چطوری باید دو رو درست کرد ؟ دفت بالایی لازمه درست نمیگم ؟
توی تهران یه برد 2 رو 9 * 13 رو چقدر میزنن ؟ کسی جای ارزون میشناسه ؟
(۱۱-بهمن-۱۳۸۸, ۱۵:۴۴:۲۳)eai نوشته است: [ -> ]چطوری باید دو رو درست کرد ؟ دفت بالایی لازمه درست نمیگم ؟
توی تهران یه برد 2 رو 9 * 13 رو چقدر میزنن ؟ کسی جای ارزون میشناسه ؟
برای 2 رو طرح یگی از طرف ها رو بندازین (البته در کل 2 رو با اتو کمی سخت تر در میاد ) یکی 2 تا از ویا ها رو سوراخ کنین، طرح طرف دوم رو طوری روی فیبر بگذارین که نوری که از سوراخ ها میاد، بیفته به جاش !
سلام
t3r!p3000 جون(علی جون) می خواستم ببینم که این فیبری که دراین رباتت استفاده کردی اسمش چیست وچه فرقی(مزایا ومعایبی) بافیبرخام مسی درشکل پایینتر دارد؟
اونی که من استفاده کردم جنسش فایبر هستش و استحکام خیلی بیشتری داره و نمی شکنه و برای بدنه هم عالیه و کیفیت بیشتری داره و مس به راحتی ازش کنده نمیشه و تحمل بیشتری در برابر گرما داره و ....
البته همه مدل رنگ و ضخامت داره که تو بازار همون مدلی که من استفاده کردم شاید پیدا بشه !
فیبر استخونی حدود 15 هزار تومان هستش و فایبر حدود 38 هزار تومان !
البته متر مربعیش رو گفتم !!!
سلام دوستان
میگم این نوشته های روی برد رو چطوری چاپ میکنید؟ اول پشت رو میزنید و میندازید تو اسید بعد میاین روش رو میزنید؟ اونوقت با همون پیرینت لیزری و اتو جواب میده روشم؟
دقیقا با همون اتو پرینتر لیزری پشت و روی فیبر و ... رو میزنیم !
نمونه :
http://iranled.com/forum/showthread.php?tid=14272
فقط رو فیبر فایبر خیلی بهتر میچسبه و خوشگلتره !!
استخونی ها زیاد خوب نمی چسبه و سریع هم کنده میشه !!
از برگ لیبل قسمت روغنیش ( همون برگ زردی که می ندازن دور ) استفاده کنی عالیه !
حیف هر پرینتری نمی تونه ازش پرینت بگیره به خاطر سر و لیز بودنش !!
(۳۱-فروردین-۱۳۸۹, ۰۲:۲۹:۵۳)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]از برگ لیبل قسمت روغنیش ( همون برگ زردی که می ندازن دور ) استفاده کنی عالیه !
حیف هر پرینتری نمی تونه ازش پرینت بگیره به خاطر سر و لیز بودنش !!
با چه مدل پرینترهایی خوب جواب گرفتی ؟
پرینتر های لیزری سری HP !
مثل 1150