ايران ويج

نسخه‌ی کامل: hardware compatibility
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
فرض کنید من میخوام مادربورد فلان بخرم و بقیه قطعات رو بر مبنای سازگار بودن با مادربورد انتخاب کنم.

یا اینکه یک CPU 4 هسته ای چشمم رو میگیره و بقیه قطعات رو باتوجه به سازگار بودن با CPU میخوام انتخاب کنم.

این رو هم میدونم که سایت هایی برای این کار وجود دارن. لطفا لینک یک نمونه از این سایت ها رو بهم بدین.

اگر هم نرم افزاری به صورت آفلاین وجود داره که این کار رو میکنه (یعنی مشخصات یک قطعه رو بهش بدیم و بقیه قطعات سازگار با اون قطعه رو پیشنهاد بده) لطفا معرفی کنید.

چند تا سؤال سخت افزاری دیگه هم دارم:
1ـ منظور از چیپ ست چیست؟ (کارت گرافیک فلان با چیپ ست بحمان و کاربرد چیپ ست بدون همراهی کارت گرافیک)
2ـ پردازنده 4 هسته با سرعت 5 گیگاهرتز بهتره یا پردازنده دو هسته با سرعت پردازش 7 گیگا هرتز؟ تعداد هسته های CPU بیشتر باشه چه مزیتی داره؟
3ـ فرق یک رم 4 گیگ با دو رم 2 گیگ در عمل چیه؟
4ـ چرا سیستم من موقع رندر فیلم و خیلی کارهای دیگه بیشتر از 50% CPU استفاده نمی کنه؟ ولی کلی پنجره Explorer و Control Panel و ... که باز کنم تا 98% هم میره!!!!!!! (CPU دوهسته 3.8)
(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۳۸:۵۲)mojtabamalaekeh نوشته است: [ -> ]چند تا سؤال سخت افزاری دیگه هم دارم:
1ـ منظور از چیپ ست چیست؟ (کارت گرافیک فلان با چیپ ست بحمان و کاربرد چیپ ست بدون همراهی کارت گرافیک)
2ـ پردازنده 4 هسته با سرعت 5 گیگاهرتز بهتره یا پردازنده دو هسته با سرعت پردازش 7 گیگا هرتز؟ تعداد هسته های CPU بیشتر باشه چه مزیتی داره؟
3ـ فرق یک رم 4 گیگ با دو رم 2 گیگ در عمل چیه؟
4ـ چرا سیستم من موقع رندر فیلم و خیلی کارهای دیگه بیشتر از 50% CPU استفاده نمی کنه؟ ولی کلی پنجره Explorer و Control Panel و ... که باز کنم تا 98% هم میره!!!!!!! (CPU دوهسته 3.8)
1.کارت گرافیک یک cpu مجزی برای رندر تصویر و ارسال اون برای مانیتور داره که منظور از چیپست فلان همینه(البته خودمم دقیق نمیدونم)
2.پردازنده 4 هیته ای با سرعت 4 گیگ
3.معمولا بعد از یه مدت کارکرد اگه بخواهین ارتقا بدین در حالت اول یه رم 4 میگیرین در حالت 2 یه رم 2 معمولا وقتی 2 تا رم کنار هم هستن رو مد کمترین کار میکنن یعنی اکه باس 800 و باس 533 ببندی هر 2 رو باس 533 کار میکنن و همین طور ممکنه به هر دلیلی یکی از رمها با مادربورد یا اون رم مشکل پیدا کنه(اینو چندین بار دیدم)باید برشداری
4.چون thread ها بین هسته ها (ب هسته ای که وقت ازاد بیشتری داره داده میشه)تقسیم میشن برنامه رندر به یک هسته اختصاص داده میشه چون حجم کارش زیاده کل زمان اون هسته رو میگیره 1/2 Cpu که میشه 50% ولی وقتی شما تعداد زیادی پنجره و برنامه باز میکنین در وحله اول سیستم عامل نگاه میکنه کدوم هسته وقت ازاد بیستری داره اون برنامه رو به اون هسته متصل میکنه از 2 هسته اسفاده میشه مثلا 10تا IE رو هسته اول 10 تا IE رو هسته 2 اگه هر کدام از این 10IE ها40% از پردازش هستشونو اشغال کرده باشن 2*40=80%
خیلی ممنون مبین جان بابت توضیحاتتون. اصطلاح باس توی رم به چه معناست؟

میدونید که وقتی کسی میخواد سیستم جدید ببنده خیلی شوق و ذوق و عجله داره. پس بی صبرانه منتظر پاسخ این سؤال هستم:

