۰۲-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۱۶:۱۰
صفحهها: 1 2
۰۲-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۰۲:۲۸
یکم بیشتر توضیح می دی !
نقشه ای که اجرا کردی
برنامه ای که نوشتی !
و متنی که الان داره رو ال سی دی نشون می ده رو یه عکس بگیر !!!!
نقشه ای که اجرا کردی
برنامه ای که نوشتی !
و متنی که الان داره رو ال سی دی نشون می ده رو یه عکس بگیر !!!!
۰۲-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۰۵:۳۳
vee رو گراندش کنین. اون برای تنظیم شدت رنگ متنه.
به احتمال زیاد پایه هاشو نسبت به اون چیزی که تو برنامه تعریف کردین ،اشتباه بستین
به احتمال زیاد پایه هاشو نسبت به اون چیزی که تو برنامه تعریف کردین ،اشتباه بستین
۰۲-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۵۰:۰۳
روی برد آزمایشی کار می کنید(بردبرد)؟
۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۰۰:۰۹:۵۶
به کدوم پورت وصل کردی؟؟؟
۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۰۹:۵۱:۴۲
روی بردبرد به پرت A.0 یه مقاومت متغیر 10kبستم میخوام ولتاژ روی اونو رو پرت B نشون بده تو پروتئوس جواب داده! vee رم gnd کردم.. پایه هاشم درست بستم..
[attachment=4483]
راستی اگه حتی یه دونه از پینهای دیتای lcd وصل نباشه کار نمیکنه آخه روکش یکی از پینها رو داغون کردم! میتونه از اون باشه؟یعنی lcd دیگه نشون نمیده!؟ :(
لطفا راهنمایی کنید....
[attachment=4483]
راستی اگه حتی یه دونه از پینهای دیتای lcd وصل نباشه کار نمیکنه آخه روکش یکی از پینها رو داغون کردم! میتونه از اون باشه؟یعنی lcd دیگه نشون نمیده!؟ :(
لطفا راهنمایی کنید....
۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۶:۱۴
مهندس احتمالا یه چیز ی رو اشتباه وصل کردی و یا وصل نکردی !
پایه rw رو هم باید زمین کنی !
این اتفاق هنگامی می افته که دیتایی به ال سی دی ارسال نمی شه !
مطمئنی میکرو پروگرام شده !!!!!
۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۱۹:۰۰
(۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۰۹:۵۱:۴۲)taranom1 نوشته است: [ -> ]روی بردبرد به پرت A.0 یه مقاومت متغیر 10kبستم میخوام ولتاژ روی اونو رو پرت B نشون بده تو پروتئوس جواب داده! vee رم gnd کردم.. پایه هاشم درست بستم..سلام..
لطفا راهنمایی کنید....
دوست عزیز اتصال سیم هات به ال سی دی تو عکس که خیلی بد بود... یه کنترل بکن.... اگه تو پروتئوس جواب داده پس ماله سخت افزاریه...
یه لیوان چای بخور و با کمال ارامش اتصال هات رو کنترل کن....
کدوم پایه رو داغون کردی؟؟؟
۰۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۳۲:۱۵
(۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۱۹:۰۰)ebka نوشته است: [ -> ]آخه من اولین بارمه!!...(۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۰۹:۵۱:۴۲)taranom1 نوشته است: [ -> ]روی بردبرد به پرت A.0 یه مقاومت متغیر 10kبستم میخوام ولتاژ روی اونو رو پرت B نشون بده تو پروتئوس جواب داده! vee رم gnd کردم.. پایه هاشم درست بستم..سلام..
لطفا راهنمایی کنید....
دوست عزیز اتصال سیم هات به ال سی دی تو عکس که خیلی بد بود... یه کنترل بکن.... اگه تو پروتئوس جواب داده پس ماله سخت افزاریه...
پایه 14 رو انگار بهش ولتاژ نمیرسه این لحیم کردن هم حالم رو گرفت...
۰۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۵۱:۴۸
(۰۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۳۲:۱۵)taranom1 نوشته است: [ -> ]سلام...(۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۱۹:۰۰)ebka نوشته است: [ -> ]آخه من اولین بارمه!!...(۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۰۹:۵۱:۴۲)taranom1 نوشته است: [ -> ]روی بردبرد به پرت A.0 یه مقاومت متغیر 10kبستم میخوام ولتاژ روی اونو رو پرت B نشون بده تو پروتئوس جواب داده! vee رم gnd کردم.. پایه هاشم درست بستم..سلام..
لطفا راهنمایی کنید....
پایه 14 رو انگار بهش ولتاژ نمیرسه این لحیم کردن هم حالم رو گرفت...
بیبن پایه 14....d7
از سیم مسی استفاده نکن...ازسیم های نرم اواسه این کار بهتره...
۰۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۵۰:۳۳
(۰۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۶:۱۴)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]مهندس احتمالا یه چیز ی رو اشتباه وصل کردی و یا وصل نکردی !rw رو زمین کردم میکرو رو دوباره پروگرم کردم..فرقی نکرد...الان ولتاژ ورودی (pinA.0)
2.7 هست با ولتمتر pin d.4 تا lcd d.7
3, 2.5 ,2.5, 4.5 ولت نشون میده!برای 3 ولت ورودی هم 0،0،3،3
مهندس اگه منظورت از سیم نرم همون چند شاخه هاست دیتا ها رو با اون زدم...به هر حال ممنون...
صفحهها: 1 2