فک کنم گاز بوتان باشه . بایاسش عین همون tgs 813 هست ؟ ولتاژ خروجیش چی همون 200 میلی ولت رومیده ؟
این مدار که من گذاشتم هم tgs813 توش کار کرد هم mq9
این فایله تو سیستم من هنگ میکنه . فایل پروتوس یا فرمت jpeg رو میتونی بزاری من نقشه رو ببینم
(۳۰-بهمن-۱۳۸۸, ۰۰:۴۲:۲۰)saeed450 نوشته است: [ -> ]این فایله تو سیستم من هنگ میکنه . فایل پروتوس یا فرمت jpeg رو میتونی بزاری من نقشه رو ببینم
گذاشتم که!!!!!!
مهندس اینا که همش عکس پشت فیبر هست. میخای شماتیک مدارت لو نره که نمیزاری ؟!
خوبه مدارش اینطور که از فیبرش مشخصه هیچی نداره و فقط یه نیم ساعت می خواد خودت حوصله کنی تا بفهمی شماتیکش چجوری بوده !!!؟؟؟
قرار نیست که همه چیز حاضر و آماده ....
سلام..
دوست عزیز این مدار رو من مستقیم از ذهنم روی برد پیاده کردم...و هیچ شماتیکی نکشیدم...اگه بخوای واست میکشم....
نه فقط این ام کیو عین همون tgs فرقی که نمیکنه کدوم طرفی بزاریمش تو مدار ؟ یعنی از هر طرف گذاشته بشه پایه 2 ولتاژ آنالوگ میده . پایه 1و3 زمین اون سه تا هم به vcc ؟
(۳۰-بهمن-۱۳۸۸, ۲۰:۴۷:۲۲)saeed450 نوشته است: [ -> ]نه فقط این ام کیو عین همون tgs فرقی که نمیکنه کدوم طرفی بزاریمش تو مدار ؟ یعنی از هر طرف گذاشته بشه پایه 2 ولتاژ آنالوگ میده . پایه 1و3 زمین اون سه تا هم به vcc ؟
من از ه طرف گذاشتم کار کرد...عین tgs
هشدار این مدار چیه ؟ شماره گیری الارم ؟
(۰۲-اسفند-۱۳۸۸, ۰۰:۱۷:۲۵)saeed450 نوشته است: [ -> ]هشدار این مدار چیه ؟ شماره گیری الارم ؟
سلام..
این مدار واسش سه تا خروجی گذاشتم ..یکیش واسه الارم گاز ..یکی هم دما .. و اون یکی هم یه ال ای دیه که چشمک میزنه واسه ثانیه ساعت..
واسه tx مدار هم یه خروجی گذاشتم که با ماژول hmt بشه اطلاعات رو فرستاد....