سلام به همگی
راستش ما داریم روی یه سنسور گازMQ9 کار میکنیم اما برای برنامه نویسیش انقدر دیتا شیتش مبهم بود که متوجه نشدیم چطور میشه باهاش کار کرد:-؟؟
کسی تا حالا با این سنسور کار کرده؟ میدونه چطوری خروجی میده؟؟
(۲۴-شهریور-۱۳۹۰, ۲۰:۰۸:۳۷)bIGBANG نوشته است: [ -> ]سلام به همگی
راستش ما داریم روی یه سنسور گازMQ9 کار میکنیم اما برای برنامه نویسیش انقدر دیتا شیتش مبهم بود که متوجه نشدیم چطور میشه باهاش کار کرد:-؟؟
کسی تا حالا با این سنسور کار کرده؟ میدونه چطوری خروجی میده؟؟
سلام..
دوسته من شما یه مقاومت متغییر فرض کم که به وجود گاز اهمش کم میشه.. پس ولتاژ دو سرش هم به همین صورت کم میشه.. مقدار رو با یه مقاومت pullup میده به میکرو و مقادیر رو میخونی... همین
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۰۵:۰۵)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام...
اگر دوستان تغییراتی خواستن بزارن با من در ارتباط باشن...
اگه میخواین ال سی دی رو روی برد بزارین باید پایه هاشو برعکس کنید چون اون طوری ال سی دی بیرون از برد میفته...
من واسه اینکه میخواستم داخل جعبه استفاده کنم این طوری مدار رو کشیدم..
قطعاتشم که فک کنم معلوم باشه ولی اگه معلوم نبود بگین تا بزارم..
سلام ممنون از زحمتی که میکشین
لطفا عکس مدار سسنور گاز به همراه دما سنج وساعتو برام ارسال کنین و بگین چه قطعاتی لازم داره و نحوه کارش چه جوریه و میشه به اون مدار یه سنسور دود هم اضافه کرد که با هم کار کنن؟ اگه میشه چه جوری و بی زحمت مدارشو هم برام بفرستید
در ضمن من هیچ نرم افزار کاربردی مانند پروتوسو اینجور چیزارو ندارم
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۲:۰۵:۰۵)EBKA نوشته است: [ -> ]سلام...
اگر دوستان تغییراتی خواستن بزارن با من در ارتباط باشن...
اگه میخواین ال سی دی رو روی برد بزارین باید پایه هاشو برعکس کنید چون اون طوری ال سی دی بیرون از برد میفته...
من واسه اینکه میخواستم داخل جعبه استفاده کنم این طوری مدار رو کشیدم..
قطعاتشم که فک کنم معلوم باشه ولی اگه معلوم نبود بگین تا بزارم..
سلام ممنون از زحمتی که میکشین
لطفا عکس مدار سسنور گاز به همراه دما سنج وساعتو برام ارسال کنین و بگین چه قطعاتی لازم داره و نحوه کارش چه جوریه و میشه به اون مدار یه سنسور دود هم اضافه کرد که با هم کار کنن؟ اگه میشه چه جوری و بی زحمت مدارشو هم برام بفرستید
در ضمن من هیچ نرم افزار کاربردی مانند پروتوسو اینجور چیزارو ندارم
(۲۲-بهمن-۱۳۸۸, ۲۳:۵۴:۴۱)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]و بردی که ابکا جون زحمتشو کشیدن :
کلیک کنید تا بزرگشو ببینید!
و دریافت فایل اصلی : GAZ.EMF - 120.7 Kb
سلام
اقا هم لینک فایلت و هم عکست خرابه بی زحمت درستش کن
سلام بکس من ی عضو جدیدم
برای پروژخ دانشجوییم قراره ی رباط آتش نشان بسازم اما اطلاعاتم خیلی کمه می خواستم بدونم کسی هست که بتونه به من کمک کنه واطلاعاتی راجعه سنسورmq4وخود رباط دراختیار من قراربده
دستونم درد نکنه
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۸:۵۰:۰۴)EBKA نوشته است: [ -> ]از اینجا میتونین دریافت کنین
دستون درد نکنه اما من می خوام یکم مشاوره هم داشته باشم اخه کار من ترکیب دوتا روباته یکی مسیر یاب یکی اتشنشان
اگر بتونم باهاتون در ارطبات باشم ممنون میشم
سلام دوستان
من میخاستم سنسور MQ137 که برای تشخیص امونیاک هست رو راه اندازی کنم و شدیدا کارم لنگه و 80 هزارتومان هم خریدمش .ممنون میشم دوستان هر اطلاعاتی در مورد درایور کردنش دارن بدند ممنون میشم . میخام به میکرو متصلش کنم و تو تمام سایت ها رو هم گشتم ولی تا الان ندیدم که کسی این نوع سنسور رو راه اندازی کرده باشه مثله اینکه تلسم شده هست .خواهشا دوستان راهنمایی بفرمایند.
سلام بسیار متشکر از اطلاعات - آقا ابراهیم میشه از شما خواهش کنم مداری برای من طراحی کنید که دو اتاق باشد الف و ب در اتاق الف یک سنسور گاز و یک سنسور دما در اتاق ب یک سنسور حرکتی و یک سنسور دما و این دو اتاق با سیم به قسمت اصلی ما وصل باشد که از بورد اصلی جدا باشد و در بورد اصلی یک صفحه نمایش باشدکه به دو قسمت تشکیل شده باشد که قسمت اول دما اتاق الف و اگر گاز تشخیص داد کلمه ( تشخیص گاز) بنویسیدومدار بوق بزند و یک ال ای دی چشمک و در قسمت دوم اتاق ب باشد همانطور دما ی اتاق ب باشد و اگر حرکت تشخیص حرکت داد کلمه (تشخیص حرکت) بیاید و بوق بزند و یک ال ای دی چشک بزند از زحمات قبلی شما بسیار سپاسگذارم - و یک جوری باشه که من بتوانم قطعه بخرم و ببندم یه جوری مثلا تو پروتئوس اجرا بشه من زیاد بلد نیستم شرمنده شما امری باشه در خدمت هستم(همون مداری که واسه دوستمون فرستادین) خیلی خیلی ممنون farshid_shz69@yahoo.com