ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنترل موتور با ولوم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من یه ولوم 5k رو وصل کردم به adc میکرو و توسط این ولوم موج pwm تولید میشه که با اوون موتور dc رو میشه سرعتشو کنترل کرد
ولوم به ولتاژ میکرو وصله که همون 5 ولت هست و برای adc از رفرنس خارجی استفاده میشه که اوونم با ولتاژ ولوم یکیه
حال به ازای حداکثر ولتاژ خروجی که همون 5 ولته adc ما باید عدد 1023 رو نشون بده و به ازای ولتاژ کمتر مقدار کمتری ؟

حال برای اینکه به ازای حداکثر ولتاژ، duty cycle حداکثر بشه باید بیایم 1023 رو تقسیم بر 4 کنیم تا 255 بده و pwm رو برابر این مقدار بدیم

این روند درست هست اساتید؟
بله فکر می کنم باید درست باشه!!
دیگه از adc هشت بیتی استفاده کن و تقسیم به 2 ....
---------------------------------
راستی ولوم 5 کیلو مستقیم به adc وصل کنی که فایده نداره!! تقسیم مقاومتی می کنی دیگه ؟
اگر pwm تون رو هشت بیتی انتخاب کردین درسته !
اگه 9 بیتی باشه باید تقسیم بر دو کنین و برای 10 بیتی کاری نمی خواد کنین !!!

اپیدر من چرا فایده نداره مستقیم ولوم وصل شه !
نقل قول: اپیدر من چرا فایده نداره مستقیم ولوم وصل شه !
خودت که می دونی من دقیقا با این اصطلاخات شما آشنا نیستم. گفتم اگه منظور از ولوم 5 کیلو، مقاومت متغیر 5 کیلو هست، پس اگه به ورودی Adc وصل بشه adc ، افت پتانسیل نداریم و adc ولتاز ریفرنس رو نشون میده.
دو تا مقاومت می خوایم که سری شدن یه سر یکیشون به ولتاژ ریفرنس و سر دیگه به زمین و adc هم وسطشون.
خوب ولوم هم سه تا سر داره دیگه !
راست میگیا! اینا خودشون دو تا مقاومتن!! ... ممنون
(۲۸-دى-۱۳۸۸, ۱۴:۲۰:۳۸)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]اگر pwm تون رو هشت بیتی انتخاب کردین درسته !
اگه 9 بیتی باشه باید تقسیم بر دو کنین و برای 10 بیتی کاری نمی خواد کنین !!!

اپیدر من چرا فایده نداره مستقیم ولوم وصل شه !

ممنون بابت پاسختون
مگر 10 بیتی باشه نمیشه 10^2=1024
پس برایه اینکه برسونیمش به 255 باید تقسیم بر 4 کنیم
اگر 8 بیتی انتخاب کنیم میشه 256 که احتیاجی به تقسیم نداره
من دارم عکس فکر میکنمExclamation
لطفا توضیح بدید
مهندس منظورت رو نفهمیدم !

اگر pwm رو 10 بیتی انتخاب کنین لازم نیست تغییری بدین !
چون حاکثر عدد گرفته شده از ورودی آنالوگ 1023 هستش که خوب 2 به توان 10 منهای یک هم می شه 1023 !!!
ممنون