ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مودم وایرلس دار یا رایانه وایرلس دار؟؟help me!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
جاش رو ازم نخواین که فعلا نمی خوام بگم !
برقراری ارتباط پی سی با گوشی از طریق وایرلس چیزی که بعید می دونم به این زودی عمومی بشه. اکثرا سینک ها از طرق دیگه هست نه وایرلس ولی دیگه باید گوشی ها بهش رسیده باشن.هرچند ازش خبری ندارم.
تنظیمات توو سایت ایرانسل هست، اول اون روش اس ام اس که سایتش معرفی کرده رو تست کنین، اگر شد که خدارو شکر ! اگر نشد ببینین هر جاش رو دستی وارد کردن مشکل داشتین ( با در نظر گفتن اینکه با گوشی ای که گفتین کار نکردم ) سعی می کنم کمکی کنم.
نقل قول: برقراری ارتباط پی سی با گوشی از طریق وایرلس چیزی که بعید می دونم به این زودی عمومی بشه.
فکر نمیکنم چیز مهمی باشه خیلی پیش پا افتاده است.
من چند جا لینک دیدم واسه این کار که اونا با ویندوز7گفته بودن.من با اکس پی لازم دارم
البته چون وایرلس ندارم تا حالا تلاش هم نکردم.

http://www.irancell.ir/Layer2/?id=73در اینجا باید همون جدول رو مراحلش رو انجام بدم؟
این که گزینه هاش با گزینه های موجود در گوشی من متفاوته؟
دلیل اینکه نمیشه این هست که سایر روشهای ارتباطی، برای ارتباط با پروتمل آزاد و مورد نظر شما هستن !
یعنی شما نوع دستگاه بلوتوث تون رو می تونین از نوع گوشی موبایل تعریف کنین تا پروتکل سوار بر بلوتوث، پروتکل ارتباط با گوشی بشه
شما نوع تعریف دستگاه موبایل از طریق USB رو می تونین نوعی تعریف کنین که بتونین با اون ، دستگاهتون رو گوشی بشناسونین
اما نوع ارتباط با وایرلس، فقط شبکه هست ! به عبارتی گوشی شما نمی تونه پروتکل رو به چیزی که می خواد عوض کنه ! اینه که اگر هم بخواد از این راه ارتباط برقرار کنه، باید برنامه ای داشته باشه که مثلا با PC شبکه بشه و مقداری فایل رو شیر کنه! این هم پردازنده ای سریع می خواد و کل گوشی رو هم در اختیار سیستم نمی تونه بگدازه .
برای همین هست که می گم به این زودی نمیاد احتمالا

راستش الان هر کاری میکنم سایت ایرانسل داره دیتابیس ارور میده ! هر وقت تونستم برم می گردم براتون می گذارم
صفحه‌ها: 1 2