۰۴-بهمن-۱۳۸۸, ۲۳:۳۳:۱۹
۲۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۸:۱۸:۲۰
سلام منم دلفی 2010 که همون delphi prısm هستش رو نصب کردم ولی فایله activesh کار نمی کنه.
۲۱-شهریور-۱۳۸۹, ۱۸:۴۹:۳۲
من delphi win32 2010 دارم راحت هم کرک شد
یک برنامه هست به اسم DelphiDistiller.v1.85 بعد از نصب 1 با دلفی رو اجرا میکنین و میبندین و این برنامه رو اجرا میکنین به صورت خودکار delphi 2010 رو شناسایی میکنه بعد از سربرگ tweake تیک مربوط به Remove اون License ها رو میزنی و روی گزینه ok and run delphi 2010 کلیک میکنی
یک برنامه هست به اسم DelphiDistiller.v1.85 بعد از نصب 1 با دلفی رو اجرا میکنین و میبندین و این برنامه رو اجرا میکنین به صورت خودکار delphi 2010 رو شناسایی میکنه بعد از سربرگ tweake تیک مربوط به Remove اون License ها رو میزنی و روی گزینه ok and run delphi 2010 کلیک میکنی
۲۲-شهریور-۱۳۸۹, ۰۰:۰۵:۴۰
منظور از delphi 2010 همومن delphi prisme هست؟ من نمیتونم یک فرم activation میاد که باید یک فایل امپورت کرد import.slip که وقتی ایمپورت کردم میگه این فایل نمیتونه اکتیوش کنه.این فایلم نتونستم دانلود کنم میتونین بزارین تو سایت؟
قبلا ازتون ممنونم.در من از انجمنی که درست کردین خوشم اومد بهتون نبریک میگم.
۲۴-شهریور-۱۳۸۹, ۱۵:۴۳:۵۸
چندین روزه منتظرم اگه میشه زود جواب بدین
۱۷-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۵۸:۲۵
نقل قول: منظور از delphi 2010 همومن delphi prisme هست؟خیر. دلفی prisme نسخه دات نت دلفی محسوب میشه و ربطی به Delphi native نداره.
نقل قول: من نمیتونم یک فرم activation میاد که باید یک فایل امپورت کرد import.slip که وقتی ایمپورت کردم میگه این فایل نمیتونه اکتیوش کنه.این فایلم نتونستم دانلود کنم میتونین بزارین تو سایت؟احتمالا Delphi Prism™ XE دارین درسته؟
بنده این فایل رو ندارم و نتونستم سرچ کنم شمااگه قشنگ بگردین میتونید کرک اون رو هم پیدا کنید.
موفق باشید.
۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۲۳:۲۳:۳۵
برای کرک 2009 باید چی کار کنیم؟
من که هر چی سریال نامبر و کپی فایل ibserver رو از پوشه کرک می زنم با هم صفحه ای باز میشه که سریال نامبر میخاد !
من که هر چی سریال نامبر و کپی فایل ibserver رو از پوشه کرک می زنم با هم صفحه ای باز میشه که سریال نامبر میخاد !