۳۰-فروردین-۱۳۸۹, ۱۷:۰۴:۲۸
۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۲۱:۱۱:۵۶
سلام
منم یه مدته تصمیم گرفتم یه بازوی رباط صنعتی درسایز کوچیک بسازم . برا انتخاب متور ها نمیدونم سروو بهتر ج میده یا استپر که گیربکس هم داشته باشه؟
من تبریز هستم.دننشجوی مکاترونیک. اگه کسی از تبریز علاقه و اطلاعات پایه مکانیکی و الکترونیکی داره باهم بسازیم خیلی خوب میشه
من یه ایده هایی دارم. میتونیم فکرامونو بزاریم رو هم. البته مساله هزینه هم هست. اینم شمارمه
09137984829
حسین الهی
منم یه مدته تصمیم گرفتم یه بازوی رباط صنعتی درسایز کوچیک بسازم . برا انتخاب متور ها نمیدونم سروو بهتر ج میده یا استپر که گیربکس هم داشته باشه؟
من تبریز هستم.دننشجوی مکاترونیک. اگه کسی از تبریز علاقه و اطلاعات پایه مکانیکی و الکترونیکی داره باهم بسازیم خیلی خوب میشه
من یه ایده هایی دارم. میتونیم فکرامونو بزاریم رو هم. البته مساله هزینه هم هست. اینم شمارمه
09137984829
حسین الهی
۲۶-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۲۶:۲۰
روبات هاى صنعتى چه کارايي مىکنن؟ تويه ايران؟ خود ايران هم ميسازه؟ فيلمى چيزى دارى ببينم؟
۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۱۷:۰۰:۱۷
سلام به دوستان
دوستانی که تجربه ساخت بازو دارن , خب داشته باشن منم قصد دارم بسازم :-)
ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا شروع کنم ؟ و اینکه حداکثر وزن بازوهاشون چقدر میشده؟
ممنون
سلام
چند مدلش توکارخونه کاشی بود. یه جا بسته های 30 - 40 یا ... کیلویی رو از روی خط برمیداشتن و میزاشتن روی پالت( محل قرار گیری کاشی ها) . و حتی اون رباتها می تونستن پالتهای تا 100 کیلویی رو هم جابجا کنن
اونا همشون یا ایتالیایی بودن
ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا شروع کنم ؟ و اینکه حداکثر وزن بازوهاشون چقدر میشده؟
ممنون
(۲۶-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۲۶:۲۰)akbar8 نوشته است: [ -> ]روبات هاى صنعتى چه کارايي مىکنن؟ تويه ايران؟ خود ايران هم ميسازه؟ فيلمى چيزى دارى ببينم؟
سلام
چند مدلش توکارخونه کاشی بود. یه جا بسته های 30 - 40 یا ... کیلویی رو از روی خط برمیداشتن و میزاشتن روی پالت( محل قرار گیری کاشی ها) . و حتی اون رباتها می تونستن پالتهای تا 100 کیلویی رو هم جابجا کنن
اونا همشون یا ایتالیایی بودن
۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۱۹:۲۱:۳۰
(۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۱۷:۰۰:۱۷)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان
سلام
به سلامتی
چه بازویی میخوای بسازی؟
چه کاربردی قراره داشته باشه؟
تعداد درجات آزادی؟
تعداد گشتاور مورد نیاز؟
۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۲۲:۴۷:۰۲
ممنون امید جان
باید گذاشته بشه زیر کواد در کل برا کواد میخوام. در وهله اول باید کم وزن باشه.
۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۲۲:۵۴:۲۷
(۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۲۲:۴۷:۰۲)Ambassador نوشته است: [ -> ]باید گذاشته بشه زیر کواد در کل برا کواد میخوام.
یعنی شبیه همونی که من قبلاََ فیلمشو گذاشتم؟
۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۲۲:۵۵:۳۳
۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۲۳:۳۵:۳۹
(۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۲۲:۴۷:۰۲)Ambassador نوشته است: [ -> ]ممنون امید جان
0: ?what
یعنی چی وهله اول کم وزن باشه؟
هدف کلی چیه؟
چه وزنی رو قراره بلند کنه؟
۰۵-مهر-۱۳۹۳, ۲۳:۳۶:۲۷
یدونه از اینا بگیر و چند تا سرو و چند تیکه آلومینیوم
به همین راحتی
البته این فقط برای کارهای نمایشی خوبه و قدرت زیادی نداره!!
به همین راحتی
البته این فقط برای کارهای نمایشی خوبه و قدرت زیادی نداره!!
۰۶-مهر-۱۳۹۳, ۰۸:۰۹:۵۰
سلام
امیدجان منظورم اینه بازو سبک باشه
رسول جان فکر نکنم اونجا قرار باشه وزنه سنگینی بلند کنه
امیدجان منظورم اینه بازو سبک باشه
رسول جان فکر نکنم اونجا قرار باشه وزنه سنگینی بلند کنه