۰۹-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۲۵:۵۳
۱۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۰۲:۱۲
سلام شما هم مسایقه اصفهان میاین ؟
تا حالا رفتید؟ میدونید چه شکلی هست ؟
من قوانینش رو که خوندم یه جاشو نفهمیدم یه قسمت نوشته که توی مسابقه فینال دو راهه وجود داره و با بارکد راه درست مشخص شده ؟!!!
میشه یکم بیشتر توضیح بدید چه طوری باید برنامه ریزی بشه ؟
اینم لینک قوانینش
قوانین
تا حالا رفتید؟ میدونید چه شکلی هست ؟
من قوانینش رو که خوندم یه جاشو نفهمیدم یه قسمت نوشته که توی مسابقه فینال دو راهه وجود داره و با بارکد راه درست مشخص شده ؟!!!
میشه یکم بیشتر توضیح بدید چه طوری باید برنامه ریزی بشه ؟
اینم لینک قوانینش
قوانین
۱۰-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۴۶:۵۵
(۰۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۲۴:۵۱)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]من باطری های دیدم ( اسمشون آلکالین) به اندازه یه باطری قلمی معمولی که تا 2.7 آمپر جریان میدن !فکر نمی کنم؟!!!!
(۰۹-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۲۴:۵۱)mehrdadgh نوشته است: [ -> ]باطری های خشک هم که تا 4 آمپر میتونی بکشی !از باتری خشک منظورتون چیه؟(نکنه باتری تریلی را می گین؟!!!!!!!!!!)
۱۱-بهمن-۱۳۸۸, ۰۴:۰۹:۲۰
سلام
لطفا عکسهاتون رو اینجا بذارین : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=16281
یه مدل باتری اکسید الکالاین دیدم که از باتری شارژی گیروتر بودش ولی واقعا قدرتش عالی بودش !!
( مارک کاملیون - اکسید الکلاین - 500 عکس )
ولی باتری های نیکل هیدرید فلزی هم الان تا 2700 تا واقعی ( و 3800 تقبلی ) تو بازار موجوده !
باتری های سیلد هم گزینه بعدی هستن !!
واسه بارکد تو همون تایپیکی که گفتم یه نمونش موجوده !!
لطفا عکسهاتون رو اینجا بذارین : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=16281
یه مدل باتری اکسید الکالاین دیدم که از باتری شارژی گیروتر بودش ولی واقعا قدرتش عالی بودش !!
( مارک کاملیون - اکسید الکلاین - 500 عکس )
ولی باتری های نیکل هیدرید فلزی هم الان تا 2700 تا واقعی ( و 3800 تقبلی ) تو بازار موجوده !
باتری های سیلد هم گزینه بعدی هستن !!
واسه بارکد تو همون تایپیکی که گفتم یه نمونش موجوده !!
۱۱-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۲۱:۵۳
سلام من یه برنامه فوق پیشرفته و ساده برای رباتم نوشتم
و چون برای اولین بار هست که شرکت می کنم می خواستم نظر شما رو در موردش بدونم
فایلش رو ضمیمه کردم یه عکس هم هست که ترتیب سنسور هاست
از درایور 298 استفاده شده و ابعاد ماشین 10*15 هست با چرخ های 4 سانتی آلمینیومی
2 تا مینی موتور 12 ولت 900 دور با سه تا باتری موبایل روشه
از نظر شما چقدر توی مسابقه شانس داریم
و چون برای اولین بار هست که شرکت می کنم می خواستم نظر شما رو در موردش بدونم
فایلش رو ضمیمه کردم یه عکس هم هست که ترتیب سنسور هاست
از درایور 298 استفاده شده و ابعاد ماشین 10*15 هست با چرخ های 4 سانتی آلمینیومی
2 تا مینی موتور 12 ولت 900 دور با سه تا باتری موبایل روشه
از نظر شما چقدر توی مسابقه شانس داریم
۱۱-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۵۶:۴۲
مهندس از برنامت که فقط خودت سر در میاری !
سرعتش رو هم خودت ببین خوبه یا نه !!
ولی چند تا نکته :
1- اون تاخیرهای اولو بردار !!
2- معمولا موقع چرخش های 90 اینوطری می گن : بچرخ به چپ ( یا راست ) تا زمانی که سنسور وسط رو خط اومد !!! ( خط رو پیدا کرد )
3- جایگذاری سنسورهات هم خوبه !
4- موقع چرخش یکم سرعتتو کم کن !
5- الان موتورهات فکر کنم ریپل بزنن !
