ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت ربات مسیر یاب به روش جدید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
میشه در مورد این روش جدیدتون خیلی بیشتر توضیح بدید؟
و اگر ممکنه به زبان ساده تری بگید ، من دانشجوی نرم افزارم و این مباحث کمی برام سخته ولی خیلی علاقه دارم.
ممنون
modj.ir جان مثل اینکه آقایون تاحالا چراغ قوه هم نساختن ( با عرض پوزش از jadopcb ) ...

برادران عزیز اول امتحان کنین ، اگر ، اگر ، اگر جواب گرفتین نتیجه کار رو(یا اواسط کار ) بزارین جایی .

در ضمن ، اساس منظور از مسابقات مسیر یاب ها ، پردازش آنلاین هست نه ذخیره مسیر .

قربان همتون .
مهندس به جای تبلیغات غیر مستقیم ؛ روش خوبت رو همینجا بگو !!

در ضمن ذخیره مسیر امکان پذیره !
فقط یکم حافظه میبره !!
مثل یه جور لوگ گیری از وضعیت موتور می مونه !!

جالبه این لینک پیغام خطای زیر رو داد !!

خطا
چنین صفحه ای وجود ندارد .!
سلام
Gawky عزیز واقعا شرمندم ، اصلا منظورم تبلیغ ( غیر مستقیم ) نبود ، از همه عززانی که همچین برداشتی کردن معزرت رسمی میخواهم .
برای اثبات گفته ام ، مطالب را ویرایش می کنم ، و قصد من از دادن آدرس فقط این بود که یک جا بنویسم ( چون 2 شنبه تا جمعه دانشگاه هستم ) .

درمورد روشم در ربات های مسیر یاب توضیحش رو فعلا ( بعلت سوء تفاهم بوجود آمده ) یه قسمتش رو عرض می کنم ، PDF کامل رو هم تا آخر هفته تقدیم می کنم .

در این روش به جای مانور دادن روی سنسور ها ، با یه چینش هندسی ساده و در عوض

1 : پیش بینی موقعیت های بوجود آمده از ترکیب مینترم های جدولی سنسور ها

2 : تهیه لیست عکس العمل روبوت

3 : ( تغییر روش در برنامه نویسی روبوت مسیر یاب ) ایجاد ماتریس مینترم و عکس العمل

4 : خواندن از پورت ( پورتی که از خروجی تقویت شده سنسور تغذیه می شود )

6 : یافتن مقدار متناظر از ماتریس

7 : ارسال دستور به پورتی که L298 را برای کنترل موتور های چپ و راست کنترل می کند .

شرمنده همه عزیزان که کامل نیست ، شماتیک ، PCB و توضیح کامل + جداول مینترم و دستور را تقدیم خواهم کرد .
(۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۲۷:۵۶)Gawky نوشته است: [ -> ]مهندس به جای تبلیغات غیر مستقیم ؛ روش خوبت رو همینجا بگو !!

فقط یکم حافظه میبره !!

خطا

در نوشته هام اشاره کردم که مجبور شدم بنویسم ، منظورم این بود که خواهم نوشت .

البته به دلیل تغییر سرور از پرشین هوئیز به خزر دیتا و مشکلاتی که با مسئولین فنی آنها داشتم ، سایت را از

نو راه اندازی کردم و الان 3 - 4 روزه دارم مطالب رو از نو می زارم .

به دلیل درخواست های زیاد دوستان ، اولویت رو به مطالب آموزش و نرم افزار های الکترونیک و AVR دادم

، به روبوتیک هم یه 2 - 3 روز دیگه میرسم .

در ضمن آخر اون مطلب که آدرس دادم تاریخ نوشتم که معلوم شه !!!

موفق باشین .

( برای اطمینان می توانید از گوگل با جستجوی پروگرامر USB یا آذروب آنلاین یا "وحید نریمان" یا

http://webcache.googleusercontent.com/se...en&ct=clnk

( صفحه

کش شده ) ، میبینین که سایت کاملا از نو ساخته شدخ و باز می تونین از whois.com هم استفاده

کنین ) .
حالا رباته را بیخیال ولی آموزش ساخت ربات مثل این یکی آموزشه لقمه را دور سر پیچوندن نباشه ها ،این جوری جنبه بد آموزی داره :)
قرار دادن آیکن کنار اسم سایت
نقل قول: برای قرار دادن آیکن کنار اسم سایتتان کافیست یک آیکن 16*16 به روت هاستتان ( یا هاستای مجانی ) آپ لود کنید و کد زیر را بعد از <head> درفایل main.tpl قالبتان قرار بدهید :
دانلود کد : code
نکته 1 : به جایIcon URL آدرس و نام فایل آیکن تون رو بنویسید .
نکته 2 : اگر فایل آیکن را در روت هاست خودتان آپلود کرده اید ، نیازی به قید آدرس نیست و فقط نام و پسوند آیکن را به جای Icon URL بنویسید .

فقط کافیه یک فایل آیکون به اسم favicon.ico روی شاخه root هاست کپی کنید ، همین.

پیوست »: حتی میتونه فرمت فایل واقعا آیکون هم نباشه و حتی gif animation باشه !

(۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۷:۲۷:۵۶)Gawky نوشته است: [ -> ]مهندس به جای تبلیغات غیر مستقیم ؛ روش خوبت رو همینجا بگو !!

فقط یکم حافظه میبره !!

خطا

( واقعا برام سواله )، کودوم دوره آزاد بوده لوگ گیری ؟
(۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۱۸:۳۹:۵۳)joker نوشته است: [ -> ]حالا رباته را بیخیال ولی آموزش ساخت ربات مثل این یکی آموزشه لقمه را دور سر پیچوندن نباشه ها ،این جوری جنبه بد آموزی داره :)
قرار دادن آیکن کنار اسم سایت
نقل قول: برای قرار دادن آیکن کنار اسم سایتتان کافیست یک آیکن 16*16 به روت هاستتان ( یا هاستای مجانی ) آپ لود کنید و کد زیر را بعد از <head> درفایل main.tpl قالبتان قرار بدهید :
دانلود کد : code
نکته 1 : به جایIcon URL آدرس و نام فایل آیکن تون رو بنویسید .
نکته 2 : اگر فایل آیکن را در روت هاست خودتان آپلود کرده اید ، نیازی به قید آدرس نیست و فقط نام و پسوند آیکن را به جای Icon URL بنویسید .

فقط کافیه یک فایل آیکون به اسم favicon.ico روی شاخه root هاست کپی کنید ، همین.

پیوست »: حتی میتونه فرمت فایل واقعا آیکون هم نباشه و حتی gif animation باشه !

واقعاً ، مطمئنی ؟ ( بغیر main.tpl که برا دیتالایفه و gif که معلومه ... )
مهندس ما اینجا ایده دادیم !
قرار نیست که تو مسابقه حتما شرکت کنیم !!!
Gawky عزیز

به هیچ عنوان قصد مشاجره ندارم ، لذا طراحی هر مداری فلسفه خاص خود را دارد ، اگر قرار است مداری طراحی کنیم که قاعده و قانونی نداشته باشد می توان به میلیونها و شاید بی شمار روش آن را طراحی کرده و ساخت ،جواب هم گرفت .

هدف از قراردادن محدودیت در این مسابقات نیز برسی روشهای کار عزیزان شرکت کننده می باشد ، مثلا درآخرین مسابقه ای که ما بودیم ، شیب با زاویه 20 درجه را نیز افزوده بودند که موضوع را جالب کرده بود و هر گروهی از نوعی چینش و طراحی سطح سنس استفاده کرده بود . که علت همان محدودیت 20 درجه بود و نتایج جالبی نیز در پی داشت .

در کل طرز کار هرمدار نیز الگوریتمی دارد که در ربات های مسیر یاب نیز این الگوریتم به قوانین آن دوره وابسته است . اول قوانین را باید برسی کرد ، بعد ربات مخصوص آن مسابقه را طراحی .

حال اگر فقط و فقط ایده می خواهید ، بفرمائید :

http://www.datasheetcatalog.org/datashee...S-1021.pdf

سنسور CMOS تصویر ، و از این برای دریافت تصویر استفاده کنین ، بعد دیتاش رو بدین Matlab ، بعد Image Prossesing ببینین روبوت در کدوم مسیره و جهت حرکتش کجاست و خط حرکت کجاست ، بعد به موتورا دستور بدین ، در ضمن با PWM موتوراتون رو با 3 سرعت متفاوت در مسیر های مختلف کنترل کنین .

یا :

http://www.datasheetcatalog.org/datashee...8874_1.pdf

که پروسسور تصویر موس هست ، ببندینش به یه AVR ، برنامشو بنویسین . کار می کنه ، هم روبوتتون کم حجم میشه ، مصرف انرژیش پایین میاد و هم اینکه ایدش جدیده ! تاحالا کسی این کارو نکرده .

موفق باشین .
(۱۱-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۰۶:۱۴)jadopcb نوشته است: [ -> ]سلامHappy
نمي دونم فكر كنم راهي باشه كه بشه اين كار كرد .اگه مسير توري ذخيره كنيم بعد با خروجي سنسور ها مقايسه كنيم بعد تصميم بگيريم
براي سرعت مي شه با arm كار كرد فوقش اما ....Sad
غير پردازش كسي با سنسورها قطب نم كار كرده كه بدنهتو سرعت بالا خطا دارن يانه منظورم سرعت زياد تو حركت ونسبت به شوك ها ي حركتيSad

این شد یه حرف حساب .. ممنون
سلام دوستان پروزه کاردانی من رباته مسیریابه که دو مسیره سیاه و سفیدو تشخیص بده لطفا به من کمک کنین.SmileWink
(۲۲-تير-۱۳۹۰, ۱۷:۳۶:۴۱)moto68 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان پروزه کاردانی من رباته مسیریابه که دو مسیره سیاه و سفیدو تشخیص بده لطفا به من کمک کنین.SmileWink

[تصویر:  1313720840_r1.jpg]
دانلود پروژه کامل روبات مسیر یاب در 280 صفحه(پروژه پایان تحصیلی )
صفحه‌ها: 1 2 3