ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ft232bl
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من یک برد برای این منظور طراحی و ساختم . یکسری امکانات و خصوصیات هم به آن اضافه کردم .
در سایت دیجیتال کنترل در موردش کمی توضیح دادم و بزودی برای فروش عرضه خواهد شد.
با تشکر

این هم عکسی از ماژول مبدل USB به COM که من درستش کردم.
[تصویر:  usb2com-01.jpg]
سلام

من دارم حالا دیتا رو از usb به کامپیوترمی فرستم(فقط rxd و txd میکرو رو وصل کردم) پورت com رو شناخته یه بار رفتم از ترمینال codevision دیتای ارسالی رو ببینم پورت رو شناخت ولی چیزی نشون نداد یه بار هم از hyper terminal رفتم اونم گفت نمی تونه پورت com رو باز کنه (دیتا رو روی lcd نشون میده)اگه میدونین مشکل کجاست بگین لطفا...من تازه کارم!
کسی نیست جواب بده !من فروم رو گشتم یا مشکل از باود ریت بود یا کریستال ولی باود ریت من هم تو codevision هم تو 9600terminal هست ، خروجی میکرو رو به lcd هم وصل کردم روی اون نشون میده ولی تو terminal نه !یه سوال تغذیه مدار مبدل usbاز کجا تامین میشه؟ من وقتی که vccیاgnd میکرو رو به vcc و ft232 gnd میزنم ~?~~?~~~ نشون میده کسایی که از این طریق جواب گرفتند میشه بگن مشکل از چی میتونه باشه؟
جای RC داخلی میکرو رو با کریستال راه بندازین
من از کریستال خارجی استفاده کردم.....
(۲۴-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۱۹:۴۵)modj.ir نوشته است: [ -> ]جای RC داخلی میکرو رو با کریستال راه بندازین

چطوری اینکارو بکنم مهندس؟!
ایرادی که گفتین رو اکثرا وقتی میبینم که جای کریستال خارجی با Rc داخلی کار می کنن، اگر کیستال دارین، با یک max232 و کام خود پی سی چک کنین ببینین سیم بندیتون درسته یانه . خازن های تغذیه و فریت بید ( یا 10 میکرو هانری ) و ... فراموش نکنین
صفحه‌ها: 1 2