ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انتخاب باتری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام HappyHappy
دوست عزيز تجربه سابت كرده مرگ يك بار شيون يك بار شماكه داري زحمت مي كشي
يك باطري خوب بگير ارزش و داره 017
من با نظرعلي موافقم ببخشيد مدير كلShyShyShyShy
مي توني عكس پلت ربات بزاري برام جالبه كه ببينم چرخات با موتورا وبا شاسيت مي خوره Smile
اگه دوست داشتي Whistle
راستي علي منم به اهتمال زياد ميام رباتم با قبليا فرق ميكنه تمام سرعتي در عين قدرت ...!!؟؟؟؟؟؟WhistleWhistleWhistleWhistle
باشه هنوز کامل نشده ولی وقتی درست شد حتما عکسش رو هم میزارمRolleyesRolleyes
راستی من تاحالا مدار چاپی نساختم میشه یخورده کم کنید
نکات ایمنی هم بگید(چون اسید پاشیدن رو بلد نیستم)ShyShy
اگه باتری 3 آمپری خواستیم چی کار کنیم؟
من باطری های دیدم ( اسمشون آلکالین) به اندازه یه باطری قلمی معمولی که تا 2.7 آمپر جریان میدن !

باطری های خشک هم که تا 4 آمپر میتونی بکشی !
ولی موتورو که دیدم خیلی کوچول موچوله 2 تا باتری کتابی باید جواب بده !!!
مهندس بهتره مصرف کل مدار رو در نظر بگیری !

چون سنسورها هم مصرفشون می بینی از موتور بیشتر می شه !!!!

یه امپر متر بذار و مصرف کل مدار رو ببین دیگه !

اگه بالای 400 میلی امپر هستش که خوب باتری 9 ولتی زیاد مناسب نیست !
سلام Happy
براي فبر مدار چاپي اين جا نظر بدين Laugh
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=16258
ممنون خوب حالا ما دوتا باتری کتابی داریم که 540 میلی آمپر میدن باید چند تا باتری موبایل هم کنارش بذاریم تا درست بشه ( برای مدار و موتور ها جداگانه باتری ببندیم)
باتری کتابی جریان لحظه ای زیادی نمی ده ! زیاد رووش حساب نکنین و در کل رباتتون کمی که راه بره، باطری ها دیگه توان طولانی نمی تونن بدن

یکی از بارزترین اشتباهات قبل از شرکت توو مسابقات نمونه اش این هست، اینکه رباط روی پیستی کوچیک تست میشه، به خوبی جواب می ده، اما از مسیر مثلا 3 متری مسابقه، فقط 1 مترش رو میره و باتری خالی میشه !
حتما با شرایط مسابقه تست کامل انجام بدین
در ضمن موتوری های کوچیک، معمولا جریان خیلی بیشتری می خوان ! به ابعاد فکر نکنین
من تاحالا مسابقه نرفتم و این اولین باره
اگه عکسی از پیست این زمین ها دارید ممنون میشم که بگذارید
من 2 بار توو عمرم مسابقات شرکت کردم که برای هفتاد پشتم بسه !
اولیش اولین دوره مسابقات مین یاب توو داشنگاه امیر کبیر (7-8 سال پیش ) بود که اول شدیم دومیش هم دوره چهارم مسابقات بابل بود که همراه تیم از طرف دانشگاه بودم و تیم آتش نشانمون دوم شد ! اینه عکسی ندارم، اما فکر کنم بتونم راهنمایی های کلی کنم.

ولی در کل انتظار اینکه با گیست مشخصی روبرو شین رو نداشته باشین ! همینقدر بدونین که با استعداد شخصی که پیست رو ساخته ( نمی دونم چرا معمولا می دن بی استعدادترین ! ) مواجه هستین ! پس رباتتون رو برای آسفالت خیابون آماده کنین شاید اونجا راه رفتWhistle Happy
صفحه‌ها: 1 2 3 4