ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سلول های خورشیدی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
ببخشید نمیدونم جای این سئوال اینجاست یا نه ولی می پرسم
از دوستان کسی از سلولهای خورشیدی (باطریها) اطلاعاتی داره؟قیمت و اندازه و ولتاژ و جریان تولیدی و...
در ضمن به نظر شما ارزش اقتصادی داره استفاده از این باطریها در سطح زیاد (مثلا تو خونه ) یا نه؟؟
ممنون
مهندس قیمت ها رو ببین : http://roboeq.com/modules.php?op=modload...ink&cid=30

ارزش نداره واسه خونه بذاری !
سلام
ممنون علی جان
خیلی گرون هستن اینطوری اصلا ارزش اقتصادی ندارن .
اینهایی که تو خونه ها استفاده میشن هم همینها هستند؟اینها که ولتاژ و جریانشون خیلی کمه بخوای 220 ولت 15 آمپر درست کنی باید پول چهار تا خونه رو بدی که ؟؟؟
تا اونجا که من می دونم سازمان انرژی های نو داره روش کار می کنه تازه این ها رو هم که بگیری ولتاژ ac بهت نمی دن که به درد خونه بخوره
ولی دارن روش کار می کنن که یکم اقتصادی تر بشه
سلام
ممنون هادی خان
می دونم ac نمیده و اون که گفتم 220 ولت 15 آمپر برای مقایسه بود.
تو این کارگاهی که دارم راه میندازم چند روز پیش اومده بودن از شرکت بهینه سازی سوخت البته خودم نبودم یه چیزایی گفته بود که اگه از این کارها کنین وام میدیم و از این حرفها .واسه همین علاقه مند شدم ببینم چیه
یارو مثل اینکه گفته برم یه آبگرمکن خورشیدی رایگان هم ازشون بگیرم برای شروع همکاری .حالا ابگرمکنش چند لیتریه هنوز نمیدونم وقت هم نکردم برم بهشون سر بزنم
سلام به دوستان

من می خوام از سلول خورشیدی و باتری استفاده کنم.

من اگه باتری خشک 6 ولت 2800 میلی آمپر بگیرم. برا شارزش باید از دو تا 4.5 ولت استفاده کنم. مثل این که نوشته 4.5 ولت 100 میلی

بعد این که نوشته 100 میلی آمپر میتونم مستقیماً باید یک دیود به اون باتری وصلش کنم؟ و اینکه توچند ساعت شارژ میکنه؟

بزارید فکر کنم ببینم سوالی مونده :)