ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دياگرام منطقي Alu
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دياگرام منطقي يك Alu رو مي خواستم تا بتونم از روي اون با استفاده از نرم افزار پرتيوس طراحيش كنم.
ممنون و متشكر
سلام
دیاگرامش را براتون ضمیمه کردم
شما فقط قسمت منطق ALU را میخواستید؟
فقط اون بلوک مولتی پلکسر است من چون توی ارکد کشیدم همه را خودم بلوک بندی کردم
ممنونم دوست عزيز....
من دياگرام Alu كه متشكل از واحد محاسبه منطق - واحد محاسبات رياضي - واحد شيفت (چپ و راست) رو در صورت امكان به صورت غير بلوك بندي مي خوام.ممنون ميشم......
مرسي...
من دیاگرام مولتی پلکسر و شیفت را براتون گذاشتم
البته اگه مولتی پلکسر تویی پروتئوس شما سیمولیت داره نیازی به کشیدنش نیست
واحد شیفت را اگه به s مقدار 1 بدی شیفت به چپ و اگه صفر بدی شیفت به راست انجام میده
حساب چون خیلی بلوک داره فکر کنم باید براتون بکشمش
خيلي لطف كردي.....ممنونم.
يه مشكلي دارم و اون اينكه من سه مدار منطق-حساب-شيفت- رو به چهار مالتي پلكسر 1*4 متصل كردم با اين حساب يه خط از خطوط مالتي پلكسر خالي ميمونه(طبق شكل ضميمه شده).لطفا راهنماييم كنيد چه كار بايد كنم تا اين مشكل برطرف شه.
يه سوال ديگه چه جوري ميشه محدوده آبي رنگ نرم افزار پرتئوس رو افزايش داد چون ريز مدارات در اين محدوده جا نميشه.
بازم از لطف تون متشكرم.
سلام
اگه میخواهید حتما به 4 ورودی مالتی پلکسر ورودی وصل بشه باید شیفت راست و چپ را جدا کنید
برای شیفت به راست به s مقدار صفر و برای شیفت به چپ به s مقدار یک بدین و هر کدام از شیفت ها را به 1 ورودی از مالتی پلکسر وصل کنید.
البته به همین صورت نیز مشکلی پیش نمیاد فقط به جای مقدار دادن به ورودی کنترل برای حالت 4 ام مالتی پلکسر باید به s شیفت مقدار بدین
برلی بزرگ کردن صفحه توی ارکد از گزینه option ابعاد صفحه را میشه تنظیم کرد اما توی پروتئوس پیدا نکردم از کجا میشه این تغییرات را ایجاد کرد.
يه دنيا ممنون.خيلي خيلي لطف كردي.با راهنمايتون مدار رو طراحي كردم.آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز دارم.مرسي.
با سلام
ساختار alu جهار بیتی را میخواستم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان من نمی تونم مدار alu رو با مدار محاسباتی و مدار منطقی و شیفت بکشم میشه در برنامه max+ میشه یه عکسی واسم اینجا بزارین؟؟؟؟
(۱۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۲۴:۴۶)smhzkk61 نوشته است: [ -> ]خيلي لطف كردي.....ممنونم.
يه مشكلي دارم و اون اينكه من سه مدار منطق-حساب-شيفت- رو به چهار مالتي پلكسر 1*4 متصل كردم با اين حساب يه خط از خطوط مالتي پلكسر خالي ميمونه(طبق شكل ضميمه شده).لطفا راهنماييم كنيد چه كار بايد كنم تا اين مشكل برطرف شه.
يه سوال ديگه چه جوري ميشه محدوده آبي رنگ نرم افزار پرتئوس رو افزايش داد چون ريز مدارات در اين محدوده جا نميشه.
بازم از لطف تون متشكرم.

دوست عزیز میشه دیاگرام کامل مدار شیفت رو واسه دانلود بزاری ؟؟؟؟
چون من همشو طراحی کردم کلا نمیتونم مدار شیفت رو طراحی کنم
با تشکر