ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مسابقات رباتيك يا علف هرز؟!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
دوست عزیز شما هم گله مندید از دانشگاهتون که چرا حمایتتون نمی کند اما من تو جهاد انشگاهی اصفهان با فجیح ترین نوع برخورد روبرو شدن مسئولین که پول ساخت ندادن ثبت نام ندادن رفت و برگشت و..... قرار شد یک سری وسایل بدن تا روز اخر من را سر کار گذاشتن و اخر هم ندادندو....
اما روزی که دانشجویان جدید الورود میومدند من تو دهنه در ایستاده بودم و مسئول دانشجویی(سر کار خانم ....) می گفت که ما حمایت کامل را از انجمن هامون میکنیم. در کل سر کارید اگر روی دانشگاهتون حصاب کردید.
بیشترین حمایت رو مدرسه ما می کنه !

هر طوری باشه جلوی کارت رو میگیرن !

کلا با فعالیت مخالفن !!

حتی گواهی اشتتغال به تحصیل واسه مسابقات هم نداد و واسه تبریز پارسال به هزار بدبختی و فلاکت تونستیم یه گواهی اشتغال به تحصیل بگیریم !!!

حمایت پیشکش , پول نگیره واسه یه گواهی اشتغال به تحصیل !!!
ولی دانشگاه ما حمایت میکنه حتی پول کرایه تاکسی توی مسابقات را میده
اما یکم برو بیا داره همین!!!!!!!!!!!!!
همون کاغذ بازی اداری دیگه
شماها چرا با هم کار نمیکنید ؟(ممکنه که همشهری نباشین اما اینترنتی که میشه)
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۲۴:۴۷)HENAS نوشته است: [ -> ]شماها چرا با هم کار نمیکنید ؟(ممکنه که همشهری نباشین اما اینترنتی که میشه)
مثلا قرار بود کار بکنیمAmazeAmazeAmazeAmaze
نیدونم وسطش چی شد!!!
جالبه من یه دوست اینترنتی پیدا کردم از تو همین ایرانویج ( نادر 875 رو میگم ) و خیلی کارها باهم کردیم و می خوایم انجام بدیم !

حیف که الان فصل امتحان هاست !!!

البته نادر همشهریمه و خونشون نسبتا نزدیکه !!! ( با ماشین 300 تومان میشه )
شما ها مگه درس و مشق و امتحان ندارید؟ چه معنی میده وقتتون را سر یه ربات بی روح تلف کنید؟ دههه ، بشین درستو بخون....
:)))))
سلام آقا يا خانوم محترم...
من نمي دونم شما از مسابقه رباتيك چي مي دونين
خيلي هاي ديگه هم كه ميان اونجا و شركت مي كنن توي مسابقات نمي دونن. شايد اين مسابقه ها براي كسب تجربه خيلي خوب باشه...
حداقل اينه كه باعث مي شه يه آدم موفق (نسبت به بقيه) توي شهرش شناخته بشه...
آدم هاي موفق و با پشتكار بايد از آدم هاي بيكار جدا بشن...
تو دلم مونده بود كه اين رو بگم
آخه هر كسي كه امثال ما رو مي بينه بهمون يه تيكه ميندازه چون خودشون مي دونن كه آينده ي روشني ندارن. شايد رفتن به 5 مسابقه براي من زياد باشه ولي مهم اينه كه توي اين مسابقه بزرگ شدم و تنهايي زندگي كردن و از پس كار ها بر اومدن رو ياد گرفتم. ممنون
چرا می زنی بنده خدا را؟!!
رو اسمش که هست"جوکر"!
گاهی وقتا می آد جوک می گه!
شما جدی نگیرید!
(۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۲۲:۲۴:۴۷)HENAS نوشته است: [ -> ]شماها چرا با هم کار نمیکنید ؟(ممکنه که همشهری نباشین اما اینترنتی که میشه)
یادته می خواست با شما کار کنم؟!
ولی مشکلم حل شد و سعادت پیدا نکردم!
مگر نه حالا منم اسپانسر داشتم!!!
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5