ايران ويج

نسخه‌ی کامل: RFID
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام بچه ها . من تازه واردم . میخوام اینو به عنوان پروژم ارائه بدم . خیلی ازش خوشم اومده.میخواستم بدونم هزینه ی ساخت ای پروژه چقدره؟ کسی اطلاعی داره ؟ ممنون
سلام من ماژول YLMF18 دارم و تونستم هم read انجام بدم و هم اینکه روی کارت بنویسم..
ولی مشکل من اینه که هر تگ برای خودش یک KEYA و یک KEYB داره..
و این کلید در حالت عادی FF FF FF FF FF FF هست.
کسی می دونه چه طور می تونم این کد را تغییر بدم؟ممنون
سلام دوستان خسته نباشید
من می خوام روی کارت هوشمندم که البته حافظه داره بااستفاده از rfidاطلاعات پزشکی شخصی رابنویسم والبته این اطلاعات قابل تغییر میباشد می خواستم بدونم از چه مازول یا icبایداستفاده کنم که هم قابلیت خوندن وهم نوشتن را داشته باشه ؟ می دونم که ماژولrf01dفقط می توانه بخونه ولی نمی تونه بنویسه
آیاماژولem4095 هم قابلیت خوندن وهم نوشتن را داره
از توجهتون کمال تشکر رادارم
سلام دوستان
من میخواستم رنج فاصله ی خوندن تگ توسط RFID رو افزایش بدم.فرکانس پایین هم کار میکنم.کسی راه حلی داره منو کمک کنه؟ که حداکثر تا فاصله 50cm بشه تگ هارو خوند.
ممنونم اگه راهنمایی کنید
فکر نمی کنم تا این فاصله قابلیت ارتقا داشته باشه!
این تگ ها باید یه محدودیت هایی برای فاصله داشته باشند تا امنیتشون پایین نیاد.
(۱۹-شهریور-۱۳۹۰, ۲۱:۲۵:۰۶)h0x00i نوشته است: [ -> ]روی کارت های RFID میشه هم نوشت هم خواند
فقط شما باید ریدر و رایتر شو داشته باشی
این لینک یک مدل ماژول RFID رو معرفی میکنه که هم رایت می کنه هم میخونه

درضمن این کارت ها داری سه مدل اکتیو ، نیمه اکتیو ، پسیو

1. اکتیو : این مدل دارای باطری هست و ربای کار به باطری نیاز داره
2. نیمه اکتیو : برای کار احتیاج به جریان القایی داره
3.پسیو : این مدل بصور غیر فعال و فقط با نواج الکترو مغناطیسی کار میکنه

دوست عزیز
شما روی برد این ماژولها کار کردین
من مقالات زیادی دیدم که از برد زیاد اونها حرف زده بود ولی چیزی دست گیرم نشد که بتونم پیاده کنم من رو برد 1متر کار میکنمQuestion
اون محدودیت بردی که گفتم واسه سیستم nfc است که دقیقا کارکردش مشابه rfid ایه با این تفاوت که rfid فقط فرستنده ولی nfc هم فرستنده و هم گیرنده.
این فرستنده ها هم امنیتشون پایینه و وقتی یه سیستم reader دیگه ای بهش نزدیک بشه می تونه اطلاعاتش و بخونه و...
فکر کنم برد rfid رو بشه زیاد کرد چون برخلاف nfc فرستنده نداره.
از ديتاشيت فارسي RF01D ديدن كنيد
http://www.jk-sensor.com/Market/d4964.aspx
سلام به همه
بالاخره کسی تونست بدون ماژول های اماده کار کنه
؟؟؟؟

کسی کمک می کنه؟
صفحه‌ها: 1 2 3