ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تعویض CPU لپ تاپ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
دفعه قبل که این لپ تاپ رو اوراق کردم اگه اشتباه نکنم CPU قابل تعویض بود
کسی تا حالا این کارو کرده می دونه کجا گیر می یاد CPU هاش؟ چنده؟
سلام
خوب هستيد
هادي جان مدل لپ تاپ چيه ؟
من اين كار رو كردم اما مشكلي كه بعدا باهاش بر خوردم داغ شدن سي پيو بود چون سلرون رو با كور دو تو عوض كرده بودم و هيد سينگ جواب نميداد كه اون هم با زياد كردن سطح موثر هيد سينگ حل شد اضاقه كردن شيار ها اضافي روي هيد سنگ و تغيير بعضي از قسمت ها با مس 99.99 درصد.( البته سي پيو دومي رو از يك دستگاه خراب برداشتم ) . بگو شايد بشه براش پيدا كرد اگه بگي سي پيو ت چيه و از كدوم خانواده است شايد بتونم برات گير بيارم
به اميد ديدار
مدل لپ تا inspiron 6400 سی پی یو هم
core duo 1.6MHz
البته مدل سوکتش رو نمی دونم، نمی شه از همین cpu های کامپیوتر معمولی رو خروند بهش Biggrin
خیلی عجیب غریب نبود Biggrin
رو همین مدل دیدم core 2 duo 2.4 MHz هم هست
سلام آقا هادی شما که با اون لپتاپ بیچاره همه کار میکنی دیگه چرا می خای سی پی یوشو عوض کنی .
آقا اگه میشه CPU عوض کرد بگید ما هم عوض کنیم. مدل منم مثل هادیه فقط CPU بجای 1.6 ، 2 Mhz هست
قطعات کمی از لپ تاپ رو اکثرا می شه عوض کرد، یکیش CPU هست که شانس زیادی برای تعویض داره
منتهی قیمت نداره و به اینکه فروشنده صبح با زنش دعوایش یا ... بستگی داره !
تا جایی که می دونم سوکت اینها با مال PC فرق میکنن و اصولا ساختار های کم مصرف دارن و روی اینکه به راحتی فرکانس و میزان مصرف کم و زیاد بشه بیشتر تاکید شده تا اینکه مثل پی سی معمولی سریعتر باشن !
کار سختی نیست، ولی کار هر کسی هم نیست، تعمیر گاههای لپ تاپ رو باید گشت
تو نوت بوک 2 نوع سی پی یو داریم
بیعضی ها رو خود مادربرد به صورت چیپ چسبیدن بعضی ها هم سوکت دارن و قالبت تعویض دارن
البته یه فرمول داره که حوصله تایپشو ندارم اگر هنوز سی پی یو رو پیدا نکردی بگو تا از بچه ها بپرسم وادرس بدم بری بخری
سی پی یو که خوبه واست چیپ هم میارم
چیز سختی نیست عوض میشه گرما هم تولید نمیکنه
موفق باشید
امیر جان الان نیم ساعته سوالی ذهنم رو مشغول کرده، اون هم اینکه، بعد از اینهمه ماه این تاپیک رو از کجا پیدا کردی کشیدی بالا ؟
سلام
زیاد فکر نکن اسمم امیر نیستا امین هست رفیق
من چند ماه نبودم خوب این چند ماه همش داریم دوره تعمیرات نوت بوک و پی سی میبینیم دیگه چیزی نمونده
گفتم بیاییم به دوستان کمک خیلی کوچلویی کنیم
موفق باشی
سلام
خوب هستيد
امين تاتو ببين ميتوني چيپست گرافيك nvidia براي مدل dv6000 پيدا كني
به اميد ديدار
سلام
ممنون داداش امیدوارم شما هم خوب باشی
من شنبه کلاس دارم ساعت 11 دیگه تا ساعت 4 خونم حتما ادرسشو میگیرم که بری بخری
از پیدا شدنی 100 درصد پیدا میشه
فقط بهتر بود شرکت نوت بوکتم مینوشتی چون هیچ ادمی در دنیا کل مدل ها حفظ نیست.
فکر کنم نوت بوکت hp باشه و گرافیکش هم 256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 باشه
درسته؟
بعد لطفا بگو نوت بوکت مشکل گرافیکی داشته یا ...؟
بعد چیپ دست دوم میخواهی یا ؟
و اینکه اقا سعید تعمیر کارها به چیپ ست بهه چیزی میگن که ای سی را یه سوکت سوار میکنند مثل سی پی یو
اما ای سی های که پایه های انها را نمیبینیم و روی برد نصب شده چیپ میگیویند.
و اینکه میتونی خودت چیپ گرافیک بزنی یا .... ؟
سلام
حوب هستيد
مدل دستگاه همينه كه گفتي hp سري dv6000 اچ پي معروفه به مشكل كارت گرافيكي
لپ تاپ تصوير نميداد .و مشكل از كازت گزافيك بود هي روشن ميشد و بدون اينكه تصوير بده ريست ميكرد و الي اخر . دادم يكي از بچه ها برام چيپ رو برداشت دوباره با دستگاهي كه گرفتن و اتومات هست چيپ رو دوياره گذاشت سر جاش ( هم برداشتن و هم گذاشتن با دستگاه انجام شد ) و بعد دستگاه بالا اومد و تصوير داد .. اما هنوز هم مشكل داشت و يهو دستگاه ريست ميكرد . دوبابره دادم بهش گفت دوباره همين مراحل طي شده و درسته اوردم خونه ديدم هنوز مشكل داره و الانه باز هم مثل روز اول تصوير نميده . بهش گفتم گفت چيپ كارت گرافيكي مشكل داره صد در صد . و گشتيم بين بچه هاي لپ تاپ كار چيپشو پيدا نكردم .
نقل قول: و اینکه میتونی خودت چیپ گرافیک بزنی یا .... ؟
يه چيز هاي بلدم اما نه خيلي حرفه اي : دي
به اميد ديدار
صفحه‌ها: 1 2 3