ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویروس نویسی با چی؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اول سلام دوم آرزوی موفقیت برا همه سوم اینکه آقا به نظر شما ویروس نویسی با چه زبانی از همه بهتره؟.به این دلیل نظر سنجی راه نینداختم چون یک رای خالی خوب نیست در باره زیانیکه می گید دلیل بیارید.اول از همه خودم می گم. بهترین زبان برای ویروس نویسی اسمبلی هست و بعد ویبی .چرا اسمبلی چون دست شما خیلی باز هست و تازه مجبور نیستید حجم فایلتون رو کم کنید . چون خودش خیلی کمه.و حتی اینکه نوع کامپایلرتون رو می تونید تو 2 تا خط مخفی کنید اونم نه تو ازافه کردن دو تا خط بلکه تو کم کردن دو تا خط.اگر کسی خواست یک سورس تروجان که تقریبا کامل هست رو با اسمبلی میگذارم که خدا بیامرزتش چون هیچ وقت زمان تموم کردنش رو پیدا نکردم.
حالا چرا ویبی ؟. چون روش های خوبی رو برای مخفی کردن ویروس در اختیار می گذاره مثل ole یا خیلی امکانات دیگه که داره و اینکه زبان خیلی آسان و نرمی هست . از نظر من که چند تا زبان بلدم و با همشون هم کلی برنامه نوشتم. 6vb نه تنها تو ویروس نویسی بلکه از نظر کار بردی بودن حتی از نسخه دات نتی خودش هم بهتره .
دوست عزیز

ویروس نویسی با هر چی فقط وقت تلف کردنه....
++C/C

@Di Di
malware Development و یا در اصطلاح عامیانه ویروس نویسی بحثی هست که اگه شخصی کاملاً بتونه بصورت جدی و هدف دار روش کار بکنه بحث اولاً بسیار جذابی هست و بعد هم وارد حرفه که بشه شخص راه در آمد هم خواهد داشت ،در امد بسیار خوبی هم داره ، البته اگر حرفه ای دنبال بشه ، کارمندان شرکتی مثل Eset و یا Panda اگر میبینید در این حد Defense رو بطور قشنگ در آنتی ویروسها پیاده سازی میکنن به دلیل این هست که ویروس نویس های قهاری هستن.
منتها دنبال کردن این بحث نیاز به ریسک داره که خیلی از عزیزان حاضر به ریسک نیستن
در آمدی که ار این راه باشه به درد آدم نمیخوره
راه های دیگه رو امتحان کنید

تاپیک ظرف کمتر از 2 روز بسته میشود
اگر منظور شما این هست که این درآمد ممکنه مشکل شرعی باشه این ممکنه طرز فکر شما باشه ، دنیای امروز دنیای دانش و سطح اطلاعات هست ، گسترش دهندگان کدهای مخرب تخصص های بسیار خاص و منحصر بفردی توی تولید کد دارن ، اون کسانی هم که سیستم هاشون ویروسی / آلوده میشه میتونن با صرف اندک هزینه ای سیستم خودشون رو امن کنن ، کسی هم که به مقوله امنیت توجه نمیکنه پس سزاوار هست که آلوده بشه.
باید دید هدف از تخریب یا دزدی اطلاعات چیه ؟
تبلیغات
سوء استفاده
دزدی پول و ....

شرع رو اوندنیا باهاش حساب میکنن
آقای Scorpion چرا بسته میشه مگه اینجا انجمن ویروس نیست؟. اگر اینجا از ویروس حرف زده نشه از چی حرف زده خواهد شد؟.di di جان از شما که مدیر این بخش هستی توقع نمیرفت که بگی فایده نداره . بعضی وقتها برا گفتن بعضی حرف ها باید ویروس نوشت.تا صدات رو به جایی برسونی.مثلا در مورد خلیج فاری وقتی ویروس خلیج فارس رو نوشتم و با کمک چند تا از دوستان تو کافی نت های امارات پخش کردم صدای ملت ایران رو به گوش اماراتی ها رسوندم. کار بدی بود؟
بهترین زبان برای ویروس نویسی سی هست اونم وقتی که با اسمبلی ترکیب میشه...
به علاوه ویروس نویس باید از ساختار سیستم عامل و باگ های اون اطلاع کامل داشته باشه
حدودا باید 5 سال از عمرت را صرف این کار کنی تا یک حرفه ای بشی
من خودم یک ویروس نویس حرفه ای هستم (متخصص طراحی ربات های مجازی جاسوسی و عملیاتی ) ولی نه تو سپاه استخدامم کردند نه تو نیروی انتظامی چون تو ایران فقط پارتی مهمه نه تخصص
وقتی یه ویروس نویس حرفه ای شدی تنها چیزی که برات درآمد میاره سرقت هست وبس
سلام.بحث جالبی هست اتفاقا!
راستشو بخواید منم از نوشتن برنامه های سیستمی و کرک و برنامه های نفوذی به سیستم ها شروع کردم ولی الان کاملا خوشحالم که رو این موضوع وقت گزاشتم چون تو این راه یه سری رازها کشف میکنی که بعدها درک آدم از سیستم زیاد میشه و واقعا میتونه کمک ساز باشه...
مهم اینه که کسی به فکر معروف شدن نباشه همن باعث میشه به مرور به چیزای جالبی دست پیدا کنه.
برنامه نویسی هک واقعا باعث پیشرفت میشه.
بنظر من ویروس نویسی فقط با #c
صفحه‌ها: 1 2