۰۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۳:۲۸:۳۷
سلام...
اب نماب موزیکال به این صورته که با اهنگ اب ها به صورت زیبایی به رقص درمیان..
چه جوری کار میکنن؟؟
خوب یه سری شیر برقی ها برای فواره و یه سری موتور واسه به حرکت در اوردن اونا..
حالا من میخوام یه اب نمای در ابعاد کوچیک طراحی کنم....
باید یه پمپ داشته باشم که اب رو با فشار پشت شیر برقی ها ببره....
به نظرتون از چه شیر برقی استفاده کنم..؟؟؟
و بعد ریتم شیر برقی هاست که فکر نکنم با موزیک به حرکت در بیاد یعنی: برنامه نویس میاد و یه تایمر فعال میکنه که بستگی به اهنگ که چند دقیقه باشه...
و بعد زمان هایی که اهنگ ریتم میگیره به سلیقه خودش شیر برقی ها و موتور ها رو فعال میکنه... یعنی خروجی اهنگ و به میکرو یا هر مداری فک نکنم بده...
اهنگ داره واسه خودش میزنه و شیر برقی ها بسته به اون زمان ریتم که ما تو اهنگ خوندیم شیر و موتور ها رو فعال میکنه...مثلا توی زمان 1 تا 10 ثانیه اهنگ ریتم نداره و شیر برقی ها و موتور ها و لامپ ها اهسته و پیوسته فعال میشن و به این صورت تا اخر...
من از avr استفاده کنم یا pic
اگه کسی اطلاعاتی داره خواهشا در میون بزاره....
اب نماب موزیکال به این صورته که با اهنگ اب ها به صورت زیبایی به رقص درمیان..
چه جوری کار میکنن؟؟
خوب یه سری شیر برقی ها برای فواره و یه سری موتور واسه به حرکت در اوردن اونا..
حالا من میخوام یه اب نمای در ابعاد کوچیک طراحی کنم....
باید یه پمپ داشته باشم که اب رو با فشار پشت شیر برقی ها ببره....
به نظرتون از چه شیر برقی استفاده کنم..؟؟؟
و بعد ریتم شیر برقی هاست که فکر نکنم با موزیک به حرکت در بیاد یعنی: برنامه نویس میاد و یه تایمر فعال میکنه که بستگی به اهنگ که چند دقیقه باشه...
و بعد زمان هایی که اهنگ ریتم میگیره به سلیقه خودش شیر برقی ها و موتور ها رو فعال میکنه... یعنی خروجی اهنگ و به میکرو یا هر مداری فک نکنم بده...
اهنگ داره واسه خودش میزنه و شیر برقی ها بسته به اون زمان ریتم که ما تو اهنگ خوندیم شیر و موتور ها رو فعال میکنه...مثلا توی زمان 1 تا 10 ثانیه اهنگ ریتم نداره و شیر برقی ها و موتور ها و لامپ ها اهسته و پیوسته فعال میشن و به این صورت تا اخر...
من از avr استفاده کنم یا pic
اگه کسی اطلاعاتی داره خواهشا در میون بزاره....