ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ذخیرکردن عکس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان من یه کد یا سورسی میخوام که آوتار ایدی را گراب کرده و ذخیره با فرمت jPG کنه ممنون میشم سورس یا کد را قرار بدید
کسی نیست جواب بده.
(۱۳-بهمن-۱۳۸۸, ۰۶:۱۲:۴۳)--MEHDI-- نوشته است: [ -> ]کسی نیست جواب بده.
دقیقاً بگو چی میخوای، کمکت کنیم
این لینک یاهو آواتار http://img.msg.yahoo.com/avatar.php?yids=w.bush_esay که w.bush_esay آی دی من هست که جلوی مساوی قرار گرفته به جای آی دی من آی دی هر کس رو می خوای قرار بده تا عکس کنار آی دیش بیاد ذخیره کردنش هم که دیگه کاری نداره اون رو خودت بنویس
ممنون .شرمنده من Pas اون یوزم را از یادم بردم با این یوز هستم ..

خوب من یه کدی میخوام که عکس بغل آیدی را که گراب کرده ذخیره کنم به هر فرمتی که شد..!

کد ذخیره بغل ایدی که با آوتار گرابر گراب می کنیم میخوام یه کد اضافه کنم که ذخیر کنین ..
دوست عزیز آقا مهدی نه تنها اینجا در این سایت بلکه هر جای دیگری هم بگویید کسی برای شما برنامه نمی نویسد و تحویل نمی دهد. در انجمن ها همه با هم کمک مکنند تا سطح علمی همه در هر رشته ای بالا برود و فقط راهنمایی میکنند. یا اگز کسی سورسی دارد و مشگلی در سورسش هست درست می کنند . نه این که یک برنامه کامل را هر چند که کوچک باشد بنویسند و به کار بر بدهند.اگر شما سورس آماده می خواهید بهتر است در سایت های سورس کد سرچ نمایید.این حرف را باید مدیران انجمن می زدند که من زدم.حالا اگر مدیران عزیز بر عکس من فکر می کنند بگویند تا من دیگر چیزی نگویم و در این موارد دخالت نکنم.مهدی جان شما شروع کن اگر مشگلی بود سوال کن.موفق باشی.
سلام
شما میتونید مسیر عکس ها رو در پایگاه داده ای که دارید ذخیره کنیدبا استفاده از دستور loadpicture
اگه به جواب سوالت نرسیدی بگو تا بیشتر راهنماییت کنم
موفق باشی
دوست عزیز پایگاه داده چی هست؟.والا چرا هر چی هر کی سوال می کنه بعضی ها میروند سراغ پایگاه داده؟.بابا طرف می خواد یک فایل عکس رو از اینترنت تو یک جعبه عکس نشون بده . پایگاه داده این برنامه کجاست؟ کجاشه واقعا به من هم بگید بدونم.