ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالي در ساخت قطعه در پروتوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بعد از اينكه باكس مورد نظر ساخته شد مقداري كه در string وارد ميشه به چه مفهومي هست و چي بايد گذاشته بشه ؟

براي مثال type = IO چرا در ايسي من تغييراتي ايجاد نميكنه ؟
کاکو با شکل توضیح بده !

ما نفهمیدیم چی شدش!
tools-property assigment tools

تريپل اين منو رو ميگم
صفحه 39 از کتاب آقای 1nafar رو گذاشتم
من فکر می کنم در نوشتن کتابشون یه قسمت فراموش شده و این بخش از کتاب نیمه کاره مونده.
تریپ 3000 که گفت بلد نیست. saeed450 هم ظاهرا وضعیت مشابهی دارن
من یه میکرو کنترلر ساده درست کردم که اکثر قطعاتش تو خالیه و فقط به درد پرینت گرفتن می خوره. مدار داخلی همه قطعاتش رو درست کردم .
دوستان وهمراهان گرامي بحث منحرف شد .سوال من در اين صفحه بود كه در فيلد string چه چيزي بايد گذاشت و بيانگر چيست ؟
همچنين در lm35 زير كه بستم با ارور برخورد كردم.مشكل از تنظيمات ميكرو هست يا ...؟
(۱۸-بهمن-۱۳۸۸, ۱۱:۳۳:۱۵)saeed450 نوشته است: [ -> ]دوستان وهمراهان گرامي بحث منحرف شد .سوال من در اين صفحه بود كه در فيلد string چه چيزي بايد گذاشت و بيانگر چيست ؟

نه بحث منحرف نشد. قطعاتی که من درست کردم به قسمت string دست نزدم. حتی پین ها رو مشخص نکردم ازچه نوعین و با تنظیم شدش فرقی نکرد. . یعنی این تنظیمات بود و نبودش تاثیری نداره
در اون صفحه ای که گذاشتم نوشته:
نقل قول: اولين مرحله برای ايجاد يک قطعه ساخت پکيج ان در قسمت شماتيک ميباشد
گفتم شاید مراحل دیگه ای باشه که فراموش شده
آقا يكي اين آموزش قطعه رو بلده يه توضيحي بده ما فقط تا قسمت باكس ساختن و تعريف پايه ها رو رفتيم !

تنظيمات فيوز بيت اون شكل دومي هم يه توضيحي ميدين كه ارور مربوط به چيه