سلام
Gawky عزیز واقعا شرمندم ، اصلا منظورم تبلیغ ( غیر مستقیم ) نبود ، از همه عززانی که همچین برداشتی کردن معزرت رسمی میخواهم .
برای اثبات گفته ام ، مطالب را ویرایش می کنم ، و قصد من از دادن آدرس فقط این بود که یک جا بنویسم ( چون 2 شنبه تا جمعه دانشگاه هستم ) .
درمورد روشم در ربات های مسیر یاب توضیحش رو فعلا ( بعلت سوء تفاهم بوجود آمده ) یه قسمتش رو عرض می کنم ، PDF کامل رو هم تا آخر هفته تقدیم می کنم .
در این روش به جای مانور دادن روی سنسور ها ، با یه چینش هندسی ساده و در عوض
1 : پیش بینی موقعیت های بوجود آمده از ترکیب مینترم های جدولی سنسور ها
2 : تهیه لیست عکس العمل روبوت
3 : ( تغییر روش در برنامه نویسی روبوت مسیر یاب ) ایجاد ماتریس مینترم و عکس العمل
4 : خواندن از پورت ( پورتی که از خروجی تقویت شده سنسور تغذیه می شود )
6 : یافتن مقدار متناظر از ماتریس
7 : ارسال دستور به پورتی که L298 را برای کنترل موتور های چپ و راست کنترل می کند .
شرمنده همه عزیزان که کامل نیست ، شماتیک ، PCB و توضیح کامل + جداول مینترم و دستور را تقدیم خواهم کرد .
(۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۲۷:۵۶)Gawky نوشته است: [ -> ]مهندس به جای تبلیغات غیر مستقیم ؛ روش خوبت رو همینجا بگو !!
در ضمن ذخیره مسیر امکان پذیره !
فقط یکم حافظه میبره !!
مثل یه جور لوگ گیری از وضعیت موتور می مونه !!
جالبه این لینک پیغام خطای زیر رو داد !!
خطا
چنین صفحه ای وجود ندارد .!
در نوشته هام اشاره کردم که مجبور شدم بنویسم ، منظورم این بود که خواهم نوشت .
البته به دلیل تغییر سرور از پرشین هوئیز به خزر دیتا و مشکلاتی که با مسئولین فنی آنها داشتم ، سایت را از
نو راه اندازی کردم و الان 3 - 4 روزه دارم مطالب رو از نو می زارم .
به دلیل درخواست های زیاد دوستان ، اولویت رو به مطالب آموزش و نرم افزار های الکترونیک و AVR دادم
، به روبوتیک هم یه 2 - 3 روز دیگه میرسم .
در ضمن آخر اون مطلب که آدرس دادم تاریخ نوشتم که معلوم شه !!!
موفق باشین .
( برای اطمینان می توانید از گوگل با جستجوی پروگرامر USB یا آذروب آنلاین یا "وحید نریمان" یا
http://webcache.googleusercontent.com/se...en&ct=clnk
( صفحه
کش شده ) ، میبینین که سایت کاملا از نو ساخته شدخ و باز می تونین از whois.com هم استفاده
کنین ) .