ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کرک کردن دلفی 2010
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من دلفی 2010 را نصب کردم ولی میدانم که چرا کرک نمی شود
و اصلا دلفی را باز نمی کند
لطفا کمک کنید ممنون
سلام منم دلفی 2010 که همون delphi prısm هستش رو نصب کردم ولی فایله activesh کار نمی کنه.
من delphi win32 2010 دارم راحت هم کرک شد
یک برنامه هست به اسم DelphiDistiller.v1.85 بعد از نصب 1 با دلفی رو اجرا میکنین و میبندین و این برنامه رو اجرا میکنین به صورت خودکار delphi 2010 رو شناسایی میکنه بعد از سربرگ tweake تیک مربوط به Remove اون License ها رو میزنی و روی گزینه ok and run delphi 2010 کلیک میکنی
منظور از delphi 2010 همومن delphi prisme هست؟ من نمیتونم یک فرم activation میاد که باید یک فایل امپورت کرد import.slip که وقتی ایمپورت کردم میگه این فایل نمیتونه اکتیوش کنه.این فایلم نتونستم دانلود کنم میتونین بزارین تو سایت؟
قبلا ازتون ممنونم.در من از انجمنی که درست کردین خوشم اومد بهتون نبریک میگم.
چندین روزه منتظرم اگه میشه زود جواب بدین
نقل قول: منظور از delphi 2010 همومن delphi prisme هست؟
خیر. دلفی prisme نسخه دات نت دلفی محسوب میشه و ربطی به Delphi native نداره.

نقل قول: من نمیتونم یک فرم activation میاد که باید یک فایل امپورت کرد import.slip که وقتی ایمپورت کردم میگه این فایل نمیتونه اکتیوش کنه.این فایلم نتونستم دانلود کنم میتونین بزارین تو سایت؟
قبلا ازتون ممنونم.در من از انجمنی که درست کردین خوشم اومد بهتون نبریک میگم.
احتمالا Delphi Prism™ XE دارین درسته؟
بنده این فایل رو ندارم و نتونستم سرچ کنم شمااگه قشنگ بگردین میتونید کرک اون رو هم پیدا کنید.

موفق باشید.
برای کرک 2009 باید چی کار کنیم؟
من که هر چی سریال نامبر و کپی فایل ibserver رو از پوشه کرک می زنم با هم صفحه ای باز میشه که سریال نامبر میخاد !