ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مسابقات رباتيك يا علف هرز؟!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
به طرز فجیعی تایید می شه پست های بالا !

البته خیلی حرف های دیگه و رفتار مقامات دانشگامون هم هستش که محسن جون نگفت که فکر کنم اگه بگه کل مدیریت دانشگاه ما زیر سوال بره !!!!!!
(۰۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۵۳:۴۷)jadopcb نوشته است: [ -> ]سلام ساديHappy

اگه بگم ما من وعلي تو كميته مون توي 1سال 19تيم مستقل داشتيمHappy
كه حتي يكيش از طرف دانشگاه حمايت نشد .حتي به ما گواهي اشتغال به تحصيلم ندادن چه برسه به كارگاه و ....
ماروباتامون يا تو كلاسا مي ساختيم وقتي بعضي گروه ها مختلط بود ياخونه يكي از بچه ها اين آخريا كه كلاس نمي دادن توحياط مي ساختيم فيلم وعكساش هستAngryAngryLaugh
ما تو 7مسابقه كشوري شركت كرديم ومقام اورديم حتي يك پرچم نزدنAmaze
چند وقت پيش ريئس دانشگاهمون كميته مون منحل كردHappyAngry
و قتي از مقامامون گفتيم
گفت:
غلط كردين رفتين مسابقات..!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟ شما براي تفريح مي رين .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ConfusedConfused
ما يك 1ريالي دانشگاه به ما نداد همايت معنوي نكرد چه برسه ماليClapClap
حالا بااين تفاسير بجه هاي ما به خاطر خودشون كاركردن وميكنند اگر مسابقاتي با شه هر كه بتونه مياد از كل كشورHappy
خوب تو بگو اگر ما مي خواستيم منتظر حمايت مدزسمون باشيم
الان كجا بوديم وچكار مي كرديم 017WhistleWhistle

خب معلومه شما بخواي منتظر باشي دانشگاه هزينتو بده كه كارت راه نمي افته.مخصوصا اگه مدرسه باشه دانشگاتون
به جاش يه خرجي مي كني ولي 100 تا چيز ياد ميگيري ميري آموزشگاه ميزني تدريس ميكني كه مثل تريپ مهندس بيكار و سربار جامعه نشي !Cool
وااااااااااااااای
حمایت؟
چندتا پست قبلی که من گذاشه بودما دیدید؟
اگه دقت کرده باشید تو لیگای دانش آموزی ی مدرسه خیلی فعال بود"فرزانگان امین"
بیشتر از یک چهارم تیما مال اون مدرسه بودن!
حالا چرا؟
من می دونم.یکی شون می گفت ما حتی پول تاکسی مونم از مدرسه می گیریم!
یعنی چه؟
یعنی اگه حماین از حد خودش خارج بشه،ی لیگ تو ایران اپن به گند کشیده می شه.خیلی راحت!
بعد هم به مسابقات دیگه کشیده می شه و...
بعد از ی مدت هم مسابقات رباتیک می شه"آشغال دونی!"
سلامHappy
عجب همايتي افراط تفريط باعث مي شه بعضي كه ...... بين بالاAngryباربات ديگرانSad
اوناييم كه بلدن و ... برن .........AngrySad
البته نه همه بعضي را گفتم
بعضي دوستان من براي گروه اول مي سازن و ...
چه فايده اخرش ميگن ما ساختيم نه .....:whistle:
عجب بحث داغيه
ين منم از اوضاع روباتيك توي دانشگاهمون بگم
قبل از اين كه ما بيايم 1 تيم 7-8 تا پسر كامپيوتري و برقي بودن كه رفتن جهاني يا اول شدن يا دوم توي ميدل سايز يه هيومنويد هم ساختن
بماند چطوري ساختن ( با كمك داداشو.. اين دانشگاه و اون دانشگاه و...)
شدن عزيز رئيس دانشگاه تا دلتون بخواد ترم حذف كردن سر كلاس نيوندن و نمره هاي افتضاحشون رو با بند پ حذف كردن و....حتي بعد كل امتحانا يكي تونست ترمي كه تموم شده بود رو حذف كنه!!!
روباتيك انحصاري دست اينا بود و كسي حق نداشت وارد تيم بشه تمام بودجه هم حتي كرايه تاكسي دانشگاه حساب ميكرد
بعدش ما اومديم و با يه قضايايي با چه سختي تونستيم يه تيم 2 نفره راه بندازيم
دفه اول كه رفتيم مسابقات يه كم از پولمونو ندادن اين دفعه ديگه اصلا هيچيشو ندادن
كه كلي قضيه داره
سلام Happy
دوست عزيز درك ميكنم
يعني چي خدابهتون صبر بدهWink
سلام دوستان !
من قوانین مسابقات بابل رو دیدم . می خوام بدونم استفاده از این مکعب و دیوار و جسم متحرک توی مسابقات قبلی هم بوده یا مخصوص این دوره هستش؟
تو قبلی هم بوده !

تو عکس ها مشخصه : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=16281
این قوانین و در کل مسابقات بابل مربوط به مسیر یاب پیشرفتس یا معمولی ؟
مشخص نکرده !!!
بابل یه مدل مسیریاب بیشتر نداره !

مدل پیشرفته هستش !!!
وقتی شهر ............ مسابقه میذاره پس علف هرز بگیم بهتر
من این پستو تازه یافتم و میخام از دانشگاهمون بگم
من تو آموزشکده فنی درس میخونم و وقتی به رئیس دانشگاه گفتم مارو ساپورت مالی کنین گفت برو معاونت ، منم رفتم و قضیه رو مطرح کردم (این قضیه مال مسابقات امیر کبیره) بگم چی جواب داد شاید باورتون نشه ....
گفت باید دانشگاه امیرکبیر به ما نامه رسمی بده که از تیمتون دعوت بعمل میاد ....... داشت خندم میگرفت که گفتم ممنون از لطفتون
بیاین مثل ما برین دنبال اسپانسر ، اونم شرکتای خصوصی و ...
هیچوقت دیر نمیشه از همین الان شرو کنین راحت یه 500 تومنی میگیرین برا مسابقاتی مثل علی آباد Biggrin
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5