سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
از همه دوستان کمک خیلی خیلی خیلی فوری دارم واسه مدارفاصله سنج با میکرو [ای وی ار) نقشه شماتیک وبرنامه ان بصورت کد ویژن هیلی ازدوستان مچکرم که منو کمک می کنید . لطفا برنامه بصورت کدویژ« باشه ونقشه شماتیک را جمعا همه را به ایمیلم بفرستید به خدا دعایتان می کنم درضمن مدارفاصله سنج برای اندازه گیری : حداقل 10 به بالا باشه
ایمیلم:mahdialimerzai@yahoo.com
دانشجوی کارشناسی ناپیوسته برق قدرت
حیف که تو قوانین مدیران گفته شده این جور مواقع نگیم سالاد هم بیارم !!!
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۳۰:۰۳)mahdi_jan نوشته است: [ -> ]به خدا دعایتان می کنم
اگه ما این کارا انجام بدیم 100 تا دیگه نفرینمون می کنن، پس صرفه نداره!!
اگه سنگين تر درخواست مي كرديد بهتر بود چون شبيه به پا افتادن و التماس كه از اين كارا من خوشم نمياد
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۳۰:۰۳)mahdi_jan نوشته است: [ -> ]سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
از همه دوستان کمک خیلی خیلی خیلی فوری دارم واسه مدارفاصله سنج با میکرو [ای وی ار) نقشه شماتیک وبرنامه ان بصورت کد ویژن هیلی ازدوستان مچکرم که منو کمک می کنید . لطفا برنامه بصورت کدویژ« باشه ونقشه شماتیک را جمعا همه را به ایمیلم بفرستید به خدا دعایتان می کنم درضمن مدارفاصله سنج برای اندازه گیری : حداقل 10 به بالا باشه
دانشجو یعنی کسی که دنبال دانش است
لقمه اماده که دیگر قورت دادنش کاری نداره ...
کمی لااقل زحمت فکر کردن و تلاش کردن بخودت بده...........
حالا این بنده خدا یه چیزی گفت.
یه راهنمایی مختصر بهش بکنید که ایرادی نداره. خودم بلد نیستم.
بستینش به گلوله بنده خدا رو.
شما یه چنتا سنسور فاصله سنج اول سرچ کن با طرز کار و مداراش اشنا بشی بعد برو سراغ چیزای دیگش به ترتیب این طوری که کسی جوابت رو نمیده
(۲۰-بهمن-۱۳۸۸, ۱۷:۳۰:۰۳)mahdi_jan نوشته است: [ -> ]سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
جالبه دانشجوی رشته برق-قدرت میخواد فاصله سنج درست کنه!!!
هادی جان این قضیه چی ربطی داره !
یکی تو همین فروم هست که رشتش دامداری هستش ولی استاد موتور پله ای شده !!!!
دقت کن ببین پست های مرتبط با استپ موتور مربوط به کی بود این اواخر !
پست های بی ربط به زودی پاک می شود !