ايران ويج

نسخه‌ی کامل: روکسی اولین ربات دوست دختر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
روکسی اولین ربات دوست دختر

نام این ربات دوست دختر روکسی است و میتواند با صاحب خود صحبت کند. Roxxxy حسگرهای بسیار حساسی دارد که به لمس کردن واکنش نشان می دهند. بنابراین ، وقتی که آن را لمس کنید او می تواند واکنش نشان دهد و حرف بزند در حافظه Roxxxy مجموعه ای از عبارات آماده قرار دارد که آن را قادر میسازد با توجه به الگوریتمهای پیچیده ای که دارد به گفتگو بپردازد و با در نظر گرفتن محل های تماس انسان واکنش نشان دهد.

روکسی علاوه بر قابلیت اتصال به رایانه قابلیت اتصال به اینترنت را نیز داراست ، به طوری که او می تواند چیزهای جدیدی یاد بگیرد ،مالک ربات قادر است شخصیت و رفتار او را نیز انتخاب کند .ربات می تواند افراد را در اطراف خود تشخیص دهد. به گفته مخترع روکسی وظیفه اصلی این ربات جنسی این است که با صاحب خود ارتباط برقرار کند.
قیمت این ربات عجیب 7900 دلار است.

جهت مشاهده ی عکس هایی از این ربات ، عبارت Roxxxy را در گوگل سرچ نمایید
فکر کنم باید این تایپیک با اینجا ادغام بشه : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=16334
(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۱۳:۳۲)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]فکر کنم باید این تایپیک با اینجا ادغام بشه : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=16334

اون ربات همسر بود این یکی ربات دوست دختر هست

این دو تا یکی نیستند

از نظر شما دوست دختر و همسر یکی هستند ؟؟
(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۳۶:۲۲)ROBOTICS نوشته است: [ -> ]
(۱۶-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۱۳:۳۲)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]فکر کنم باید این تایپیک با اینجا ادغام بشه : http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=16334
اون ربات همسر بود این یکی ربات دوست دختر هست
این دو تا یکی نیستند
از نظر شما دوست دختر و همسر یکی هستند ؟؟
از مجردیشه ، فرقشو نمیدونه ، شما ببخشینش :)
حاج تریپ بین دوس دختر و همسر کلی فرق هست ، دوس دختر هزارتا هم داشته باشی بازم کمه ، اما زن یکی گرفتی کلا از زندگی و اشتباهی که کردی پشیمون میشی :)
دلت پاك باشه، آره!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ربات رباته!!

مگه اينكه.........!!!!
فرق ربات دوست دختر با ربات همسر اینه که ربات همسر میتونه بچه دار هم بشه !
ربات دکتر رو نداره کسی ؟؟
(۱۷-بهمن-۱۳۸۸, ۰۰:۱۳:۱۶)ilgar نوشته است: [ -> ]فرق ربات دوست دختر با ربات همسر اینه که ربات همسر میتونه بچه دار هم بشه !

اشتباهه ، هردوتاشون میتونن بچه دار بشن :))
پس فکر کردی ترمیناتور چطوری بدنیا اومده :))

پیوست : قرص HD روی رباتها اثرات جانبی نداره ؟ Whistle
فکر کنم با بخش ازاد اشتباه گرفتین این تایپیکو !!!

الان که عکس های روکسی رو با عکس هایی که جوکر گذاشته بود مقایسه کردم فرق دوست دختر و همسر رو فهمیدم !!!!

پست های بی ربط به زودی پاک و ادغام می شه !!
ربات زن و ربات دوست دختر هر 2 تا خریدنی هستن ! مثل خریدنی های دیگه ، با هم فرقی ندارن !
کلا الان همه خریدنی هستن ! معامله زن خریدن خیلی پیچیدست Laugh خوشحالم از اینکه یکبار عاشقیم ثمر نداد ! لااقل الان احساس بدبختی نمی کنم !
خسته شدن از بس با هر کی حرف زدم از اینکه ما تونستیم سر خونواده عروس کلاه بزاریم مهریه کم بدیم ! عروس کوتاه اومد جای حلفه 700 تومنی به 200-300 تومنی رضایت داد و ...

این جمله منه پیرمرد رو آویزه گوش کنین :
من روی دیوار سیمانی، با گچ عکس کج و ماوج بانو می کشم خودم رو میمالم بهش، اما زن نمیگیرم

پ.ن : کسی دختر خوب سراغ داره ؟