سلام به همگي امروز تصميم گرفتم كه واسه ارشد آزاد بخونم . مي خوام الكترونيك امتحان بدم . از اونجايي كه وقت كمه خواستم از شما دوستان كمك بگيرم تا يه سري مراجع خوب رو به من معرفي كنيد . البته جزوات و تست هاي مدار و الكترونيك پارسه را دارم . ممنونم .
به نظر من پارسه یه نمه سطح بالا گفتهمثل مدار
دوستان کتاب الکترونیک مدرسان شریف رو معرفی کردند ولی من نخوندم
این ارشد چقدر مزخرفه
فقط یه گرایش اونم فقط یه دانشگاه رو میتونی شرکت کنی که 15نفر پذیرش داره
مثلا مشهد که این همه مدرسه غیرانتفاعی(موسسه) داره فقط یه گرایش کنترل پذیرش داره
البته بیو الکترونیک(مهندسی پزشکی)هم داره که ارزش نداره
موندم که 28000بدم و شرکت کنم یا نه؟؟؟؟؟
راستش منم موندم كه چه كار كنم . به هر حال شايد اگه ثبت نام نكنيم بعدا پشيمون بشيم . فقط اينكه مثلا واسه زبان يا كنترل و ... چه منابعي بخونم بهتره ؟؟؟؟
(۱۴-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۰۶:۳۷)sarv نوشته است: [ -> ]به نظر من پارسه یه نمه سطح بالا گفتهمثل مدار
دوستان کتاب الکترونیک مدرسان شریف رو معرفی کردند ولی من نخوندم
این ارشد چقدر مزخرفه
فقط یه گرایش اونم فقط یه دانشگاه رو میتونی شرکت کنی که 15نفر پذیرش داره
مثلا مشهد که این همه مدرسه غیرانتفاعی(موسسه) داره فقط یه گرایش کنترل پذیرش داره
البته بیو الکترونیک(مهندسی پزشکی)هم داره که ارزش نداره
موندم که 28000بدم و شرکت کنم یا نه؟؟؟؟؟
سلام
دیگه اگر قرار بود هر پشت کوهی ارشد داشته باشه مثل لیسانس الان ارزشی نداشت که !
همه بیان فوق بخونن جی بشه !
البته خودمم قربانی همین بلا هستم فعلا
(۱۴-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۵۰:۵۲)elish نوشته است: [ -> ]راستش منم موندم كه چه كار كنم . به هر حال شايد اگه ثبت نام نكنيم بعدا پشيمون بشيم . فقط اينكه مثلا واسه زبان يا كنترل و ... چه منابعي بخونم بهتره ؟؟؟؟
من خودم زياد كتاباي پوران پژوهشو نخوندم اما از چند نفر پرسيدم راضي بودن
واسه کنترل بهترین کتاب آریاز برادران هست
فقط غلت املایی دار یا همون نگارشی داره.
ولی نکات تستس جالبی رو گفته
من واسه درس کنترل دانشگاه همونو خوندم
چقدر مزخرفه آزمون ارشد
فقط یک گرایش و فقط یه دانشگاه میتونی شرکت کنی
اونم 29100هزینه ثبت نام داره و
مثلا من توی مشهد باید با چند هزار نفر ر قابت کنم واسه 15 نفر
جالبه با همه این موارد من شرکت کردم!!!!
(۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹:۵۳)sarv نوشته است: [ -> ]چقدر مزخرفه آزمون ارشد
فقط یک گرایش و فقط یه دانشگاه میتونی شرکت کنی
اتفاقاً اینجوری بهتره! آدم باید هدف زندگیشو مشخص کنه نه اینکه هر چه پیش آید خوش آید
(۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹:۵۳)sarv نوشته است: [ -> ]من توی مشهد باید با چند هزار نفر ر قابت کنم واسه 15 نفر
نگرانی نداره! اکثراً سیاهی لشکرن.
(۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۴۹:۵۳)Scorpion نوشته است: [ -> ]دیگه اگر قرار بود هر پشت کوهی ارشد داشته باشه مثل لیسانس الان ارزشی نداشت که !
همین الانش هم ارزش نداره. شما که الان لیسانسی فکر کن ارشدتو گرفتی و فوق لیسانسی، می خواستی چیکار کنی که با لیسانس نمیتونی؟
مدارک بالا فقط برای استاد شدن به درد میخوره که برن 30 سال پاسخ پله رو حساب کنن. کسی که تو لیسانس یاد نگرفته رو برد برد دو تا مقاومت چجوری سری میشن، تو دکترا هم یاد نمیگیره.
بدی مملکت ما هم همینه دیگه
کاربردی نیست همش درس ..... اه اه ... همش تئوری ...
شما الکترونیک مثال زدی
ماهم دکتر هامون یه ویندوز بلد نیستن نصب کنن میان میشن رییس سازمان تکنولوژی ای تی و ....
(۱۵-بهمن-۱۳۸۸, ۲۳:۰۷:۴۰)ilgar نوشته است: [ -> ]مدارک بالا فقط برای استاد شدن به درد میخوره که برن 30 سال پاسخ پله رو حساب کنن. کسی که تو لیسانس یاد نگرفته رو برد برد دو تا مقاومت چجوری سری میشن، تو دکترا هم یاد نمیگیره.
اقا اين حرفتو بايد طلا بگيرن بزنن ديوار . اين محمود از همون ترم يك دنبال ارشد بود تا حالا ول نميكنه ديوونم كرد
به نظر شما مملكتي كه دكتراي الكترونيكش يه مدار ساده الكترونيك نميتونه ببنده يا طراحي كنه مملكت ميشه ؟؟؟؟؟!!!
دوستان دانشگاه آزاد ثبت نامش خبر ندارین تمدید شد یا نه ؟