چون خروجی فرکانس PWM ات کمه !
6- موفق باشی
7- چون هفت عدد مقدسیه گفتم بذارمش !
سرعتش رو هم خودت ببین خوبه یا نه !!
ولی چند تا نکته :
1- اون تاخیرهای اولو بردار !!
2- معمولا موقع چرخش های 90 اینوطری می گن : بچرخ به چپ ( یا راست ) تا زمانی که سنسور وسط رو خط اومد !!! ( خط رو پیدا کرد )
3- جایگذاری سنسورهات هم خوبه !
4- موقع چرخش یکم سرعتتو کم کن !
5- الان موتورهات فکر کنم ریپل بزنن !
چون خروجی فرکانس PWM ات کمه !
6- موفق باشی
7- چون هفت عدد مقدسیه گفتم بذارمش !
۱۱-بهمن-۱۳۸۸, ۱۶:۴۱:۲۶
ممنون
خروجی فرکانس کمه یعنی چی ؟ باید چه کار کنم ؟
خروجی فرکانس کمه یعنی چی ؟ باید چه کار کنم ؟
۱۱-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۱۵:۴۶
پرسکالر رو بذار رو 8 !!!
۱۲-بهمن-۱۳۸۸, ۲۳:۳۵:۲۸
ممنون ولی وقتی پرس کالر رو کم میکنم 0 تا 100 موتور کم میشه ( یعنی بیشتر طول میکشه تا شتاب بگیره)
یه چیز دیگه من الان 3 تا باتری n73 خریدم غیر اصلش دونه ای 3 تومن و 110 میلی آمپر چطوره تا چقدر جواب میده
چطوری میتونم با آداپتور شارژش کنم ( میخوام سه تاش رو سری لحیم کنم و بهم وصلشون کنم و با آداپتور شارژش کنم)
چطوری مثبت آداپتور رو پیدا کنم
یه سوال دیگه
میشه برای سنسورا و کل مدار از باتری کتابی ها استفاده کنم و برای موتور ها از باتری های گوشی (این جوری باتری کتابی ها هم به یه کاری میان)
یه چیز دیگه من الان 3 تا باتری n73 خریدم غیر اصلش دونه ای 3 تومن و 110 میلی آمپر چطوره تا چقدر جواب میده
چطوری میتونم با آداپتور شارژش کنم ( میخوام سه تاش رو سری لحیم کنم و بهم وصلشون کنم و با آداپتور شارژش کنم)
چطوری مثبت آداپتور رو پیدا کنم
یه سوال دیگه
میشه برای سنسورا و کل مدار از باتری کتابی ها استفاده کنم و برای موتور ها از باتری های گوشی (این جوری باتری کتابی ها هم به یه کاری میان)
۱۳-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۴۶:۳۱
خوب مهندس هر کدوم که بهتره همونو انتخاب کن !
بقیه پرسکالر ها رو هم تست کن تا بهترین نتیجه رو پیدا کنی !
باتری ها با موتور ریز میز و سنسور معقول حدود نیم ساعت یکسره بدون مشکل جواب می ده !!!!
با جریان ثابت می تونی شارژشون کنی !
می شه یه آداپتور ولتاز بالاتر مثلا 24 ولت بذاری و بین راه یه رگولاتور که به صورت منبع جریان عمل می کنه بذاری !
هم با lm317 هم 7805 بگردی مدارت منبع جریانش هستش !!
خواستی ساده باشه یه مقاومت با باتری ها سری کن !
با مولتی متر می تونین مثبت و منفی هر چیزی رو پیدا کنین !
معمولا قرمز مثبته !!
اونم می شه شاید هم بهتر باشه چون می دونی میکرو به خاطر موتور هنگ نمی کنه ولی یه مشکل دیگه هم این وسط هست !
مصرف سنسور رو در نظر بگیرد !!
چون مصرف سنسورها هم می بینی از موتورهات بیشتر شدش !
بهتره شما با دو تا دیود همزمان هر دو باتری رو به مدار وصل کنی !!!
بهتر بگم : هر دیود رو با مثبت هر باتری سری کنی و خروجی دیود رو بهم وصل کن و بزن مثبت مدارت !
منفی باتری ها هم به هم وصل شده و می رن تو زمین مدارت !
بقیه پرسکالر ها رو هم تست کن تا بهترین نتیجه رو پیدا کنی !
باتری ها با موتور ریز میز و سنسور معقول حدود نیم ساعت یکسره بدون مشکل جواب می ده !!!!
