بهترین راه ساخت منبع تغذیه 24 ولت ، بدون نویز ، ولتاژ ثابت ، بدون افت آمپر چیه..
( منظورم اینه که بعد از ترانس چه قطعاتی به چه شکلی قرار بگیرند بهینه ترین حالت محسوب میشه)
مهندس یه تغذیه سوئیچینگ آمپر بالا ( و باکیفیت بالا ) بگیر و خیال خودت رو راحت کن !
حاجی البته قیمتش یه خورده بالاس !
ولی اگه ترانس می خوای بذاری یه پل دیود خوب بذار و با هر دیودش یه خازن 104 موازی کن و خروجی هم یه خازن حداقل 2200 میکرو 50 ولت بذار ( بهمراه یه 100 نانو فاراد دیگه ) و خروجیت الان 32 ولت می شه که واسه موتورها و اکثر وسایل 24 ولت مشکلی نداره !
ولی اگه می خوای دقیق تر باشه خروجی فوق رو بده به یه 7805 که بتونه جریان بالایی رو تحمل کنه !
مثلا مدل قابلمه ایش ولسه حداکثر سه آمپر و واسه جریان های بالاتر
از این استفاده کن :
http://forum.iranled.com/showthread.php?...6#pid60506
و خروجی رگولاتور هم یه خازن 2200 میکرو بذار و یه 100 نانو دیگه !!!!!!
حاجی پیشنهاد می کنم چون خازن ها تو این ولتاژ انرژی زیادی ذخیره می کن ( یه خازن 4700 میکرو رو 24 ولت بده بهش و بعدش دو سر خازنو اتصال کوتاه کنی میفهمی ) با خروجی یه مقاومت اهم بالا هم موازی کنی که خازن ها رو در صورت قطع برق به مرور تخلیه کنه ! ( خواستم بگم 10 کیلو ولی نمی گم )
یه پاور کامپیوتر بگیر بین -12 , +12 راحت 24 ولت می تونی بگیری
یک ترانس 30 ولت 4 آمپر - 10 ولت نیم آمپر سفارش دادم
توی خروجیها هم خازن 6800میکروفاراد قرار دادم + یه خازن عدسی 104
از پل دیود 15 آمپری هم استفاده کردم
ظاهرا که خوب داره کار میکنه :)
ترانس 18 چوق این خازن و پل دیود هم سرجمع یه حدود 20 تومن شد ...
پیوست»
اگه زودتر این کارو کرده بودم 130-140 هزارتومن ضرر نداده بودم
جوکر جون، چطوری متغیرش کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۸-بهمن-۱۳۸۸, ۲۳:۵۹:۲۰)mahdi20 نوشته است: [ -> ]جوکر جون، چطوری متغیرش کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چیزیا متغییر نکردم ، موقع سفارش گفتم دوتا ولتاژ و آمپر مختلف میخوام ، اونم به جای دو سر سیم 4 سر سیم تحویل داد :)
نمیشه یه جوری همینو متغیر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
(۲۹-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۰۹:۱۵)mahdi20 نوشته است: [ -> ]نمیشه یه جوری همینو متغیر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
پتانسیومتر فکر کنم چاره ساز باشه :)
البته یک راه دیگه هم اینه که 5 ولت 5 ولت بخوای که سر سیم بده ، حالا ترکیب که بکنی ولتاژهای مختلف با آمپرهای مختلف داری ( تغییر به روش گومبا گومبا)
منظوره من اینه که این منبع تغذیه ها که ولتاژ بین 0 تا 30 دارن، حتما یه ترانس همینجوری ور می دارن و یه مدار میذارن که باهاش بشه تغییرش داد.
حالا نمیشه همچین کاری کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای مهدی !
مشخصات آی سی LM723 - LM350 - LM317 رو ببین !
واسه اینه که منبع تغذیه متغیر درست کنی !
مدارهاشون تو همون دیتاشیتشون موجوده !!
ساخت ولت متر و آمپر متر هم که کاری نداره !
تایپیکش موجوده :
نقل قول: ساخت ولت متر و آمپر متر هم که کاری نداره !
خوش بحالتون چقدر این چیزا واسطون اسونه