ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درایو کردن موتور های پله ای با کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من خودم اینترفیس درست نکردم ،ولی اینو بهت پیشنهاد میکنم :
http://abd.manidea.com/blog/archives/199
[تصویر:  maincontroller.jpg]
آره دادش ، اینترفیسی که من درست کردم تو همین مایه هاست. برای اون نرم افزارهایی که گفتم، باید از پرت پارالل کامپیوتر استفاده کنی. من یدونه اینترفیس واسه یکی درست کردم یه بار، دقیقاً مثه شما بود، مکانیکش حرف نداشت واقعاً ، ولی از الکترونیک سر در نمی آورد . حالا من می تونم بهت یه نقشه مدار بدم با توضیحات ، ولی اگه در حدی هستی که اونو نمی تونی بسازی (البته فکر کنم بتونی) ، یا بده یکی برات بسازه، یا ای-میل بزن خودم برات می سازم. اون درایور ها که گذاشتی به نظرم خوب بود . برای کنترل توسط این نرم افزار، درایور های شما باید دو تا ورودی داشته باشن . 1: پالس جهت 2: پالس حرکت . اگه درایوراتون اینارو دارن ، فقط یه اینترفیس می خوای، (اگه نداشتم می شه یطوری ازشون درآورد) . حالا بگو انکودر هم داری رو موتورهات؟ یا کلا دیگه چیا داری که تو اینترفیس برات لحاظ کنم.
آقا من درایورتو چک کردم ، داره ورودی هایی رو که گفتم. درایور خوبیه. برای طراحی اینترفیست باید یه چند روز (2، 3 روز) صبر کنی، چون من یکم سرم شلوغه این چند وقته. شرمنده تم دفعه قبل زیادی منتظرت گذاشتم .
صفحه‌ها: 1 2