ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تكنولوژي انحصاري DNA Scanدر آنتي ويروس هاي كوييك هيل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
استفاده از Quick Heal تقويت شده با تكنولوژي DNA و تجربه امنيت ويژگيهاي پيشرفته Quick Heal

فناوري DNA :
درست مثل تست DNA كه با دقت كامل هويت يك شخص را مشخص مي كند و تاريخي از ريشه هاي ژنهاي اسكن شده (DNA) ارائه مي دهد، بطور مشابه. شركت CAT تكنولوژي DNA Scan را به صورت انحصاري در دنياي آنتي‌ويروسها ارائه كرده است " One Only "

اين تكنولوژي در آينده آنتي ويروسها يك گام بيشتر از ذهنهاي بدخواه و افراد خرابكار مي‌باشد. DNA Scan بر اساس تكنيك بازرسي (بازبيني) كدهاي عميق با تجزيه كدها و رمزها، مشخصات و طبقه‌بندي اطلاعات، كه ژنهايي از Malware ها، مخربها و مقصودهاي مخرب را رديابي مي كند. بر اساس تعيين هويت مثبت اين مخربها، فايلهاي مشكوك كه به آن گمان بد مي‌رود را قرنطينه مي كند و همچنين تغييراتي را كه برروي رجيستري سيستم انجام شده را پاك مي كند. ما به آن مي‌گوييم «يك قدم جلو باش». قطعات نرم افزاري را حتي قبل از اينكه به عنوان ويروس شناخته شوند شناسايي و رديابي مي‌كند. اين ويژگي به مراقبت از Bot ها Backdoorها، مخربها كه روزانه قبل از بروزرساني سيستم (و يا قبل از كشف اضاي ويروس) ظاهر مي‌شوند كمك مي كند، «جلوگيري پيش از Update». آن مي تواند عيناً Malware هاي بسته‌بندي شده ناشناس را بدون گرفتن قسمت زيادي از منابع سيستم كشف كند. اين سيستم به ژنهاي برنامه براي كشف اين كه آيا آن يك قصد بد دارد يا نه نگاه مي كند.
جالبه
من منمیدونم اینکار روی اسکن فلیله تاثیر میزاره یانه از لحاظ زمانی میگم
فکر کنم کمی کند کارکنه
این آنتی ویروسم مال کشور هند هست
تاحالا کار نکردم کسی آماری داره ازش ؟
سلام
بنظر من رو 64 بیت باید همچین انتی ویروسی را پیاده کنن
و استفاده از سی پی یوهای چند هسته ای
انتی ویروسی که دوستان اشاره کردن استادم هم تعریفشو میکرد میگفت قویه
در زمینه موبایل هم میگن فعالیت داشته
اما تغییرات در رجیستری که اشاره کردن رجیستری سیستم را مانیتورینگ میکنه
و هر چیزی که خواست روی کلیدهای start up رجیستری نوشته شود از شما اجازه میخواهد...
اما درصد خطا همچین انتی ویروسی بالا هست و ایجاد دردسر میکنه
مثل uac ویندوز 7 تا برسه همچین انتی ویروسی
اما اشاره کردن که تجزیه کدها و رمزها
همچین چیزی هم میشه نوشت اما تجزیه کردنش فکر کنم یه سیستم بالا بخواد و اینکه میشه به هزاران روش یه ویروسو نوشت و از هزاران راه فریب استفاده کرد...
خوب ما منتظر همچین انتی ویروسی میمونیم تا بیبینم چکار میکنه؟
فكر نكنم سيستمو كند كنه. من كه الان دارم استفاده مي كنم ، مشكلي ندارم.
مقایسه ای از اون با نود و کسپر دارین ؟
سایر امکاناتش چطوره ؟
بروزرسانیش حجیمه یا اسون
مثل نود یا ... ؟
بياريدش تا آنتيشو بنويسم Biggrin
ويژگي هايي كه نود32 ندارد ولي كوييك هيل دارد

Trusted Mail Client

Sensor

Drag & Drop Scanning

Schedular

Password Protection

Smart Time Savers
اینا مواردی هست که نبودش مشکلی پیش نمیاره و باشه بهتره !
بجز مورد آخر
سنسور هم نمیدونم مربوط به چیه ؟