ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط میکرو با کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه بازم زحمت داشتم
می خوام یه وسیله درست کنم که نور محیط بسنج بعد به صورت ٪ تو برنامه مطلب نشون بده بعد مثلا اگه از 30٪ بیشتر بود از از تو برنامه مطلب بشه کم یا زیادش کرد !!
حالا سوال اینجاست من اصلا با برنامه مطلب کار نکردم طریقه ارتباط به چه صورته ؟ چه کار باید کرد ؟ برنامه نویسی مطلب به چه صورته؟
F1 F1 F1 F1 F1 F1 .......!!!!!!!!!
با سلام به شما.
برای تشخیص شدت نور دو راه کلی داری که اولیش استفاده از فتوسل هست که هم ارزونه و هم فراون. دومیش هم استفاده از آی سی های تشخیص شدت نور مثل TSL230D هست که گرونتره و کمیاب تر( البته در تهران پیدا میشه )، اما راحتر.

جهت ارتباط با کامپیوتر متداول ترین راه استفاده از استاندارد RS233 یا همون پورت Com هست که اگر کامپیوتر و یا لپ تاب شما فاقد این پروتکل است می تونین از مبدل های usb to serial استفاده کنید.

در مورد مطلب بنده اطلاع کاملی ندارم اما فکر کنم مدیران بتونن کمک کنن.

اگه سوالی بود بنده در خدمتم.
در مورد ارتباط با کامپیوتر فکر ساده ترین راه ویژوال بیسک و پورت کام هستش ( تو این سایت هم آموزشش هست ) و این که چه جوری شدت نور رو بفهمی یه فتوسل رو وصل کن به adc میکرو و ...
avrبا مشکلی نیست مهم همون برنامه مطلب کسی می تونه کمکی بکنه؟
من فقط میدونم برنامه مطلب دارای ابزار پورت های مختلف در simulator خودش هست . قابلیت نمایش دیتارو هم با استفاده از همین فضا داره.