ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار سنسور گاز به همراه دما و ساعت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
توی سنسور MQ9 با ازای 10000ppm مقاومت کاهش پیدا میکنه..
این منحنی مشخصه این سنسوره....
[تصویر:  1280961920.jpg]
البته به حرارت و رطوبت هم بستگی داره...
که گفته با رطوبت 65% و حرارت در خود 20C
با مقاومت RL 10k
فکر کنم این تاپیک که یه پروژه آماده در مورد سنسور گاز داره، اگر به پرتال منتقل بشه بهتر باشه.

و سوال من:

این سنسور های تشخیص دود، خروجیشون چیه؟؟؟؟ مثل LM35 یه ولتاژ خروجی میده و باهاش اندازه دود را میشه فهمید؟؟؟ یا جریان یا ............. هست؟؟؟

چجوری با میکرو ازش میشه دیتا گرفت؟؟؟؟
(۱۸-آبان-۱۳۸۹, ۱۲:۵۲:۰۹)mahdi20 نوشته است: [ -> ]فکر کنم این تاپیک که یه پروژه آماده در مورد سنسور گاز داره، اگر به پرتال منتقل بشه بهتر باشه.

و سوال من:

این سنسور های تشخیص دود، خروجیشون چیه؟؟؟؟ مثل LM35 یه ولتاژ خروجی میده و باهاش اندازه دود را میشه فهمید؟؟؟ یا جریان یا ............. هست؟؟؟

چجوری با میکرو ازش میشه دیتا گرفت؟؟؟؟
این مدار هر سنسوری که بزاری کار میکنه!!!
فک نکنم فرقی بکنه!!
خروجیش بر اساس شدت دود تغییر ولتاژه که میدیش به ADc میکرو!!!!

سلام

من یه سنسور MQ7 گرفتم !

عملکردش بدک نیست ولی حس می کنم خیلی داغ می کنه !
آیا طبیعه ! ؟؟؟

جالبه وقتی خنکش می کنم دیگه کار نمی کنه !!! ( دقتش میاد پایین )
چجوریاست !

با رطوبت هوا هم تاثیر میگیره !

در کل به نظر میاد سنسور مزخرفی باشه !
بحساب سنسور co2 هستش ولی با هر گازی عکس العمل داره ! ( مثل گاز فندک )
پاسخ دهیش هم خیلی کنده !!!
علی جان داغ کردنش به خاطر فیلمان داخلشه که طبیعیه!!!
سری mq زیاد جالب نیست..
شما از سنسور های TGS استفاده کنید!!!
رطوبت بله تاثیر داره.. تو دیتا شیتش رو هم که نگاه بکنی نوشته!!
درسته از هر گازی شاید تاثیر میگره ولی بیشترین تاثیرش co است!!
tgs813 بگیر
من قدیما یه مداری با همین TGS 813 FIGARO درست کرده بودم که این سنسور داغ میکرد

از ترس اینکه بسوزه یدونه فن جلوش نصب کردم ...

[تصویر:  7405403239452216.jpg]

البته این فن رو به تایمر وصل کرده بودم که چند دقیقه روشن و چند دقیقه خاموش باشه

تشخیص گاز رو هم بخوبی انجام میداد بدون اینکه باد ایجاد شده توسط فن اختلالی در کارش ایجاد کند

خیلی هم گرون بود ... حالا نمیدونم فروشنده اشتباه کرد یا اینکه قیمتش بالا بود !!!

-----------------------------------------------
آرزوی هر شخص هدایت او را بر عهده دارد
نه درسته . tgs813 قیمتش تقریبا دو برابر مدلای mq هست
سلام بسیار متشکر از اطلاعات - آقا ابراهیم میشه از شما خواهش کنم مداری برای من طراحی کنید که دو اتاق باشد الف و ب در اتاق الف یک سنسور گاز و یک سنسور دما در اتاق ب یک سنسور حرکتی و یک سنسور دما و این دو اتاق با سیم به قسمت اصلی ما وصل باشد که از بورد اصلی جدا باشد و در بورد اصلی یک صفحه نمایش باشدکه به دو قسمت تشکیل شده باشد که قسمت اول دما اتاق الف و اگر گاز تشخیص داد کلمه ( تشخیص گاز) بنویسیدومدار بوق بزند و یک ال ای دی چشمک و در قسمت دوم اتاق ب باشد همانطور دما ی اتاق ب باشد و اگر حرکت تشخیص حرکت داد کلمه (تشخیص حرکت) بیاید و بوق بزند و یک ال ای دی چشک بزند از زحمات قبلی شما بسیار سپاسگذارم - و یک جوری باشه که من بتوانم قطعه بخرم و ببندم یه جوری مثلا تو پروتئوس اجرا بشه من زیاد بلد نیستم شرمنده شما امری باشه در خدمت هستم
(۰۸-فروردین-۱۳۹۰, ۲۰:۱۰:۱۸)er_givian نوشته است: [ -> ]سلام بسیار متشکر از اطلاعات - آقا ابراهیم میشه از شما خواهش کنم مداری برای من طراحی کنید که دو اتاق باشد الف و ب در اتاق الف یک سنسور گاز و یک سنسور دما در اتاق ب یک سنسور حرکتی و یک سنسور دما و این دو اتاق با سیم به قسمت اصلی ما وصل باشد که از بورد اصلی جدا باشد و در بورد اصلی یک صفحه نمایش باشدکه به دو قسمت تشکیل شده باشد که قسمت اول دما اتاق الف و اگر گاز تشخیص داد کلمه ( تشخیص گاز) بنویسیدومدار بوق بزند و یک ال ای دی چشمک و در قسمت دوم اتاق ب باشد همانطور دما ی اتاق ب باشد و اگر حرکت تشخیص حرکت داد کلمه (تشخیص حرکت) بیاید و بوق بزند و یک ال ای دی چشک بزند از زحمات قبلی شما بسیار سپاسگذارم - و یک جوری باشه که من بتوانم قطعه بخرم و ببندم یه جوری مثلا تو پروتئوس اجرا بشه من زیاد بلد نیستم شرمنده شما امری باشه در خدمت هستم
مدار براتون ارسال شد..
اگه صلاح دونستین بزارین تا بقیه هم استفاده بکنن

با عرض سلام
اگه میشد زحمت مدارش رو هم بکشین عالی میشد اگر چه شاید خیلی دیر باشه و خیلی بش نیاز دارم
ممنون
اگه میشهه فایل با پروتوس باشه
(۲۵-مرداد-۱۳۹۰, ۱۶:۴۷:۰۰)860236695 نوشته است: [ -> ]با عرض سلام
اگه میشد زحمت مدارش رو هم بکشین عالی میشد اگر چه شاید خیلی دیر باشه و خیلی بش نیاز دارم
ممنون
اگه میشهه فایل با پروتوس باشه

سلام...
دوسته من کدوم مدار؟؟؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6