نقل قول: فرض کنید من میخوام مادربورد فلان بخرم و بقیه قطعات رو بر مبنای سازگار بودن با مادربورد انتخاب کنم.
یا اینکه یک CPU 4 هسته ای چشمم رو میگیره و بقیه قطعات رو باتوجه به سازگار بودن با CPU میخوام انتخاب کنم.
این رو هم میدونم که سایت هایی برای این کار وجود دارن. لطفا لینک یک نمونه از این سایت ها رو بهم بدین.
(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۳۸:۵۲)mojtabamalaekeh نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
فرض کنید من میخوام مادربورد فلان بخرم و بقیه قطعات رو بر مبنای سازگار بودن با مادربورد انتخاب کنم.

اگر هم نرم افزاری به صورت آفلاین وجود داره که این کار رو میکنه (یعنی مشخصات یک قطعه رو بهش بدیم و بقیه قطعات سازگار با اون قطعه رو پیشنهاد بده) لطفا معرفی کنید.
عموما سایت خود محصول ها این اطلاعاتو میدن. مثلا این برای AMD
http://support.amd.com/us/System-Buildin...ation.aspx
یا این
http://service.futuremark.com/systembuilder/gigabyte

(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۳۸:۵۲)mojtabamalaekeh نوشته است: [ -> ]2ـ پردازنده 4 هسته با سرعت 5 گیگاهرتز بهتره یا پردازنده دو هسته با سرعت پردازش 7 گیگا هرتز؟ تعداد هسته های CPU بیشتر باشه چه مزیتی داره؟
2.
اول- من حداکثر سرعتی که هسته CPU های تو بازار دارن و دیدم حدود 3گیگ بوده.
دوم- بستگی داره. برنامه هایی که میخواید کار کنید چند هسته ای کار میکنن یا تک هسته ای؟ البته اینجا محدودیت اقتصادی بیشتر تایین کننده هست. وگرنه CPU های با چند هسته و سرعت بالا هم هستن فقط یه خرده فلوس نیاز هست.
یه CPU هست که مشخصاتش به این صورته:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz
از این اعداد چی می فهمیم؟ مخصوصا میخوام بدونم عدد 3800 چه معنی داره؟

نقل قول: من حداکثر سرعتی که هسته CPU های تو بازار دارن و دیدم حدود 3گیگ بوده.
احتمالا اون CPU یه عدد 7000 تو مشخصاتش بوده (مثل همین 3800) که من به اشتباه گفتم «با سرعت هفت گیگاهرتز»
نقل قول: بستگی داره. برنامه هایی که میخواید کار کنید چند هسته ای کار میکنن یا تک هسته ای؟ البته اینجا محدودیت اقتصادی بیشتر تایین کننده هست. وگرنه CPU های با چند هسته و سرعت بالا هم هستن فقط یه خرده فلوس نیاز هست.
من شنیدم دست خود برنامه نیست که با چند هسته کار کنه و ویندوز این رو تعیین میکنه که کدوم برنامه با کدوم هسته [ها] اجرا بشه.

بابت دو تا لینک خیلی ممنون.
(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۸:۳۸:۳۹)mojtabamalaekeh نوشته است: [ -> ]یه CPU هست که مشخصاتش به این صورته:
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01 GHz
از این اعداد چی می فهمیم؟ مخصوصا میخوام بدونم عدد 3800 چه معنی داره؟

خب میشه تولید AMD Biggrin سری Athlon و 64 بیتی. Dual Core هم که یعنی دو هسته ای 2.01 هم که سرعت هر هسته. 3800 هم مثل این که یه سرعت نامی هسته. نمیدونم دقیق. Processor هم یعنی CPU هسته Biggrin
X2 Dual Core هم یه سری هسته.

(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۸:۳۸:۳۹)mojtabamalaekeh نوشته است: [ -> ]من شنیدم دست خود برنامه نیست که با چند هسته کار کنه و ویندوز این رو تعیین میکنه که کدوم برنامه با کدوم هسته [ها] اجرا بشه.

اگه برنامه رو تک پروسه ای نوشته باشن همونی که شما گفتی. ولی وقتی برنامه رو چند پروسه ای بنویسن انتخاب پروسه بازم با OS هسته ولی اونجا شما میتونی از همه هسته ها کار بکشی.
برای همین میگن برای برنامه های پردازشی سنگین و بازی cpu با سرعت بالا لازمه. تعداد هستش مهم نیست.
زمان Cpu بین THread ها تقسیم میشه نه پروسه ها و هر پروسه حااقل 1thread داره
برای بردازشهای سنگین معمولا از روش Multy threading استفاده میکنند