!!!! چون در اين صورت ربات ميشه اندازه يه سكه!!
(۲۷-دى-۱۳۸۸, ۱۹:۰۲:۲۵)محمودرياضي نوشته است: [ -> ]نقل قول: تمام مسابقات کشور شده مسیر یاب ، مین یاب ، آتش نشان ، میکروماوس ، جنگجو
بابا دمت گرم ديگه!!! غير بابل بقيه جاها آتشنشان اولين بارشونه!!
راستي! اگه قرار باشه به AVR هم امتياز فني تعلق بگيره، به ATtiny15L داده بشه بهتر نيست!!!! چون در اين صورت ربات ميشه اندازه يه سكه!!
زاهدان اسفند دومین دورش را برگزار می کند
مهم نیست اولین بار یا صدمین بار
مهم این است که همه جا این را برگزار می کنند
معلومه به ربات های زیر 3 سانتی متر باید امتیاز فنی داد
ربات باید با باطری باشه ، خنده دار منبع تغذیه با سیم از بیرون بهش وصل شود
ربات هایی که از باطری استفاده می کنند زمانشان را نصف کنید . این طوری اکثر برندگان باطری دار می شوند
نقل قول: ربات هایی که از باطری استفاده می کنند زمانشان را نصف کنید
نظراتتون رو براي اينكه بررسي كنند، لطفا تو سايت انجمن بگذاريد تا مسئولينش بررسي كنند!!! من چه كارم مهندس!!!!؟؟
www.eleccomo.ir
اینو ببینین :
http://www.eleccomp.ir/modules.php?name=...wtopic&t=7
چند تا نکته دیگه بگم :
1- خودکارهاتون خیلی آشغال بودش و سریع می شکست !
2- زمین آتش نشانتون تو سربالایی سنسورها آتیش رو می دید که اصلا خوب نبود !
3- شما خیلی زرنگی کردین !
مسیریابتون طوری بودش که ربات های کوچکتر موفق تر بودن و قوانینو طوری گذاشته بودین که باعث می شد اندازه ربات بزرک شه به نظر مییومد ربات بزرگتر واسه زمین شما بهتره و چند روز قبل مسابقات اون قوانینو برداشتین و زمانی بود که دیگه نمی شد ربات جدید ساخت و نکته جالب اینجاست که تمام ربات های مدرسه خودتون کوچیک بودن !!!!
4- سالن تبریز طوری بود که می شد همزمان همه مسابقه ها رو با هم دید که خوب خیلی عالی بودش !!!!
انشا ا.. شما هم 4 تا لیگو یه جا برگزار کنین !
5- ما یه لر تو گروهمون داشتیم که وظیفه ژتون گرفتن رو داشت و تمام غذا ها و میان وعده ها رو اون می گرفت و نشون داد یه لر واقعی که تو مشهد درس می خونه یعنی چی !!!!!
6- تبریز اولین بارش بود که برگزار می کرد ولی به نظر من از خیلی از جاهای دیگه برگزاریش بهتر بودش !!!
7- دفعه قبل یه امتیازهایی واسه ربات های ریز میز گذاشته بودین که خوب نکته خوبی بودش ولی هیچ تیمی رباتی در اون حد و اندازه ارائه نکرد !!!
8- به نظر من خوبه تو هر قسمت یه برتر فنی بذارین !
مثلا برتر فنی تو طراحی و برنامه نویسی - برتر فنی تو برنامه نویسی - برتر فنی تو اندازه - برتر فنی تو کمترین استفاده کننده از تعداد سنسور !!!!
9- اقای محمود ریاضی می شه بیشتر خودتون رو معرفی کنین !!!
10- به ربات های خورشیدی هم امتیاز ویژه بدین !!! ( البته به شرط تامین نور مورد نیاز )
11- صبحانه فراموش نشه !
12- زمان مسابقه رو به هیچ عنوان عوض نکنین !! ( مثل امسال نشه دو هفته زود برگزار کردین )
13- یه روز اضافه ویلاها رو تمدید کنین که بچه ها بتونن یه روز از دریا و ساحلش استفاده کنن !
سلام به همگي
به نظر بنده اينكه مسابقات زياد شده نه تنها بد نيست بلكه خيلي هم خوبه دانشجو جماعت كه فقط براي شلوغ بازي و... نيست .حداقل باعث مي شه قبل از فارغ التحصيلي يه خورده چيز ياد بگيرن .
در مورد مسابقات بابل هم وقتي خودشون نظر خواهي مي كنن يعني مي خوان بهتر از گذشته باشن انصافا كدوم دانشگاه مي آد واسه قوانين نظر سنجي مي زاره اين نشونه ميل به پيشرفته .
مسابقات آتش نشان هم در هر دوره قوانينش كاملا عوض مي شه و فقط اسمش تكراريه و تنها رشته در ايران هست كه شما رو غافلگير مي كنه .حقيقت مطلب اينكه ملت ميرن مسابقات تا ربات بسازن نه غذاي اضافه بخورن يا برن لب دريا.....
در مورد برگزاري هم من تو 6 دوره شركت كردم و در مورد آتش نشان هم برگزاريش هردوره بهتر از قبل بوده .
مسابقات تبريز كه بعضي ها خيلي دوستش دارن نرفتم ولي ايران اوپن بودم و عالي بود اما اين مسئله باعث نمي شه زحمتاي دانشجوهاي ديگه رو كه با بدبختي مسابقات برگزار مي كنن زير سوال ببريم
نقل قول: اقای محمود ریاضی می شه بیشتر خودتون رو معرفی کنین !!!
اگه خاطرتون باشه، تو دوره 6 و 7 يه تيم بود به اسم محمود!!! منم!!
(۲۸-دى-۱۳۸۸, ۱۰:۵۲:۵۱)DORAN نوشته است: [ -> ]به نظر بنده اينكه مسابقات زياد شده نه تنها بد نيست بلكه خيلي هم خوبه دانشجو جماعت كه فقط براي شلوغ بازي و... نيست .حداقل باعث مي شه قبل از فارغ التحصيلي يه خورده چيز ياد بگيرن .
می بخشید ساخت ربات مسیریاب به چه دردشون می خوره؟؟!!
(همون بهتر که برن تو کار شلوغ بازی،شاید بیشتر از ربات مسیر یاب به دردشون بخوره!!)
عجب بحث داغی شده اند ایشون.
خوبه ادامه بدید.
بابل ، هی بدک نی
چرا یه سری مسابقات نوآوری یا مسابقه آزاد نمیذارن؟
مثلا به سیستم های خیلی خفنی که میشه اسمشونو گذاشت ربات کار کرد..
خودم دارم رو یه ربات هوشمند کار میکنم ، حالا اگه بگم انسان نما همه فکرشون میره روی سورنای مضخرف...
اگه این وقتمو پر نمیکرد خیلی دوس داشتم تو مسابقه بابل شرکت کنم
حالا چقد میدن نفر اول؟ شاید تو تکمیل پروژمون کمکمون کرد
کسی نیست از لحاظ مالی ساپورت کنه؟؟؟ شریک میپذیریم.. هی هی
موفق باشین بچه ها..
سلام. اگه امکان داره قوانین سری قبلی رو بزارید. ممنون میشم. اگه این کارو کنید