ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كرم اينترنتي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من وقتي مقاله هاي مربوط به حمله سايت ها رو خوندم تصميم گرفتم كه يه كرم بسازم و يه حال به 3 ..4 تا از اين سايت هاي در پيتي بدم ولي من هيچ اطلاعاتي در باره عملكرد كرم ها و چگونگي انتشار كرم ها در اينترنت ندارم اگه كسي اطلاعاتي در باره در اختياره من بذاره ممنون ميشم
منتظرم...
majidmetal نوشته است:با سلام
من وقتي مقاله هاي مربوط به حمله سايت ها رو خوندم تصميم گرفتم كه يه كرم بسازم و يه حال به 3 ..4 تا از اين سايت هاي در پيتي بدم ولي من هيچ اطلاعاتي در باره عملكرد كرم ها و چگونگي انتشار كرم ها در اينترنت ندارم اگه كسي اطلاعاتي در باره در اختياره من بذاره ممنون ميشم
منتظرم...
سلام مجيد جون.
فك نكم كار سختي باشه !!
براي ساختن كرم بايد ابتدا تمام آدرسهاي موجود در كامپيوتر رو بگيري(اينش با من) سپس اي كرم رو به تمامي اينآدرس ها ارسال كني (اينشم با من!!) در حقيقت بايد اين كرم رو ضميمه آدرسها كني و با يه متن تصادفي يا از پيش تهيه شده بفرستي. پس از اون كرم در هر ساعت چن صد كامپيوتر جديد رو مبتلا مي كنه.
پس از انتشار كرم بايد فعاليتش رو آغاز كنه!!!
كه در اينجا بايد چك كني كه كامپيوتر به اينتذنت وصله يا نه...
پس از اون در ساعت و تاريخ معيني كه خودت تعيين كردي همه كرم ها همزمان به سايت مورد نظر حمله كنن پ حجم زيادي از اطلاعات براي اين سايت ها ارسال بشه تا ديگه توانايي پاسخگويي رو نداشته باشه در حقيقت سايت فلج بشه.
تو پروژه رو شروع كن به مشكلي برخوردي اينجا مطرح كن!
كامران جون دمت گرم خيلي ممنون
برم شروع كنم ببينم چي ميشه :wink:
پسر گلم
اولا كار سختي ولي برات آرزوي موفقيت ميكنم
بعد شما ابتدا يه باگ پيدا كن بعد براش كرم بنويس
ا. كي خواستي خودم 2 الي 3 تاييي باگ برا اينرنت اكسپلورر دارم

و ...
فعلا