ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت فيبر مدار چاپي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
فک نکنم لباس من 6 ماهه ریخته مگه میره
اکبر آقا حواست باشه با هر مواد شوینده ای نیفتی تو جون قالی رنگش از ته میره !
این اسیدم کار دسته ماها داده ها
دیروز داشتم کار می کردم یکم ریخت روی سرامیک های گلخنوه خونمون میشه پاکشون کنم چطوری؟
تا جايي كه من مي دونم نه پاك نمي شه.
چون رنگي ندادهه ،‌يه چيزي رو معاوضه كردهه ،‌يه واكنش شيميايي هست ديگه به هر حال :)
(۱۱-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۴۳:۴۰)hadikh73 نوشته است: [ -> ]دیروز داشتم کار می کردم یکم ریخت روی سرامیک های گلخنوه خونمون میشه پاکشون کنم چطوری؟

با اسکاچ و جرم گیر میتونی تقریبا پاکش کنی
ولی اثرش میمونه
فقط بپا کار دست خودت ندی:)
(۱۱-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۳۰:۲۵)r0b0 نوشته است: [ -> ]
(۱۱-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۴۳:۴۰)hadikh73 نوشته است: [ -> ]دیروز داشتم کار می کردم یکم ریخت روی سرامیک های گلخنوه خونمون میشه پاکشون کنم چطوری؟

با اسکاچ و جرم گیر میتونی تقریبا پاکش کنی
ولی اثرش میمونه
فقط بپا کار دست خودت ندی:)
به مدت 45 دقیقه دارم می سابمBiggrin
از همون موقعی که آقا مرتضی پست داد
خدا رو شکر پاک شدن
با آب جوش و برس سیمی و تاید اینقد سابیدم تا رفتن
خدارو شکر رفتنSmile
سرامیکا داغون نشد ؟ فک کنم یه لایش رفته باشه با این کارتون
(۱۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۳۷:۱۶)msjia نوشته است: [ -> ]سرامیکا داغون نشد ؟ فک کنم یه لایش رفته باشه با این کارتون
یه کم معلوم میشه ولی خدارو شکر درست شدنBiggrin
اگر درست نشده بود حیرون بودم
(۰۹-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۳۱:۱۹)modj.ir نوشته است: [ -> ]من برای عدم کثیف کاری یک بطری بزرگ دارم که اسید رو توی اون میریزم، فیبر رو مثل تیبگ چای میندازم تووش، تموم که شد در بطری رو میبندم !
الان 2 ماهه همون مقدار اولیه که گرفتم رو عوض نکردم و هنوزم بدون کوچیکتری گرم کردنی فیبر فایبرگلس رو زیر 1ساعت چاپ میزنه !

یعنی میگین برای چندین بار از یک اسید استفاده می کنین؟!!

مگه خاصیتش از بین نمیره؟!!

آخه بعد از یکبار مصرف رنگش عوض میشه (متمایل به سبز میشه)!!

والا من که همیشه برای یک برد کرور کرور اسید می ریزم بیرون Biggrin

البته نسبتها رو رعایت می کنم .. اما بازم آدم حیفش میاد ..

لااقل صبر هم نمی کنم دو سه تا برد رو باهم بزنم که اصراف نشه Biggrin
زمان چاپ زیاد می شه. اما خوب، خاصیتش به این زودی ها از بین نمیره. بسته به مورد، زمان چاپ برام مهم نیست، یعنی اگر لازم باشه که سریع چاپ بشه ، مقداری اسید تازه اضاقه می کنم یا کلا اسید رو عوض می کنم، اما در کل فیبر رو می ندازم توو اسید و می گذارم هر قدر خواست بمونه تا چاپ بشه !
(۱۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۳۷:۱۶)a.mehran نوشته است: [ -> ]سرامیکا داغون نشد ؟ فک کنم یه لایش رفته باشه با این کارتون
یه راه حل پیدا کردم تا کامل پاک بشن
با HCL غلیظ (37%) خیلی راحت پاک میشن
البته جوهر نمک هم میتونید استفاده کنید ولی چون رقیقه باید زیاد بریزین تا پاک بشه
صفحه‌ها: 1 2 3 4