سلام دوستان عزیز .آقا این فایل رو تست کنید ببینید می تونید کرک کنید. اگر پسورد رو اشتباه وارد کنید . در کپچن فورم می نویسد nothing pass و اگر درست باشد می نویسد you win همین دیگه یک دستی به سرو گوشش بکید ممنونم عزیزان.
راستی هنوز آنتی دیباگ روش نزاشتم ها و با یک پکر معمولی هم پک کردم
[
attachment=4572]
قربون هیکلت برم.دستت درد نکنه . واقعا که در تخصصت استادی .خوب حالا یک نمره هم میدادی برادر و نقاط ضعف و قوتی و راهنمایی چیزی.یک توضیح اگر میدادی خیلی خوب بود.خسته نباشی و موفق باشی.
di di جان عزیز یک عدد نمره بده حداقل و اینکه بگو چی کار می کردم بهتر می شد
سلام حاج محمد گل!
کل زحمات شما برای پنهان کردن زمان و مکان مقایسه کد صحیح به خاطر استفاده از VB6 به هدر رفت ،اگه این
کارها رو ( استفاده از تایمر برای چک کردن قفل و مخفی کردن پیغام خطا و .. ) در C انجام می دادید
شاید نتیجه بهتری بدست می اومد
بجای تایمر باید از تریدها استفاده می کردید و البته بزرگترین اشتباهتون مقایسه کد صحیح با کد ورودی _ به صورت
یکجا _ بود که باعث شده شماره سریال به راحتی صید بشه ( Serial Fishing )
برای جلوگیری از این کار بهتره سریال رو با استفاده از چند تابع و به صورت تکه تکه مقایسه کنید
در کل از ده نمره 2 مناسب
موفق باشید
مرسی عزیز خیلی لطف کردی.خوب اینکه پسورد را تکه کته کنم حتما می کنم.اما در قسمتی که گفتی که بی جای تایمر از ترد استفاده کنم اگر من بیام به جای ترد با تابع api مربوط به تایمر SetTimer و KillTimer کار کنم بهتر میشه؟.
ولی خیلی سریع پاسخش پیدا شد خیلی خوشم آمد حیف که دیگه زمان یاد گیری ندارم و گرنه کرک هم در کنار کار یاد می گرفتم.فکر کنم اگر یک آموزشگاه بزنیم ما بشی استاد کرک یاد بدیم کلی در امد داشته باشیم ها!!!!؟؟؟؟؟(شکلکی که خیلی مرموز می خنده و دندون هاش از تمع برق میزنه)
نقل قول: اگر من بیام به جای ترد با تابع api مربوط به تایمر SetTimer و KillTimer کار کنم بهتر میشه؟
نه استفاده از تریدها خیلی بهتره هرچند در VB استفاده از هر روشی نمی تونه سختی لازم رو بوجود بیاره چون
کامپایلر VB بزرگترین سرنخ ها رو به دست کرکر می ده.
نقل قول: فکر کنم اگر یک آموزشگاه بزنیم ما بشی استاد کرک یاد بدیم کلی در امد داشته باشیم ها!!!!؟؟؟؟؟(شکلکی که خیلی مرموز می خنده و دندون هاش از تمع برق میزنه)
من اینجا هنوز دارم از کسایی مثل آقا سعید یا Joker و ... مطلب یاد می گیریم اما اگه شما هم بخوای می تونی
اینجا از مطالب اونها و سایر دوستان استفاده کنید. مطمئن باشید ضرر نمی کنید.....
خوب من سی هم میدونم . با سی قسمت قفل رو می نویسم اما چطور رو برنامه که با vb نوشته شده سوارش کنم .از همون روش
این استفاده کنم خوبه؟
مثل اینکه خبری نیست .آقا من کلی ور رفتم با این vb که این crack me رو بچپونم تو ترد اما انقدر این vb کل محیطش بسته شد و error داد که حالم رو به هم زد. ولی یک چیز دیگه اگر من با packer خودم این برنامه رو پک کنم چه قدر احتمال کرکش پایین میاد؟. در ضمن اون قسمت رو هم که گفتید پسورد رو تیکه تیکه کنم کردم.و در چند جای مختلف چکش می کنم.بعد این که بین کدهای برنامه اصلی و قسمت پسورد جدا سازی نمی کنم یعنی اگر فقط یک if جا بجا بشه کرکر مجبور کلی داده رو تو برنامه تغیر بده چون شاید برنامه باز بشه ولی کار نخواهد کرد تا زمانی که کرکر تمام اون متغییر ها رو درست کنه.البته این رو هم می دونم برنامه ای که تو vb با ترد مینویسی نباید در محیطش اجرا کنم ولی باز در خارج از محیط هم error میده.یعنی اگر بیشتر از 2 تا ترد بسازم error میده.این مهم نبود البته
نقل قول: خوب من سی هم میدونم . با سی قسمت قفل رو می نویسم اما چطور رو برنامه که با vb نوشته شده سوارش کنم .از همون روش این استفاده کنم خوبه؟
والا من اینجا امکانات ندارم و نتونستم به سورس نگاه کنم اما می تونید قفل برنامه رو با C بنویسید و
داخل اون از فایل EXE تولید شده در VB محافظت کنید. برای بالا بردن ضریب امنیت می شه برنامه اصلی رو طوری
طراحی کرد که با پوسته نوشته شده با C _ که وظیفه محافظت از برنامه رو داره _ ارتباط داشته باشه و مثلا
بدون اون اجرا نشه یا ...
نقل قول: اگر من با packer خودم این برنامه رو پک کنم چه قدر احتمال کرکش پایین میاد؟
پک کردن چیز خوبیه من دوسش دارم! اما اگه از پکر یا پروتکتور خوبی استفاده نکرده باشید بیشتر شبیه کادو پیچ
کردن برنامه می مونه تا چیزی شبیه به محافظت!!
آقا شرمنده ها این بحث رو زیاد کش میدم. اما حالا شما این crack me رو یک تست بزن هون هست فقط چیز هایی که گفتی رو روش انجام دادم و پسورد را هم عوض کردم و اینکه با پکر خودم پک کردم اون رو هم تست کن البته اگر مزاحمت نیست. بعد فقط اینکه کد های آنتی دیباگ فقط چند تا روش هست.همین.پکر قبلی yoda بود ولی این رو از روی yoda نوشتم unpcker ها yoda تشخیص میدن ولی وقتی unpack می کنند برنامه باز نمیشه
[
attachment=4586]