ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت فيبر مدار چاپي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام

ابتدا با عرض پوزش بايد خدمت مدير گرامي عرض كنم كه همون طور كه ميدونيد هر كس هرچيزي رو كه ميسازه براش با ارزش تره حتي اگر قوي ترين ضبط صوت هاي فلان شركت رو هم داشته باشيد. اولين راديو اف امي رو كه درست كرديد رو با هيچ چيز عوض نمي كنيد.!!؟

و اما نظرات و پيشنهاد هاي اين شاگرد ناچيز به شما دوستان و سروران خودم:

1- هيچ گاه بدون رعايت نكات ايمني دست به كار هايي چون گرم كردن اسيد نزنيد. (خيلي خطرناكه حسن!!!)Smile
[البته لازم به ذكره كه من قصد جسارت ندارم. اين دوستان عزيزمون تجربه اين كار ها رو دارن. پس براي بار اول دقت كنيد.]

2- (قابل توجه عزيزاني كه در مناطق مرطوب زندگي مي كنند!) اسيد را بيش از 3 تا 6 ماه نگهداري نكنند. حتي اگر بسته باشد.

3- اگر ميدانيد اسيد مدار چاپي را تا مدت بسيار زيادي استفاده نخواهيد كرد آن را در عمق 30 سانتي متري زمين قرار داده و پس از ريختن مقداري خاك روي آن مقدار كمي مايع سفيد كننده بريزيد.(خنثي كردن اثر اسيد با استفاده از باز) و سپس آن را كامل دفن كنيد.

4- درست است كه پس از ساخت فيبر مدار چاپي با ريختن اسيد روي دست ما مشكلي پيش نمي آيد ولي توجه داشته باشيد كه در آن لحظه اسيد ضعيف شده است و قبل از استفاده جزء اسيد هاي قوي محسوب مي شود.

5- نمي دانم كه چرا از اين اسيد ها در صنايع رنگ زني استفاده نمي كنند.چون رنگش مادام العمره Smile
پس حواستون جم باشه كه روي لباساتون ياروي زمين نريزه
باز هم ببخشيد كه بي ادبي كردم.Shy
(۰۵-خرداد-۱۳۹۰, ۲۰:۲۸:۰۲)treasury نوشته است: [ -> ]باز هم ببخشيد كه بي ادبي كردم.Shy

سلام

اولا ازتون تشکر میکنم واسه مطالب خوبتون ...

دوما هم خیلی خوبه که هر کسی در هر زمینه ای هر تجربه ای که داره بیاد و بیان کنه تا همه ازش استفاده کنند

منم با این روش کار کردم البته من اسید لوله بازکن(سبز رنگ یا زرد) رو با آب اکسیژنه مخلوط میکنم کمتر از 10 ثانیه برام برد رو آماده میکنه
درضمن از این اسید ها نمیشه توصنایع رنگ کاری استفاده کرد چون اسید باعث خوردگی سریع مواد و نابودیش میشه
حالا فکر کنید در خونتون که فلزیه با اسید رنگ کردید وقتی کارتون تموم میشه متوجه میشید که اصلا دری وجود نداره
سلام ببخشید من یه سوال داشتم من از کلروفریک برا درست کردن بردم استفاده کردم ولی متاسفانه هم ماژیک رو پاک می کنه هم چاپ با پرینتر و هر چی هم صبر می کنم رو مس اثری نداره از roboeq هم خریدم بازم جواب نگرفتم کسی می تونه راهنمایی کنه؟
خوب پسر جان شاید زیاد میرزی یا چاپش خوب نمیخوره
شاید هم پرینتر روی حالت ذخیره کارتریجه
دوستان من از کجا فیبر دو رو 15*15 گیر بیارم یا بزرگتر هر چی گشتم پیدا نکردم:((
همه ی سایتا 10*15 یا کوچکتر دارن
تو رو خدا کمک کنید
(۰۲-بهمن-۱۳۹۰, ۲۱:۵۱:۵۹)ROBO نوشته است: [ -> ]دوستان من از کجا فیبر دو رو 15*15 گیر بیارم یا بزرگتر هر چی گشتم پیدا نکردم:((
تو رو خدا کمک کنید

مگه میشه گیر نیاد تو بازار تهران ریخته..

توی این کارگاه ها که مدار چاپی تولید میکنن هم اگه بری بهت میدن..

(۰۲-بهمن-۱۳۹۰, ۲۱:۵۱:۵۹)ROBO نوشته است: [ -> ]دوستان من از کجا فیبر دو رو 15*15 گیر بیارم یا بزرگتر هر چی گشتم پیدا نکردم:((
تو رو خدا کمک کنید

سلام

شما كه نزديك به 2 ماهه كه دارين دنبال اين برد ميگردين و اينقدر هم كارتون گيره ، يه روز وقت ميزاشتين و يه تك پا تشريف مياوردين تهران - خ جمهوري - زير پل حافظ - پاساژ امجد ، حتما داشتن . دو ماه پيش هم خدمتون عرض كردم . ( http://www.iranled.com/forum/post-162132.html#pid162132)
من تهران نیستم
یکی دوماه پیش رو از یکی از بچه ها گرفتم کارم راه افتاد
الان یکی دیگه میخوام!!!
اوکی به هر حال دیشب یکی رو پیدا کردم که سفارش دادم بفرسته واسم!
مرسی بازم
(۲۱-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۳۲:۴۸)abbasalifix نوشته است: [ -> ]منم با این روش کار کردم البته من اسید لوله بازکن(سبز رنگ یا زرد) رو با آب اکسیژنه مخلوط میکنم کمتر از 10 ثانیه برام برد رو آماده میکنه
درضمن از این اسید ها نمیشه توصنایع رنگ کاری استفاده کرد چون اسید باعث خوردگی سریع مواد و نابودیش میشه
حالا فکر کنید در خونتون که فلزیه با اسید رنگ کردید وقتی کارتون تموم میشه متوجه میشید که اصلا دری وجود نداره
اگه کم بریزه نمیخوره ماه پیش اسید ریخت رو کامپوت ماشین رنگشو برد (البته خیلی کم ریخت ) و قرمزش کرد ! Sad
سلام
اسیدی که روی لباس و ... ریخته میشه ( اسید مدار چاپی میگم) رنگ لباس زرد میکنه میشه اون زردی رو پاک کرد؟؟
یه تیکه روی قالی ریخته زرد شده.
صفحه‌ها: 1 2 3 4