ايران ويج

نسخه‌ی کامل: الگوریتم مسیریاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
jadopcb گفته : ارزش گزاري جطوريه مهندس ؟
منظورتون از مهندس من بودم ؟
اگه من بودم باید بگم متوجه نشدم ؟! ارزش گذاری رو میخواین بدونین چه طوریه یا ارزش گذاری سنسور های منو ؟
kafshd0000zak مشکل شما می تونه به قول علی اقا مربوط به نرم افزارتون باشه یا اینکه شما جایی رو تو نوشتن برنامه با بسکام اشتباه می کنین ( مثل حلقه یا if تو درتو یا اطلاع نداشتن از استفاده ی درست دستورات ( مثل سر فایل و...)یا اشتباه ذیگه). خطاهای برنامه رو با بسکام هم چک کنین .
در ضمن با هر برنامه ای که می تونین کار کنین !!!!!!!!!!!!!!
سلام مهندس
ارزش گذاريت و خواستم بدونم ؟
غير از كاري كه من استفاده ميكنم .جالبه برام
سلام jadopcb! ( ببخشید نمی دونم چی صداتون کنم ؟)
اگه با c کار میکنین جند تا جیزو باید فهمیده باشید من میگم اگه تکراری بود ببخشید اگه هم تکراری نبود امید وارم کمکی بهتون بکنه :
1- اگه سعی کنین از نات کمتر استفاده کنین( فقط در مواقعی که احتیاج هست ) خیلی بهتره سرعتش بیشتر میشه و یه جایی که خودتون فکرشو نمیکنین ممکنه تو تقدم عملگر ها مشکل واسه ی خوندن دستور برنامه پیش بیاد( شما فکر میکنین دستور همون جوری که نوشتین خونده میشه در حالی که خوندن درستش یه جور دیگست) .

2- من به سنسور وسط که روی خطه ارزشه 1 دادم و تا وقتی که روشنه به جلو حرکت میکنه بدون توجه به سنسور های دیگه . ( با یه دستور اگه سنسور اول روشن بود مستقیم برو کلی از شرط ها حذف میشه ) . ارزش گذاری واسه سنسور های دیگه هم بستگی به مسیر داره !

3- یه چیدمان هشتی رو در نظر بگیر ، اگه سنسور اول خاموش بود میره سراغ بقیه اگه دو سنسور موازی ورو به روی هم همزمان روشن بودن به بقیه ی سنسور های بعداز اونا کاری نداریم باز هم به جلو حرکت میکنه !( سنسور اول خاموش دو سنسور روبه روی هم روشن مستقیم حرکت کن).

4 - اگه سنسور اولی با لا تر از بقیه ی سنسور ها باشه خیلی بهتره !

اگه سوالی بود و جایی رو نفهمیدین بپرسین ! ( البته شما که خودتون یه پا این کاره این )
صفحه‌ها: 1 2 3 4