ايران ويج

نسخه‌ی کامل: الگوریتم مسیریاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام !!!!!!!
بله روی حالتی دارم کار می کنم که سنسورهام ارزش گذاری کنم طوری که وقتی یه سنسور روشنه حالت سنسورهای دیگه اهمیت نداشته باشه !!!
بایدبهترین حالت رو برای عبور از مسیر با بهترین ارزش گذاری پیدا کنم ! یکم سخته!!!!!![/size][/font]
سلام من یه برنامه مسیریاب ساده نوشتم با بسکام اما روی ربات عمل نمی کرد در صورتی که عین همون برنامه رو وقتی با کد ویژن نوشتم عمل کرد.
مشکل کجاست؟؟؟
مهندس برنامتو بذار !

هم برنامه کد ویژن و هم برنامه بسکام !!!
(۲۳-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۲۰:۳۴)kafshd0000zak نوشته است: [ -> ]سلام من یه برنامه مسیریاب ساده نوشتم با بسکام اما روی ربات عمل نمی کرد در صورتی که عین همون برنامه رو وقتی با کد ویژن نوشتم عمل کرد.
مشکل کجاست؟؟؟

مشکل از بیسکامه. شک نکن.

من چندین بار تجربشو داشتم. واسه همین هم از بیسکام بدم میاد
بیسکام نه بسکام :))
بچه ی شهر از تو دیگه بعیده. بیسکام از بیسیک میاد، نه از بس که بشه بسکام
ولی تلفظ بریتیشش میشه بسکام = bascom :))

اگه اون که تو میگی بود که میشد biscom
من میگم baiscom
نمیشه عزیزم اون امریکنش میشه شما باید بریتیش تلفظ کنی Biggrin
نقل قول: مشکل از بیسکامه. شک نکن.
هر موقع طرف برنامه ها رو گذاشت و تفاوت ها و ایراد ها رو گفتم اون موقع به بسکام گیر بده !
یه بسکام قدیمی و قفل شکسته رو کار کردین و توابع رو خوب اجرا نمی کرده و فکر کردین عیب از بسکامه !!!

نقل قول: من چندین بار تجربشو داشتم. واسه همین هم از بیسکام بدم میاد
منم تجربه کار با بسکامو زیاد داشتم و عاشقش شدم !!!
سلام Happy
ارزش گزاري جطوريه مهندس ؟
من از اين روش زياد استفاده كردم واقعا كارو راحت ميكنه جون ارزشهاي زاويه ها معمولا زياده و با
جند شرط ميشه حجم برنامه خيلي اورد پايين و خوانايي رو برد بالا
دست ادم تو كنترل ربات كاملا بازه و در مواقع اضطراري مي شه خيلي سريع جواب مطلوب گرفت
ارزش گزاري من براي حالت معمولي سنسور وسط 1 وبه همين ترتيب با توجه به چيدمان سنسور تا سنسور كه لازم دارم 2 و 4و 8و 16و 32و 64و 128و .... وبسته به حالت هاي ديگه نات و ... ارزش گزاري عوض ميشه 017

صفحه‌ها: 1 2 3 4