با جریان ثابت می تونی شارژشون کنی !
می شه یه آداپتور ولتاز بالاتر مثلا 24 ولت بذاری و بین راه یه رگولاتور که به صورت منبع جریان عمل می کنه بذاری !
هم با lm317 هم 7805 بگردی مدارت منبع جریانش هستش !!
خواستی ساده باشه یه مقاومت با باتری ها سری کن !
با مولتی متر می تونین مثبت و منفی هر چیزی رو پیدا کنین !
معمولا قرمز مثبته !!
اونم می شه شاید هم بهتر باشه چون می دونی میکرو به خاطر موتور هنگ نمی کنه ولی یه مشکل دیگه هم این وسط هست !
مصرف سنسور رو در نظر بگیرد !!
چون مصرف سنسورها هم می بینی از موتورهات بیشتر شدش !
بهتره شما با دو تا دیود همزمان هر دو باتری رو به مدار وصل کنی !!!
بهتر بگم : هر دیود رو با مثبت هر باتری سری کنی و خروجی دیود رو بهم وصل کن و بزن مثبت مدارت !
منفی باتری ها هم به هم وصل شده و می رن تو زمین مدارت !
۰۲-اسفند-۱۳۸۸, ۰۱:۱۶:۲۸
آقا من باشم میگم باتری فقط لیتیم ! یه جا دیگه توضیح زیاد داده بودم دربارش (تو یه تاپیک دیگه) ! من باشم فقط لیتیم استفاده می کنم . که البته این کارو کردم. شما دو تا سلول لیتیوم - یون رو سری کنی آخرای شارژش 7 ولت و فول شارژش 8.4 ولت خروجی میده . ولی مزیت اصلی اینجاست! باتری های دیگه هرقدر میزان شارژشون کمتر بشه، جریان خروجی شون به شدت افت می کنه. من قبلاً همه رو امتحان کردم. ولی لیتیم اصلاً اینطوری نیست. جریانش تقریباً ثابته ، ولی وقتی به 7 ولت رسیدی دیگه بزن شارژ. برای شارژ هم حتماً از آداپتور شارژر سویچینگ دقیق با خروجی 8.4 ولت (حدود 1 آمپر، البته بستگی به ظرفیت باتری داره) استفاده کن وگرنه باتری بعد از چند بار استفاده به رحمت ایزدی می ره! حتی امکان انفجار داره (در صورت استفاده از منبع تغذیه های معمولی برای شارژ) من برای ایران اپن 2008 یادمه گرفتم ، دو سلول سری با ظرفیت 1800 mAh با برد کنترل جریان (که تو تهران دو تا از باتری فروش هایی که من میشناسم هستن که خودشون موقع فروش رو باتری هاشون گذاشتن) شد 12500 ، شارژرش حدود 14 تومن شد ولی می ارزید، یادمه من یه بار قبل از مسابقات شارژ کردمش ، تا دو ماه بعد از مسابقاتم روباتمو روشن می کردم کار می کردم باهاش هنوز شارژ داشت! از لحاظ وزنی هر سلولش حدود 40 گرم بود برا من. من که از اون موقع همه ش دارم از همین باتری ها استفاده می کنم . نسبت به باتری های نیکل که شارژ کاملش حدود 13 ، 14 ساعت طول می کشید (قبلاً از اونا استفاده می کردم) ، اینا 2 ساعته فول شارژ بودن با نون اضافه ! خلاصه اینکه من اینارو پیشنهاد می کنم . (باتری موبایل هم به جز سری های خیلی قدیمی ، لیتیم هستن ، ولی نحوه ی شارژشون یکم فرق داره)
الان تو قسمت بالا من خوندم زدی از باتری کتابی ها هم می خوای استفاده کنی، برای این کار باید منفی اونارو به منفی باتری های دیگه ت وصل کنی، وگرنه اختلاف پتانسیل هات ممکنه به هم بریزه و موتورت خوب کار نکنه . ولی اگه از این باتری ها که گفتم استفاده کنی ، نیازی به اینکار نیست، خیلی قوین .
الان تو قسمت بالا من خوندم زدی از باتری کتابی ها هم می خوای استفاده کنی، برای این کار باید منفی اونارو به منفی باتری های دیگه ت وصل کنی، وگرنه اختلاف پتانسیل هات ممکنه به هم بریزه و موتورت خوب کار نکنه . ولی اگه از این باتری ها که گفتم استفاده کنی ، نیازی به اینکار نیست، خیلی قوین .