ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی آب نمای موزیکال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
شیر برقی دیگه !
داستان نداره !!

تو ماشین لباس شویی و اکثر دستگاه های پزشکی و مخصوصا دندانپزشکی ردپاشو پیدا می کنی !

تو بازار از 6-7 تومن شروع می شن !!

یه مدل شیر هستش که اگه برق بدی اب رو عبور می ده !
البته فقط قطع و وصل می کنه و مغناطیسی کار می کنه و 12-24-220 ولتش تو بازار موجوده !!!

چند نمونشو من دارم !
چیزهایی خوبین !!!
خوب چه جوری کار میکنن...یعنی من میتونم فشار اب رو کم و زیاد کنم (نه قطع و وصل)
میخوام مثلا با pwm کمی با اب بازی کنم..... فشار اب رو کم و زیاد یا قطع و وصل...
سلام دوست عزیز
سوالت در مورد شربرقی رو دیدم اتفاقا سوال منم هست ! من تازه اومدم راستش منم شیر برقی رو برای آبنمای موزیکال میخوام ، پروژه فاینال دانشگام بود اما حالا می خوام در ابعاد بزرگ اجراش کنم و دنبال شیر برقی مناسب می گردم می تونی کمکم کنی ؟
ممنون می شم اگه جواب بدی
این شیر برقی های که من دیدم فقط قطع و وصل هستن و فشار بالایی رو هم می تونن تحمل کنن و حتی هوا رو قطع و وصل کنن !!!

سرعتشون هم معمولیه !!
البته خوب مکانیکیه دیگه !!

شیربرقی هایی که در دستگاه های پزشکی استفاده میشن به نظر من بهترین گزینه هستن !
مثل یونیت ها !!
سلام دوست من.
اول باید مشخص کنی در چه ابعادی میخوای این آب نما رو پیاده کنی؟ اینجوری راحت تر میشه هم برآورد حزینه کرد هم نوع تجهیزاتی که لازم داری مشخص کنی.

مثلا آب نمای همین الماس شرق که شنیدم از چین 100 میلیون تومان خریدن آب رو حدود 20 متر شاید هم بیشتر پرتاب میکنه که مطمعنا پمپهای گران قیمتی داره یا آب نمای موزیکال پارک ملت که خیلی عجیب غریبه و باز شنیدم اونو هم از چین خریدن و علاوه بر پمپهای گران قیمت محاسبات پیچیده ای هم داره و یه آب نما مانند آبنمایی که روبروی صدا و سیمای شیراز نصب کردن رو احتمالا با یه شیربرقی معمولی که دهنه اونو با امبردست تنگ تر کردن که فشارش بیشتر بشه و یه پمپ معمولی کولر میشه ساخت.

خلاصه بهتر اول مشخص کنی میخوای تو چه ابعادی آبنما بسازی؟ میخوای بفروشیش یا واسه پروژه دانشگاهی میخوای؟ اینجوری به نظرم بهتر به نتیجه میرسی!
شیر برقی 2 مدل داره یه مدل هست که فقط 0 و 1 داره
یه مدل دیگه هست که یه سروو داخلشه !! یا یه استپ منظور اینکه بوسیله یکی از این 2 تا کنترل میشه توو نوع دوم می تونی میزان دبی تغییر بدی اسمشون دقیق یادم نیست سال 87 هیدرولیک پینوماتیک می خوندم !! اگه اشتباه نکنم سنکشوال بود!!
جهت مشاهده انواع فواره ها وسیستم روشنایی وسر فواره ها وپمپ و ... می توانید به سایت زیر مراجعه نمایید:
مهتاب نور

[تصویر:  w46b945ipo86h43t6rhb.jpg]

[تصویر:  waterfront_pump.gif]

[تصویر:  newlayout_ct_precisionjet.jpg]
آب نما میخواین فقط آبنمای کوه صفه اصفهان ، با آب ، متن براتون مینویسه هووولوووو Wink
یک ردیف شیربرقی و تقریبا مکانیسمی شبیه به تابلو روان ال ای دی ... ( منتها تغییر زاویه داره دیگه )

قیمت شیربرقی ندارین ؟
از همین شیرها برای کنترل باد( پمپ های باد ) هم میشه استفاده کرد ؟
خب اين يكي با اب براتون تصوير ميكشهWink

اولین آب نمای تصویری کشور در بلوار چمران شيراز :

[تصویر:  74.jpg]
[تصویر:  75.jpg]
[تصویر:  76.jpg]
[تصویر:  77.jpg]
[تصویر:  80.jpg]
[تصویر:  78.jpg]
[تصویر:  79.jpg]
[تصویر:  83.jpg]
[تصویر:  82.jpg]
این فیلم را ببینید ، کلاس کار کلا فرق فوکوله Biggrin
http://www.youtube.com/watch?v=IldBcJ36zNQ

شاید این لینک هم بتونید مستقیم دانلودش کنید ( شاید)
http://s8.mediaconverter.org/download/fi...02clrm.mp4
اگه فیتلر داشتین و مشکل دانلود از یوتیوب ، از سایت www.mediaconverter.org میتونید برای دانلود فیلمهای یوتیوب استفاده کنید
سلام...
اب نامایی که تصویر میکشه فک نکنم بوسیله اب این کارو بکنه..حتما یه ویدئو پرژوکتور پشتش داره که این کار رو میکنه...
یا لیزره که مینویسه....
تو تهرون که من ندیدم نویسنده اب!!!!
در مورد شیر برقی هاش یه اطلاعاتی میخوام....
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5